- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
demek ki benim çektirdiğim cihazlar dijitaldi çünkü canım hiç acımadı ve doktorum ekrana bakıyordu,Medicana Bahçelievler'de çektirdim ve doktorum çok iyiydi,benimle ilgiliydi,rahim filmi çektirmek isteyenlere tavsiye ederim a.s.
ayyyyyy kızlar
az önce rahim filmi çektireceğim hastaneyi aradım
eski sistem cihazları varmış yaaaa.
kendimi hazırlamıştım pazartesi günü için, hürremcim senin yaşadıklarını yaşamak istemiyorum canım ya, napıcam ben şimdi, öffffff, başka bir yer araştırmam gerek şimdi, çok canım sıkıldı, esracım sağol arkadaşım ya iyi ki aydınlattın bizi, Allah razı olsun canım.
ESRACIM
Allah razı olsun senden canım, bildiklerini paylaştın bizimle, sen söylemeseydin körü körüne gidecektim hiç bilmeden, şimdi biliyorum, tercih şansım var. Tekrar teşekkürler arkadaşım.
Allah isteyen herkese versin canım inş. isteğin olur ama genede ne güzel bi kızın var Allah bağışlasın benim daha ilk bi kere kürtaj oldum bi daha olmadı herhalde fazla kafaya takıyorum hayırlısı hepimiz için......
hürremcim..........
geçmiş olsun canım, yazdıklarını okuyunca telaşa kapıldım vallahi, canım bununla geçmiş olsun inşallah, bakalım benim ki nasıl olacak, pazartesi çektiricem ben de.
bu arada arkadaşlar devlet hastanesine sevkli gidince de para ödeniyor mu rahim filmi için?
ayyyyyy kızlar
az önce rahim filmi çektireceğim hastaneyi aradım
eski sistem cihazları varmış yaaaa.
kendimi hazırlamıştım pazartesi günü için, hürremcim senin yaşadıklarını yaşamak istemiyorum canım ya, napıcam ben şimdi, öffffff, başka bir yer araştırmam gerek şimdi, çok canım sıkıldı, esracım sağol arkadaşım ya iyi ki aydınlattın bizi, Allah razı olsun canım.
asina iyiki aramıssın ama yinede sorumluluk hissettim ustumde her eski sistem yerde canın illakı acıycak diye birsey olmayadabilir.a ma ben aklım mantıgım ne alıyorsa onu yazdım sizlere. dr umun bana dedigi sey isedigital olmayanyerlered bazen filmler iyi çıkmıyor ve ikinci kere cekilmesi gerikoyrmus onun dısında herseyi kendim okudgum anladıgım uzre yorumladım ve yazdım umarım yanıltmam ama bir somut grcek varki biri yeni ileri sistem digeri eski gorulmeden yapılan sistem
ben birde herkesin agrı esiginin bu kadar değiskenlik gostereceğine inanamıyorum birkisi birsey yok canım iki dk lık sey derken diger kisi bayılcak derecede acı cekiyorsa burda cekim yapılan yerin ceken kisinin aletlerinde etkisi olduguun dusunuyorum.
rica ederim canım ne mutlu bana sayet yardımcı olabilidi isem bu rahim filmi cektirmeyen herkesin k abusu bazen de cektirenlerin hala kabusu acılarını bildikleri için
bu durumda ne yapacaksın baska biryerle konustunmu? cektirmek için adet bitminden itibaren birkaç gun içide en uygunu çunku sonra yumurtan olusuyor ve yumurta radyasyon alınca o ay korunman ve bos geçmengerekiyor ayı bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?