• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

esrako sağol arkardaşım bizi bilgilendirdiğin için
ben de pazartesi çektiricem, ilk işim hemen arayıp sormak olacak
digital mi değil mi diye. teşekkürler canım.

ayyyyyy kızlar
az önce rahim filmi çektireceğim hastaneyi aradım
eski sistem cihazları varmış yaaaa.

kendimi hazırlamıştım pazartesi günü için, hürremcim senin yaşadıklarını yaşamak istemiyorum canım ya, napıcam ben şimdi, öffffff, başka bir yer araştırmam gerek şimdi, çok canım sıkıldı, esracım sağol arkadaşım ya iyi ki aydınlattın bizi, Allah razı olsun canım.

Kızlar bende 1,5 ay önce çektirdim . Ben çok korkarım daha sedyeye yatmadan inanın ağlamaya başladım parayı peşin ödemesem geri üstümü giyip çıkacaktım odadan. Hele o aletleri görünce öldüm korkudan. Banada eski usul yaptılar. Aleti yerleştirip alttan canımın acımamsı için iğne yaptılar. Doktor daha işleme başlarken ben kendimi kasmışım o kasmayla cenım çok yandı. Doktor kendimi kasmamam için beni sürekli yumuşak bir şekilde telkin etti. Ve dediği gii kendimi bırakınca herşey çok kolay oldu sadece ilacı verdiğinde ağrı hissettim sadece bir kaç dakika sürüyor dayanılmayacak gibi değil. Ben çok korkak ve canı kıymetli bir insanım. Ben bile kolay atlattıysam szilerde atlatırsınız. SADECE KENDİNİZİ RAHAT BIRAKIN KASMAYIN

demek ki benim çektirdiğim cihazlar dijitaldi çünkü canım hiç acımadı ve doktorum ekrana bakıyordu,Medicana Bahçelievler'de çektirdim ve doktorum çok iyiydi,benimle ilgiliydi,rahim filmi çektirmek isteyenlere tavsiye ederim a.s.

demek ki benim çektirdiğim cihazlar dijitaldi çünkü canım hiç acımadı ve doktorum ekrana bakıyordu,Medicana Bahçelievler'de çektirdim ve doktorum çok iyiydi,benimle ilgiliydi,rahim filmi çektirmek isteyenlere tavsiye ederim a.s.

Bendede ekran vardı doktor ekrana bakarak konuşuyordu üsttenden sonra röntgenler çekti demekki benimkide dijitaldi

rahim filmi çektirecek arkadaşlar, kimseyi kandırmaya gerek yok evet ağrı ,tansiyon düşmesi felan oluyor ama çok uzun süren bir olay değil adet sancısı ağır geçiren arkadaşlar o sancının en fazla 2-3 dak. olduğunu düşünün o kadar sonra ağrı kesici vuruyorlar korkmayın sakin olun Bende çektirdim emin olun çok uzun sürmüyora.s

selam arkadaşlar,
konuyla ilgili burdan verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum hepinize. bende önümüzdeki hafta çekileceğim filmi. umarım acı çekmeyenlerden olurum. ağrı eşiğim yüksektir fakat yinede korkmuyorum desem yalan olur. benim doktorum filmin çekildiği ay bile hamile kalabileceğimi beklememe gerek olmadığını söyledi. (tabi olursa) sizin do torlarınız bu konuda birşey söyledimi.
bir konu daha sormak istiyorum. benim dotorum özellikle yağlı olan ilacı yazacağını bununla eğer varsa muhtemel ve hafif yapışıklıkların kolaylıkla açılabilecğini söyledi. sizin doktorlarınız hangi tür ilacı tercih etmişti. beni bilgilendirirseniz sevinirim.

ayyyyyy kızlar

kendimi hazırlamıştım pazartesi günü için, hürremcim senin yaşadıklarını yaşamak istemiyorum canım ya, napıcam ben şimdi, öffffff, başka bir yer araştırmam gerek şimdi, çok canım sıkıldı, esracım sağol arkadaşım ya iyi ki aydınlattın bizi, Allah razı olsun canım.

asina iyiki aramıssın ama yinede sorumluluk hissettim ustumde her eski sistem yerde canın illakı acıycak diye birsey olmayadabilir.a ma ben aklım mantıgım ne alıyorsa onu yazdım sizlere. dr umun bana dedigi sey isedigital olmayanyerlered bazen filmler iyi çıkmıyor ve ikinci kere cekilmesi gerikoyrmus onun dısında herseyi kendim okudgum anladıgım uzre yorumladım ve yazdım umarım yanıltmam ama bir somut grcek varki biri yeni ileri sistem digeri eski gorulmeden yapılan sistem

ben birde herkesin agrı esiginin bu kadar değiskenlik gostereceğine inanamıyorum birkisi birsey yok canım iki dk lık sey derken diger kisi bayılcak derecede acı cekiyorsa burda cekim yapılan yerin ceken kisinin aletlerinde etkisi olduguun dusunuyorum.

ESRACIM

Allah razı olsun senden canım, bildiklerini paylaştın bizimle, sen söylemeseydin körü körüne gidecektim hiç bilmeden, şimdi biliyorum, tercih şansım var. Tekrar teşekkürler arkadaşım.

ESRACIM

Allah razı olsun senden canım, bildiklerini paylaştın bizimle, sen söylemeseydin körü körüne gidecektim hiç bilmeden, şimdi biliyorum, tercih şansım var. Tekrar teşekkürler arkadaşım.

rica ederim canım ne mutlu bana sayet yardımcı olabilidi isem bu rahim filmi cektirmeyen herkesin k abusu bazen de cektirenlerin hala kabusu acılarını bildikleri için
bu durumda ne yapacaksın baska biryerle konustunmu? cektirmek için adet bitminden itibaren birkaç gun içide en uygunu çunku sonra yumurtan olusuyor ve yumurta radyasyon alınca o ay korunman ve bos geçmengerekiyor ayı bunu unutma

esracım bu akşam özel bir hastaneyle görüşücem, telefonda görüştüm kameralı bir sistemle röntgen çektiklerini fakat yine xray ışınları ile olduğunu söyledi, bu akşam iş çıkışı gidip ayrıntılı konuşucam canım, bugün adetimin son günü, diğer hastane pazartesi gel demişti ama eğer anlaşırsak bu özel hastaneyle yarın öbür gün çektirmem gerekir yoksa diğer aya kalacak ilgine teşekkür ederim canım arkadaşım.

asina yeter artık tsk edip durma yahu bak yuzum kıpkırmızı oldu :)) burda herkes birbirine elinden geldigince yardım ediyor onun için burdayız ozel birsey yapmıyorum. sahip oldugum faydalı bilgileri paylasmaya bayılırım huyum bu benim zaten.

tabiki ısın alıyorsun rontgen rontgen yine. biirinde gorerek cekiyor ilac yayılmısmı vs diye ekrandan digerinde ilacı verdikten sonra gitmistir diye pes pese film alıyor rastgele. isin aynı isin yapma kolaylıgı ve guvenilirligi var digitalde ve de daha acısız

Allah isteyen herkese versin canım inş. isteğin olur ama genede ne güzel bi kızın var Allah bağışlasın benim daha ilk bi kere kürtaj oldum bi daha olmadı herhalde fazla kafaya takıyorum hayırlısı hepimiz için......

amin canım .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.....

hürremcim..........
geçmiş olsun canım, yazdıklarını okuyunca telaşa kapıldım vallahi, canım bununla geçmiş olsun inşallah, bakalım benim ki nasıl olacak, pazartesi çektiricem ben de.

bu arada arkadaşlar devlet hastanesine sevkli gidince de para ödeniyor mu rahim filmi için?

canım benim korkma sen hiçbenim acıdı diye seninde acıması gerekmiyor.... sakin ol ...

inanki.. sevkle gidince para ödenip ödemnediğini bilmiyorum...

ayyyyyy kızlar

nedemek tatlım... sen hiç korkma bitanem sakin ol..... inanki sakin olmada yarar var....

asina iyiki aramıssın ama yinede sorumluluk hissettim ustumde her eski sistem yerde canın illakı acıycak diye birsey olmayadabilir.a ma ben aklım mantıgım ne alıyorsa onu yazdım sizlere. dr umun bana dedigi sey isedigital olmayanyerlered bazen filmler iyi çıkmıyor ve ikinci kere cekilmesi gerikoyrmus onun dısında herseyi kendim okudgum anladıgım uzre yorumladım ve yazdım umarım yanıltmam ama bir somut grcek varki biri yeni ileri sistem digeri eski gorulmeden yapılan sistem

canım yaa acaba benim bu kadar çok canımın yanmasının nedeni cihazın eski sisten olması mı?

ben birde herkesin agrı esiginin bu kadar değiskenlik gostereceğine inanamıyorum birkisi birsey yok canım iki dk lık sey derken diger kisi bayılcak derecede acı cekiyorsa burda cekim yapılan yerin ceken kisinin aletlerinde etkisi olduguun dusunuyorum.

ahanda aynen bende öle düşünüyorum...
canım gerçektende çok yandı ... düşünün bi kere acıdan ter boşaldı üzerimden tişört sırılsıklam olmuş.. tansiyon 5' e4' e düşmüş ... bende diyorum neden bu kadar farklar oluyor bazı arkadaşlar neredeyse hiç duymamış çekilirlen ... inanılmaz....

rica ederim canım ne mutlu bana sayet yardımcı olabilidi isem bu rahim filmi cektirmeyen herkesin k abusu bazen de cektirenlerin hala kabusu acılarını bildikleri için
bu durumda ne yapacaksın baska biryerle konustunmu? cektirmek için adet bitminden itibaren birkaç gun içide en uygunu çunku sonra yumurtan olusuyor ve yumurta radyasyon alınca o ay korunman ve bos geçmengerekiyor ayı bunu unutma

'' bu rahim filmi cektirmeyen herkesin k abusu bazen de cektirenlerin hala kabusu acılarını bildikleri için ''
bu cümlene bayıldım tatlım ço ii ifade etmişsin...

Back
X