Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

hürrem2000 we aşina
üzülmeyin arkadaşlar aşılamadan sonra 14 gün birliktelik dedi dr.ki ne acılar çektiğimi birebir yaşadı eşim ama bigündemi birlikte olmaz insan olmadı.14 gün kek gibi çektiğim acılarla kaldım tutmadı tabiii...
ondan sonra okadar hırslanmıştımki eşime asla dedim sana çocuk yapmıycam tedaviyide bıraktım ama allah işte bi iyilik yapmış demek zamanında aşılama ertesi normal şekilde kalmışım...onlarıda allaha hawale edin o biliyo ne yapacagınıı hamile kalıncada kan kusturun onlara acımayın sakınn:)

bende eklemek istedim 2hafta kadar önce ilk kez rahim filmi çektirdim. araştırmadığım yer kişi kalmadı bu konuda desem yeridir. korkuttular acıyor dediler.. çekildikten hemen sonra doktoruma boşuna korkmuşum dedim :) öncelikle kendinizi kasmayın.. çekim sırasında derin derin nefes alın yeter.. çok rahat geçti ve inanın iğne vurulmadan farksız,en fazla 3-5 dk.lık bir durum sonra bitiyor.

bende rahim filmi çektirecem galiba doktorum aşılama öncesi daha dogrusu igne yapılacak önümüzdeki ay onun ilaçlarını ssk karşılaması için önce rahim filmi gerekirmiş..offya çok mu agrıyor bu film çekilirken..

kızlar inanki korkulcak birşey yok bende çok korkuyordum ki ben çok zor bir normal dogum yaptım birçok hastane araştırdım dr önceden istemedi aşılama için gittigim hastaneden hemen istediler mecbur gittigim gün hemen çektiler ama ben çektirene kadar 9 dogurdum nerdeyse hatim indirdim korkudan sadece 1 saat yada yarım saat önce korkudan hatırlamıyordum bile 3 tane agrı kesici içtim işlem başaladılar ve bitmesi çok kısa sürdü anlamadım bile açıktı hemen bitirdiler
ama o masadan utanç içinde kalktım kendimden resmen utanıyordum bu kadar küçük ve çabuk biten bir işlem için bukadar kendimi yıprattıgım için kendimden utanıyordum birde anestezili düşünüp dünyanın parasını vercektim başka hastaneye
yani kızlar benim temiz çıktı sonucum ama çok memnun kaldım rahim filiminden çünki 1 gün süren adetim filimden sonra 3 güne çıktı ve benim için bu sevindirici birşeydi

bende çektirmeden önce çok araştırdım,daha önce çektirenlere sordum ve araştırdıkça daha da korktum ama sonuçta çektirmek zorundaydım.film çekildikten sonra çok kızdım beni o kadar korkutanlara hiçde abartıldıgı kadar zor degil bir kere çoook kısa sürüyo bir anlık kısa bir sancı giriyo kasıklarına filmden sonra kanama olabiliyo ona göre tedbirli gitmek lazım.hayırlı sonuçlar alman dilegiyle

Kızlar ben de dün çektirdim, sakın tedirgin olmayın. O kadar zor bişi değil, biraz ürkütüyor ama korkmayın. Canınız çok yanmayacak. Önyargısız girin. Hatta bu filmi doktordan siz isteyin. Kızlar raporumda aklıma takılan bişiler var. Anlayanlar bana biraz bilgi verebilirler mi?

Raporum şöyle kızlar:
Tetkikte kullanılan opak Lipiodol uterus kavitesini doldurmuştur. Uterus orta hattan sola doğru deviyedir. Arkuat bir yapı göstermektedir. Uterusun servikal kanala yakın bölümünde yuvarlak bir defekt mevcut olup, bu gfaz defektine daha çok benzemektedir. Her iki tuba uterine opak ilaçla dolmuş olup tüplerden peritoneel kaviteye geçiş gözlenmektedir. Tüpler normalden uzun olup, yer yer katlanma ve kıvrılmalar gösermiştir. Kontrol grafisinde, opak ilacın peritoneel kavitede serbest bir dağılım yaptığı gözlenmiştir."
Ne bu gfaz kızlar ya? Filmde koyu bir yuvarlak leke.

cuma günü saat 3 büyük gün senağlama
sonunda bende rahim filimini çektiriyorumfisfisfis
Allah yardıcımız ola:Saruboceq:

kızlar bazı arkadaşlarımız hiç acı duymamışlar hsg çekilirken...
bunun sebebi makinanın digital olması...
mutlaka çektirceğiniz yere sorun makina yeni sistemmi diye....
ben sormadım .. ve eski sisteme denk geldim..kabus gibi geçti....
acısız bi hsg için lütfen araştırın...

bu arada belirtmek isterim....ben 22 nisan 2008 de hsg çektirdim...
ve yaklaşık 3 ay sonra ağustosta kendiliğinden hamile kaldım....
hsg bence önemli...dr. unuz vermese bile istediğinizi söleyin...
bana dr'um hsg önermedi.. ama sonra ben istediğimi söyledim...
tamam yapalım o zaman dedi... ve 4 sene tedaviden sonra .. hsg çekildi..
ve 3 ay sonrada ben hamiş kaldım...ki ben öyle umutsuzdumki mayısta tedaviyi bıramıştım.....

Çokda korkulucak bişey deil bence.Sadece karın boşluğunda bi sancı oluyo,bende hiç bilmedn girdim çektirdim,akşamında sadece biraz fazla sancım ve atşlenme oldu.ama ertesi gün pek bişey kalmadı.Allaha şükür hiç bi sorun çıkmadı rahim filminden de.

kızlar rahim filminin belirli bi zamanı var mı? film çekilen ay aşılama yapılır mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

aslında yazıp yazmamakta tereddütlüyüm.benim gibi korkan çok arkadaşımız var.ama paylaşmadan geçemedim. nihayet bugün benimde korkulu rüyam bitti.hsg çekildi.anestezili oldu.bayılmam ve ayılmam arasında tam bir saat geçti.kendime gelince dr. odasına geçtim.çok sancım ve kanamam vardı.hocam beni mahvetiniz dedim.oda gülerek asıl sen bizi mahvettin eğer anestezi almasaymışsın asla bu filmi çekemezdik dedi.bizi baya zorladın dedi.öğlen hast. geldim.yeni kalktım.kanamam hafiflemiş.ağrım yok şu an.ama sonuç iki tüpte kapalı çıktı.ameliyat olcakmışım.10 yaşında bir oğlum var ona kardeş vermek için yıllarca boşa çırpınmışım.ameliyatımı olucam.rabbim yardımcım olsun.

kızlar rahim filminin belirli bi zamanı var mı? film çekilen ay aşılama yapılır mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

ADetinin bittiği ilk hafta bildiğim kadarıyla,ben gittiğimde 3-4 gün filan olmuştu biteli.eğer bugün çekmezsek önümüzdeki ay adetinden sonraya kalır dedi.Yani adetten hemen sonra çekilio bildiğim kadarıyla.

anestezide tamamen uyutuyorlar galiba peki lokal anestezi nasıl oluyor bende doktoruma anestezili istiyorum dedim oda lokal anestezi yaparız dedi..nasıl oldugunun bilen varmı...neşe ben hala korkuyorum aşılamdan şuanda vazgeçsem bile rahim filmini anestezili yaptıracam galiba..bir çok kişi de agrı olmuş..

Uyanık oluyosun ama hissetmiyosun bildiğim kadarıyla arkadaşım,yani vücudunun belli bi yerini uyuşturuyolar ve senin gözlerin açık oluyo :bbo: Ki eğer çok kötü olucağnı düşünmüyosan bence yaptırma bişey,çünkü o kaadrda kötü bişey deil a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…