- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
Canım işte sen de benim gibi spekulumdan dolayı çok acı çekmişsin.Yapı meselesi bir de galiba çok gergin olduğumuzdan kasıyoruz kendimizi,daha da zorlaşıyor. Senin şansın tabiki daha yüksek canım:)) Doktorun hormon tahlili filan verdimi sana ?Belki hormonlardan kaynaklanıyordur canım:) Hem bir de eşinin tahlilleri nasıl çıktı ? Stres bile etkiliyor biliyorsun canım.
Geçmiş olsun kızlar ne kadar acı çekmişsiniz inşallah en kısa zamanda hamile kalırısınız.Ben de cumaretsi günü çektirdim kendime güvenemediğim ve böyle olacağını bildiğim için çünkü ben de çok kasarım kendimi normal muayenede bile anestezili çektirdim.Hiçbişey duymadım.çok rahat geçti.
rahim filmi çektirenlere bişey sorcam çektirdiğiniz ay doktorunuz korunun dedimi çünkü ilaç veriyolar kanallara bide röntgen çekiiyo ya
nerde çekildim bu rahim filimini ben aksarayda RADYOMAR diye bi yer var orda çekilmiştim İST de oturanlar bence orada çektirsin
Bana herhangi bir uyarıda bulunmamıştı ama zaten o işlemlerden sonrada ben de öyle bir istek te kalmadı canım:) bir hafta sonra çekileceğim bu sefer doktorum değişik bakalım o uyaracak mı ?rahim filmi çektirenlere bişey sorcam çektirdiğiniz ay doktorunuz korunun dedimi çünkü ilaç veriyolar kanallara bide röntgen çekiiyo ya
ewet tatlım benim hormon tahlillerim yapıldı ve malesef fsh yüksek çıktı bı demekki yumurtlamayı tetikleyen hormon yüksek olunca bebeğimin olma ihtimali normal yolla direk % 5 in altına düşüyor... yani yumurtlama rezervim azalmış.... anlıyacağın...a.s.
balım sen kaça çektirdim hsg yi?
hürrem sen kaça çektirdin?
hürrem gemedinmi canım ..çatladım valla meraktan..
hürrem sende ne problem var tam olarak rahim filminde temiz çıkmış önceden hiç hamile kaldın mı belki bunları daha önce yazmışsındır ama ben okumadım
hürremcim eşin hiç baktırdımı belki ondada sorun vardır...bide aşılama düşünmüyormusun...
hürrem sende ne problem var tam olarak rahim filminde temiz çıkmış önceden hiç hamile kaldın mı belki bunları daha önce yazmışsındır ama ben okumadım
canım hürremcimin bir kızı var allah bağışlasın..
yaaa zeynebim ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ Bİ KIZIM VAR.....
ama kızımdan sora hiç korunmadım... hala bebek için umudum var ... dr öle demesede çıkmadık candan ümit kesilmez demeye devam ediyorum... acaba kendimi mi kandırıyorum ne?
ewet tatlım daha önce hamile kaldım bi kızım var...
fakat kızımdan sora hiç korunmadım.... kızım 9 yaşında...
neden olmadı bilemiyorum.... ama son senelerde devamlı tedavideyim... ama sonuç alamadım son hormon tahlillerimde fsh yüksek çoktı.... buda hamile kalmamı iyice zorlaştırıyor... bakalım kısmetimde varsa olacak... çok çabalıyorum inan....
canım yaaa nası 5 dakika ben anlayamadım.... hele ilacı verirkenki ağrı dayanılmaz.... düşün ben acıdan bayıldım ve tansiyonum 5'e4' edüştü.... annem çok korktu üzerimden soğuk terler boşandı ... daha sonrasını hatırlamıyorum...senin kide hsg mi ... kamera falan yoktu bildiğimiz röntgen cihazı gibi bişeyin altına yattım.... rahimi dışarı çıkardı ve ilacı cverdi...ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kabus gibi yaaa.. hala ağrım var içim acıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?