Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım ben de çektirecektim fakat ben de öncelikle yumurta gelişimi olmuyor bunu halletmemiz gerek bu yüzden hsg den vazgeçtim.
yani iyi bir doktora gidip yumurtlama takibi istiycem tabi inşallah bana hsg gerekiyor demez.

çektirmeyi düşündüğüm zaman lokman hekim hastanesine sormuştum kameralı sistemle yaptıklarını söylemişti, zekai tahire sormuştum hatta randevu almıştım onlar eski sistem olduğunu söylemişlerdi. en son lokman hekime karar kılmışıtım.

ben ssk'lıyım 60 ytl muayene ücreti 25 de hsg için fark istemişlerdi.
kolay gelsin canım.

ayşecim ekrandan izliyorlarsa o kameralıdır yani bahsettiğimiz sistemdir. diğerinde eski röntgen cihazları gibi çektiği yeri ilacı göremiyor ama kameralı olduğu için rahmini tüpleri ilacın ulaşıp ulaşmadığı yerleri görebiliyor.

kızlar çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun bunları okudukça inanın muayeneden bile korkuyorum:1no2:bide kızlar bu filmi hangi şikayetle gidince çekmek istiyolar bana vajinal ultrasonla bakıldı ama bi şey yok dediler eğer film çekmek isteseler ultrasonda gözükmezmi kusura bakmayın bilmiyorumda cvplarsanız sevinirim:uhm:

mavi rüyacım bu filmi tüplerin açık olup olmadığını kontrol etmek için çekiyorlar, eğer tüpler kapalıysa hamile kalmak için yapılan tüm çalışmalar boşuna gitmiş oluyor, gebelik olması için tüplerin açık olması gerekiyor, ama rahim filminden önce yumurtlamada bir sorun olup olmadığını tespit etmek gerekiyor, hormonlar düzgün, yumurtlama normal, eşinin spermiyogramı iyiyse, yani gebelik için herhangi bir engel görünmüyorsa ve hala gebelik oluşmuyorsa bu durumda isteniyor hsg.

ama benim gittiğim ilk doktor, bebek istiyoruz diyince ilk istediği rahim filmi, hormon testi ve eşimin spermiyogram testi oldu oysa benim yumurtalarım gelişmiyor, olsun yine de gerekli çektir dedi bana.

ama ben çektirmekten vazgeçtim, önce yumurta problemi halledilsin istiyorum. korkma hemen, diğer testlerin yapıldı mı? vajinal ultrasonda tüplerin durumu görünmez sadece rahim yumurtalıklar ve yumurtaların durumu görünür, bence sen de önce yumurtalarının yeterince gelişip gelişmediğini kontrol ettir, sonra hormon testini ve spermiyorgram testini yaptırın, en son rahim filmi isterse doktor yaptırırsın canım.

teşekkürler tatlım...
bu yaşadıklarımdan sonra bende muayeneden korkuyorum artık....
benim bebeğim olmuyor ... tüplerin açık olup olmadığını kontrol için dr rahim filmi istedi...
sanırım vajinal ultrasonda gözükmüyor,gözükseydi defalarca bakıldı bu filmi istemezdi tahminimce..:bbo:

canım benim... ağrı eşiğin nasıl acaba... benim çok düşük...
dilerim çok acı duymadan atlatırsın....beni mutlaka haberdar et meraktayım az kaldı perşembeye....CADIARZU

ağrı eşiğim yüksektir fakat son yaşadıklarımdan sonra epey tırsak oldum. hiç belli olmaz perşembeden sonra belli olacak nasıl olacağı.

mavi rüya
canım ultrasonla tüplerin açık olup olmadığı yada rahimde herhangibir şekil bozukluğu yapışıklık olup olmadığını göremiyorlar. bunların tam belli olması ancak film ile belli oluyor.
bu arada bir yıldır denemeye rağmen bebek olmuyorsa önce yumurtlama takibi yine olmazsa da film istiyorlar. benim durumum biraz daha farklı. düşüklerimden sonra adet miktarımdaki azalmadan dolayı yapışıklık olup olmadığının belirlenmesi için çekilecek.

merhaba aşina,
canım cevap yazdığın için teşekkürler. bu arada lokman hekimin etlikteki hastanesini bende aradım fakat direkt röntgen dediler. banada 25 muayene 60 film + ilaç parası dediler. telefonla öğrendim o yüzden tercih etmedim orayı. sen hangi hastanesinden öğrendin kameralı olduğunu. hsg gerekiyor derse doktorun korkma bence. çünkü erteleyince insanın gözünde daha da büyüyor korkular. en güzeli çekilip kurtulmak.

doğru canım, haklısın, ben de etlik teki hastanesinden öğrendim telefonla, beni bir doktora bağladılar, artık radyoloji uzmanımıydı bilemiyorum ona sordum iyice, kameralı dedi, bana ilaç parasından bahsetmediler, ben de ayrıca ilaç dahil diye sormadım açıkçası,doğru olabilir,
ne biçim iş ya, zaten tüm masrafları ssk dan alıyorlar onlar, iyice ticarete döndürdüler herşeyi, insan sağlığını da.......

ağrı eşiğim yüksektir fakat son yaşadıklarımdan sonra epey tırsak oldum. hiç belli olmaz perşembeden sonra belli olacak nasıl olacağı.

dilerim kolay geçer tatlım...
bazı arkadaşlar çok kolay geçtiğini yazmışlar.... sende onlardan olursun inşallah...
bekliyorum haberlrini...perşembe değilmi senin hsg...

Ayşe0607 Merabalar Canim Ben Yeni üyeyim Yeni Yeni Tanişiyoruz Tabi Arkadaşlarla..... Sana Bir şey Soracağim Benim Anladiğim Rahim Filmi çektirceksin Heralde Mademki Ankaradaymişsin Sana En Iyi Yerin Hacettepe Olduğunu Söyleyebilirim Ben Orada Hem Rahim Filmi Hemde Histereskopi Yaptirdim Inan Bana Ilgi Ve Alakadan çok Memnun Kaldim..bende Senin Gibi Araştirmadiğim Yer Kalmamişti Benim Dr.bide Prof çikti çok Rahat Ettim Istersen Verebilim Ismini şimdiden Geçmiş Olsun Okadarda Korkacak Kadar Zor Değilmiş Canim Benim Bende Senin Gibi Panik Olmuştum Strese Girme Bence şimdiden Derim

gamze su canım,
bende hacettepe de sinan hocaya gittim ve durumumu anlattım o bu filme gerek olmadığını söyledi. fakat benim içim hiç rahat etmedi ve özelde çektiriyorum o yüzden. bu arada yarın büyük gün umarım iyi atlatırım. sonuçlarım çıktıktan sonra yine başka bir hocaya göstermeyi düşünüyorum. söylediğin gibi senin hocanın ismini verirsen sevinirim.

ayşecim eğer lokman hekimde çektireceksen sevgi hanım en iyisi, en tecrübelisiymiş, aklında olsun!

selam arkadaşlar,
evet bugün büyük günü atlattım sonunda. ağrım oldu ve tabiki çok zor bir operasyon. fakat çok çok dayanılmayacak kadar değildi. burdan bazı arkadaşlar yazmışlar. küçük bir bebek hayal edin diye. bende öyle yaptım. birde hep en fazla 15 dakikalık bir işlem az sonra bitcek diye telkinde bulundum. çeken doktorumda çok iyiydi. hep çok ağrın olursa haber ver birazdann bitecek canım tamam mı diye telkin edip duruyordu. yani benim için çok zor olmadı anlayacağınız. darısı tüm atlatacakların başına diyorum.
sonuçlarıma gelince tahminlerimdeki gibi hafif şiddette yapışıklık (asherman sendromu) olduğunu söylediler. ne yapılacağı yarın belli olacak.

gamze su
canım büyük ihtialle benimde histeroskopi ile yapışklıkları açtırmam gerekebilir. sana bu operasyonu yapan doktor kimdi. memnun kaldın mı.

canım çektirmemişsin filmi..... hayırlı olsun.... dr ne dedi.... bana bilgi verirmisin..?fisfisfis

yeni bir topic açmıştım canım orda olanları anlattım, yumurtam büyüdü diye sevindim ama eşim kazık attı bana, doktor çatlamak üzere dedi iki gün geçti ve biz hala birlikte olmadık, çok üzgünüm hürremcim, sinirden ağlıyorum vallahi senağlama

canım topiğine geldim benzer şeyleri bende yaşadım tatlım .. bu erkekleri hiç ama hiç anlamıyorum inanki... hem çok istiyolar hemde çaba sarfetmeye üşeniyolar....klava:

merhaba bayanlar 18 yaşındayım ve anne olmak istiyorum doktorumrahim filmi çekicekti ama şuan erken olduğunu söyledi sizce tedavinin hangi aşamasında çekilio merak ediyorum tabi bu konularda biraz cahilimde:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…