Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

geçmiş olsun çok. sevindim ağrısız olmasına. peki sorun çıktımı. 2 bebek kaybım var benimde. biri pıhtılaşma, diğeri dış gebelik yüzünden. bunun için istiyorum çekilmek. sizin sorununuz neydi ? neden çektiler ?

cok sagol canim. sol tup icin 2. kez ilac verdi, ilk seferde gecmedi sivi dedi. 2. seferde gecti cok sukur, az bi tikaniklik vardi sanirim acildi. bizde es faktoru var 1 yildir olmuyo canm ben de baktiraym dedim ne durumdayim. gecmis olsun sana da canim benim insallah filmden sonra hersey yoluna girer..

iyiki olmuşsun canım varsa bi tıkanıklık açılmış olur. inşallah canım Allah hayırlısını versin hepimize.

Geçmiş olsun canim hayirli olur inşallah

Merhaba bayanlar,ben dün gata da ilaçlı hsg çektirdim. Öncesinde internetteki yorumlar beni çok korkuttu, acı olmayan işlemi bize öldüm bittim diye anlatanlar yüzünden.. İnanınki hiç acımıyor ki ben canı çok tatlı biriyimdir, Smear testi yaptırdıysanız onun gibi, smear yapılırken takılan plastik aletten takıyorlar beni rahatsız eden oydu, hepten rahatsız etmiştir, onun dışında acı veren bir durum yok, o kadar para verip boşuna bünyenize anestezi almayın, 5 dakikalık bir işlem zaten. Ve Çocuk düşünen herkeste mutlaka çektirsin derim çünkü doktor tedavi edici özelliğinden dolayı 6 ay içinde hamilelik olabilir dedi.

Arkadaşlar bence eğer rahim filmi çektirmeniz gerekiyorsa hiç vakit kaybetmeyin. Ben de aylarca korkudan erteledim ve en sonunda çektirdim. Fındıkzade Radyotom da ve 5 dk da bitti ve ne ağrı ne sızı hissettim. Çok şükür ki birşey de çıkmadı ve aynı ay hamile kaldım. ( Sanırım filmi çektirdikten 2-3 gün sonra). O yüzden ihmal etmeyin. Hiç bir sorununuz yoksa bile sanırım o verilen sıvı tüplerin genişlemesine ve spermlerin yumurtayı daha rahat bulmasına sebep oluyor. Bu benim tahminim tabi ki. Ama bu şekilde film çektirdikten sonra hamile kalan bir sürü insanın hikayesini okumuştum bu forumlarda. Allah herkesin gönlüne göre versin.

evet arkadaşlar bende daha önce Radyotoma gitmiştim orda çektirmişdim. Benden tekrar film istediler ordaki Dr. Cevat bey ve tüm ekibin Şişli Echomar'a geçtiğini öğrendim ve hemen Şişli echomarı arayarak randevu aldım. Daha gelişmiş bir röntgen cihazıyla aynı şekilde orada devam ediyorlar. Hiç sorunsuz çok kısa sürede ve normal muayne gibi. Korkudan sebep boşuna ertelemeyin. Gidin 2 dk da yaptırın çıkın

Arkadaşlar hsg den sonra adet gecikmesi olan var mi
Ben gecikme yaşadım canimm.sat 14 aralık rahim filmini 21 aralikta cektirdim 1 hafta sonra da ilişki verdi yani 28 aralık ta ve idrar testi yaptım negatif..cuma günü kan testi yaptırdım yarın sonuç çıkacak ama biliyorum o da negatif çıkacak..hiçbir belirti yok ve erken gebelik testinden yapmıştım.

Bende orda cektiricem canım fiyat ne kadar acaba. Amerikan hastanesindeki doktorum orada yaptır dedi

Bende orda cektiricem canım fiyat ne kadar acaba. Amerikan hastanesindeki doktorum orada yaptır dedi

canım 400tl ücreti ve kesinlikle verdiğin paranın karşılığını en iyi şekilde veriyorlar. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

ya kızlar anestezılı cekılen varmı hsgyı ben anestezılı cekılıcem c.tesı... anestezılı demek tamamen bayıltıyolar mı demek

Ben de HSG çektirdikten sonra hamile kalanlardanım. Fındıkzade Radyotom'da 400TL 'ye yaptırmıştım. 1 ay sonra hamile kaldım. Spermin geçip yumurtaya ulaşması gereken kanallarda ufak yapışık alanlar oluyormuş bu film o yapışıklıkların açılmasını da sağlıyormuş. Ayrıca doktorum hamile kalma ihtimalini 3 katı arttırır demişti.
Hiç ağrı, sancı, sıkıntı yaşamadım. Korkulacak bir şey değil. Anesteziye de hiç gerek yok. Korkmayın ve en kısa sürede yaptırın.

Kizlar bendende doktor bugün hsg filmi istedi ama bu konularla alakalı hiçbişey bilmiyorum istanbuldayım nerde çekinebilirim bana yardımcı olun lütfen...

[QUO"BayilanBayilana, post: 38969390, member: 346203"]ya kızlar anestezılı cekılen varmı hsgyı ben anestezılı cekılıcem c.tesı... anestezılı demek tamamen bayıltıyolar mı demek[/QUOTE]
Ben dun anestezili cektirdim canım iyikide anestezili cektirmisim oyle saatlerce uyumuyosun agir bi ilac vermiyorlar ama kalktigin zaman islem bitmis oluyor.zaten benim arayip sordugum yerler normal cekmediklerini soylediler eger kapaliysa cok agri olur hastamiz islemi yarida birakir diye anestezili cekiyoruz dediler.korkmana getek yok sadece acik ciksin diye dua et canim. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…