- 9 Aralık 2014
- 502
- 209
- 48
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.541
geçmiş olsun çok. sevindim ağrısız olmasına. peki sorun çıktımı. 2 bebek kaybım var benimde. biri pıhtılaşma, diğeri dış gebelik yüzünden. bunun için istiyorum çekilmek. sizin sorununuz neydi ? neden çektiler ?herkese tekrar merhaba,
arkadaslar ben film cekildim cok sukur bitti gitti. agrim cok olmadi, cok gergindim ve cok korkuyordum.(bu arada anestezisiz cekildim). adet agrisinin biraz fazlasi ama o kadar kisa bi sure ki inanin hic kotu degildi. hic korkmayin, kisacik bir islem, azicik agri o kadar. ha bu arada en onemlisi benim aci esigim cok dusuktur
cok sagol canim. sol tup icin 2. kez ilac verdi, ilk seferde gecmedi sivi dedi. 2. seferde gecti cok sukur, az bi tikaniklik vardi sanirim acildi. bizde es faktoru var 1 yildir olmuyo canm ben de baktiraym dedim ne durumdayim. gecmis olsun sana da canim benim insallah filmden sonra hersey yoluna girer..geçmiş olsun çok. sevindim ağrısız olmasına. peki sorun çıktımı. 2 bebek kaybım var benimde. biri pıhtılaşma, diğeri dış gebelik yüzünden. bunun için istiyorum çekilmek. sizin sorununuz neydi ? neden çektiler ?
iyiki olmuşsun canım varsa bi tıkanıklık açılmış olur. inşallah canım Allah hayırlısını versin hepimize.cok sagol canim. sol tup icin 2. kez ilac verdi, ilk seferde gecmedi sivi dedi. 2. seferde gecti cok sukur, az bi tikaniklik vardi sanirim acildi. bizde es faktoru var 1 yildir olmuyo canm ben de baktiraym dedim ne durumdayim. gecmis olsun sana da canim benim insallah filmden sonra hersey yoluna girer..
evet evet canm insallah. amin hepimize insallah canim:)iyiki olmuşsun canım varsa bi tıkanıklık açılmış olur. inşallah canım Allah hayırlısını versin hepimize.
Hayatin benim zaten bir oğlum var allah bir tane daha hayırlı sağlıkli bir evlat daha nasip etsin yeter inşallahBişey değil canım inşallah seninde öyle olur iki ay içinde kalirsin. Hatta bir kardeşim daha var o da benden 7 yıl sonra oldu ama oldu yani üzülme Rabbim ne mucizeler veriyor
Geçmiş olsun canim hayirli olur inşallahherkese tekrar merhaba,
arkadaslar ben film cekildim cok sukur bitti gitti. agrim cok olmadi, cok gergindim ve cok korkuyordum.(bu arada anestezisiz cekildim). adet agrisinin biraz fazlasi ama o kadar kisa bi sure ki inanin hic kotu degildi. hic korkmayin, kisacik bir islem, azicik agri o kadar. ha bu arada en onemlisi benim aci esigim cok dusuktur
Amin inşallah canimHayatin benim zaten bir oğlum var allah bir tane daha hayırlı sağlıkli bir evlat daha nasip etsin yeter inşallah
cok tesekkur ederim canim hepimiz icin insallah:)Geçmiş olsun canim hayirli olur inşallah
Benim gecikme olmadı canim hatta iki gün önce geldi adetimArkadaşlar hsg den sonra adet gecikmesi olan var mi
Arkadaşlar bence eğer rahim filmi çektirmeniz gerekiyorsa hiç vakit kaybetmeyin. Ben de aylarca korkudan erteledim ve en sonunda çektirdim. Fındıkzade Radyotom da ve 5 dk da bitti ve ne ağrı ne sızı hissettim. Çok şükür ki birşey de çıkmadı ve aynı ay hamile kaldım. ( Sanırım filmi çektirdikten 2-3 gün sonra). O yüzden ihmal etmeyin. Hiç bir sorununuz yoksa bile sanırım o verilen sıvı tüplerin genişlemesine ve spermlerin yumurtayı daha rahat bulmasına sebep oluyor. Bu benim tahminim tabi ki. Ama bu şekilde film çektirdikten sonra hamile kalan bir sürü insanın hikayesini okumuştum bu forumlarda. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ben gecikme yaşadım canimm.sat 14 aralık rahim filmini 21 aralikta cektirdim 1 hafta sonra da ilişki verdi yani 28 aralık ta ve idrar testi yaptım negatif..cuma günü kan testi yaptırdım yarın sonuç çıkacak ama biliyorum o da negatif çıkacak..hiçbir belirti yok ve erken gebelik testinden yapmıştım.Arkadaşlar hsg den sonra adet gecikmesi olan var mi
evet arkadaşlar bende daha önce Radyotoma gitmiştim orda çektirmişdim. Benden tekrar film istediler ordaki Dr. Cevat bey ve tüm ekibin Şişli Echomar'a geçtiğini öğrendim ve hemen Şişli echomarı arayarak randevu aldım. Daha gelişmiş bir röntgen cihazıyla aynı şekilde orada devam ediyorlar. Hiç sorunsuz çok kısa sürede ve normal muayne gibi. Korkudan sebep boşuna ertelemeyin. Gidin 2 dk da yaptırın çıkın
Bende orda cektiricem canım fiyat ne kadar acaba. Amerikan hastanesindeki doktorum orada yaptır dedi
Arkadaşlar bence eğer rahim filmi çektirmeniz gerekiyorsa hiç vakit kaybetmeyin. Ben de aylarca korkudan erteledim ve en sonunda çektirdim. Fındıkzade Radyotom da ve 5 dk da bitti ve ne ağrı ne sızı hissettim. Çok şükür ki birşey de çıkmadı ve aynı ay hamile kaldım. ( Sanırım filmi çektirdikten 2-3 gün sonra). O yüzden ihmal etmeyin. Hiç bir sorununuz yoksa bile sanırım o verilen sıvı tüplerin genişlemesine ve spermlerin yumurtayı daha rahat bulmasına sebep oluyor. Bu benim tahminim tabi ki. Ama bu şekilde film çektirdikten sonra hamile kalan bir sürü insanın hikayesini okumuştum bu forumlarda. Allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?