- 16 Ekim 2014
- 162
- 75
- 43
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #3.561
Canim filmi nerde cektirdin acaba ?3 gün evvel hsg cektirdim. ve doktorum bu ay korunun dedi. ikilemde kaldım açıkçası. bazı doktorlar korunmayın diyormus kızlar bir akıl verin bana yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim filmi nerde cektirdin acaba ?3 gün evvel hsg cektirdim. ve doktorum bu ay korunun dedi. ikilemde kaldım açıkçası. bazı doktorlar korunmayın diyormus kızlar bir akıl verin bana yaaaa
Hangi devlet hastanesinde çekindiniz acaba ?10 - 15 dakika sürdü canım
LÜTFEN bana cevap verin hadi devlet hastanesinde çekindiniz acabakaramelcim anestezisiz çekildim. devlette oldu. bi reçete yazılar 2 şişe sıvı ve 2 adet enjektör aldım. hiç ağrım olmadı. ha şimdi ağrır ha birazdan ağrır diye beklerken adam bitti geçmiş olsun dedi
LÜTFEN bana cevap verin hadi devlet hastanesinde çekindiniz acaba
Teşekkür ederim ya ben istanbuldayım ama yine de çok sağolben izmirde oturuyorum. 9 eylül üniversitesi hastanesinde çekildim
Teşekkür ederim ya ben istanbuldayım ama yine de çok sağol
Canim filmi nerde cektirdin acaba ?
ankara da nerde çektirdin canım ? anestezili mi çektirdin peki ? sorun varmıymış peki canım ne çıktı sonuç ?canım ankarada cektirdim
ankara da nerde çektirdin canım ? anestezili mi çektirdin peki ? sorun varmıymış peki canım ne çıktı sonuç ?
iyi bari geçmiş olsun canım. fiyatı nekadardı ? çok soru sordum kusura bakmamemorialda çekildim. anesteziliydi. sorun cıkmadı tüplerim açıkmış canım.
nedemek canım tabiki sor. anestezili 500 tl ye cektirdim. kesinlikle anestezili hsg öneririm.iyi bari geçmiş olsun canım. fiyatı nekadardı ? çok soru sordum kusura bakma
keşke saçma sapan dr. lara 300 tl vereceğime hsg ye ayırsaydım o parayı, neyse bakalım sorun çıkmasında giden para olsun. bende çekilmek istiyorum canım tabi dr. uygun görürse bakalım ne diyecek.nedemek canım tabiki sor. anestezili 500 tl ye cektirdim. kesinlikle anestezili hsg öneririm.
Teşekkür ederim ya ben istanbuldayım ama yine de çok sağol
keşke saçma sapan dr. lara 300 tl vereceğime hsg ye ayırsaydım o parayı, neyse bakalım sorun çıkmasında giden para olsun. bende çekilmek istiyorum canım tabi dr. uygun görürse bakalım ne diyecek.
o konuda sorun yok canım. ilkinde 3. diğerinde 5. denemde oldu bebiş. ilki kalbi durdu pıhtılaşma yüzüden. 2. dış gebelik gibi birşeydi. tam dış gebelik değil ama, ikisinde de kürtaj oldum. ama 2. den biraz korktum çünkü rahmin köşesinde yerleşmiş bebek, acaba bi yapışıklık mı var diye merak ediyorum. 3. gebelik olmadan varsa rahim filmiyle açılsın istiyorum. 3. defa Allah yaşatmasın çok yıpratıcı. pıhtılaşmanın çözümü var ama bu dış gebelik gibi şey korkuttu beni tekararlamasın inşallah.canım nezamandan beri bebek istiyonuz ve calışmalarınız var?
Aynen canım ya bana da doktor oranın adını verdi ama araştırıyorum ben bizim burda ilacı sen getirirsen 300 çeken biyer var eşim git diyo ama o kadar para da verilmez devlet hastanesi araştırıyorum ben de sıkma sende canını ben daha ilk gittim doktora birsürü şey istedi hayırlısı bakalimCanim sisli ecomar da cekilicem ben. Fiyati 400 liraymis cok pahali geldi bana oturup aglamak istiyorum ay biktim yaaa
Teşekkür ederim cnmcanım ankarada cektirdim
Orası neredeymis canımbizim bi tüp bebek grubumuz var face de orada radyotomdan çok memnun istanbullular