• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

karamelcim anestezisiz çekildim. devlette oldu. bi reçete yazılar 2 şişe sıvı ve 2 adet enjektör aldım. hiç ağrım olmadı. ha şimdi ağrır ha birazdan ağrır diye beklerken adam bitti geçmiş olsun dedi :KK76:
LÜTFEN bana cevap verin hadi devlet hastanesinde çekindiniz acaba

nedemek canım tabiki sor. anestezili 500 tl ye cektirdim. kesinlikle anestezili hsg öneririm.
keşke saçma sapan dr. lara 300 tl vereceğime hsg ye ayırsaydım o parayı, neyse bakalım sorun çıkmasında giden para olsun. bende çekilmek istiyorum canım tabi dr. uygun görürse bakalım ne diyecek.

keşke saçma sapan dr. lara 300 tl vereceğime hsg ye ayırsaydım o parayı, neyse bakalım sorun çıkmasında giden para olsun. bende çekilmek istiyorum canım tabi dr. uygun görürse bakalım ne diyecek.

canım nezamandan beri bebek istiyonuz ve calışmalarınız var?

canım nezamandan beri bebek istiyonuz ve calışmalarınız var?
o konuda sorun yok canım. ilkinde 3. diğerinde 5. denemde oldu bebiş. ilki kalbi durdu pıhtılaşma yüzüden. 2. dış gebelik gibi birşeydi. tam dış gebelik değil ama, ikisinde de kürtaj oldum. ama 2. den biraz korktum çünkü rahmin köşesinde yerleşmiş bebek, acaba bi yapışıklık mı var diye merak ediyorum. 3. gebelik olmadan varsa rahim filmiyle açılsın istiyorum. 3. defa Allah yaşatmasın çok yıpratıcı. pıhtılaşmanın çözümü var ama bu dış gebelik gibi şey korkuttu beni tekararlamasın inşallah.

Canim sisli ecomar da cekilicem ben. Fiyati 400 liraymis :KK43: cok pahali geldi bana oturup aglamak istiyorum ay biktim yaaa
Aynen canım ya bana da doktor oranın adını verdi ama araştırıyorum ben bizim burda ilacı sen getirirsen 300 çeken biyer var eşim git diyo ama o kadar para da verilmez devlet hastanesi araştırıyorum ben de sıkma sende canını ben daha ilk gittim doktora birsürü şey istedi hayırlısı bakalim

Kizlar bende dun ikinci kurtajim i oldum ikiside yedi haftada durdu gelişimi

Dr rahim filmi istedi yaklasik 35 gun snra adetimden sonra rahim filmi cektircrm

Korkuyirumda bilmiyorum rahim delinme riski de varmış

Back