- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 34
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.501
Aynen canım bende korktum uyutulmaktan ne olacaksa dayanırım dedim en azından bilinçli olsun herşey dedim. İnşallah sende uyutulmadan halledersin canım, sadece dayanman gereken inan 5 dakika, 5 dakika sonra herşey bitmiş oluyor, bitince kalktım ben az bi kan geldi pet almıştım yanıma onu taktım ne olur ne olmaz diye sonra yürüyerek eve gittik annemle, annem çok şaşırdı çünkü bende 4 yıl sonra olmuşum o da rahim filmi çektirmiş onun iki tüpü de kapalı çıkmış çok ağrısı olmuş bana şaşırdı yürüdüm geldim hiç ağrım da olmadı kanamam da canım bana hapta vermedi doktor, ama filim çektirmeye giderken ağrı kesici içtim öyle gittim. İnşallah seninde hemen biter hiç anlamadan gelirsin canım. Ben o kadar dayanıklı bir insan değilim canım çok tatlı olduğu halde yaptırdım, sende yaptırırsın canım sadece 5 dakika dayan ...Doğru söylüyosun valla canım daha nelere katlanmamız gerekiyo kadın olarak.. o ağrıya da katlanıcaz artık ben de uyutulmaktan korkuyorum yani Allah korusun bişi olacağından değil de işte bilincim hep açık olsun istiyorum. bakalım inşallah fikrim değişmez de uyutulmadan hallediveririm canım ben de...
bu arada rapor falan veriyolar mı o güne? kanama falan bi de duydum çok?
canım benim valla bana cesaret verdin. şu anda adetliym baya ağrım var kendimi alıştırmaya çalışıyorum bak o da böyle olucak sonra geçicek diye. kararımdan caymam inşallah, ağrı kesici alıp da gideyim ben de canım bari iyi dedin. bakalım hayırlısı, yaptrınca burdan yazarım ben de nasıl geçtiğiyle ilgili:)) çok sağol canım çok teşekkür ederim:))Aynen canım bende korktum uyutulmaktan ne olacaksa dayanırım dedim en azından bilinçli olsun herşey dedim. İnşallah sende uyutulmadan halledersin canım, sadece dayanman gereken inan 5 dakika, 5 dakika sonra herşey bitmiş oluyor, bitince kalktım ben az bi kan geldi pet almıştım yanıma onu taktım ne olur ne olmaz diye sonra yürüyerek eve gittik annemle, annem çok şaşırdı çünkü bende 4 yıl sonra olmuşum o da rahim filmi çektirmiş onun iki tüpü de kapalı çıkmış çok ağrısı olmuş bana şaşırdı yürüdüm geldim hiç ağrım da olmadı kanamam da canım bana hapta vermedi doktor, ama filim çektirmeye giderken ağrı kesici içtim öyle gittim. İnşallah seninde hemen biter hiç anlamadan gelirsin canım. Ben o kadar dayanıklı bir insan değilim canım çok tatlı olduğu halde yaptırdım, sende yaptırırsın canım sadece 5 dakika dayan ...
Önemli değil canım yaptır da yaz bakalım inşallah hemencik geçer sen anlamazsın bilecanım benim valla bana cesaret verdin. şu anda adetliym baya ağrım var kendimi alıştırmaya çalışıyorum bak o da böyle olucak sonra geçicek diye. kararımdan caymam inşallah, ağrı kesici alıp da gideyim ben de canım bari iyi dedin. bakalım hayırlısı, yaptrınca burdan yazarım ben de nasıl geçtiğiyle ilgili:)) çok sağol canım çok teşekkür ederim:))
inşallahh canım çok teşekkür ederimmmÖnemli değil canım yaptır da yaz bakalım inşallah hemencik geçer sen anlamazsın bile
merhabalar, kürtajdan sonra rahim filmi çekilen var mı ? acaba 1 ay sonrası çekerler mi ? bi sakıncası var mı?
teşekkürler cevap için. dr.unuz rahim toparlanmadığı içinmi hemen çekmedi yoksa 3 ay korunma olduğu için mi acaba ?MERHABA EKİM AYININ BAŞNDA KÜRTAJ OLDUM VE DOKTORUM 2.ADET DÖNEMİM BİTTİKTEN 2 GÜN SONRA RAHİM FİLMİ ÇEKTİ
teşekkürler cevap için. dr.unuz rahim toparlanmadığı içinmi hemen çekmedi yoksa 3 ay korunma olduğu için mi acaba ?
anladım canım. bende pazartesi ye randevu aldım hacettepe prof. den ama banada yapmayacak büyük ihtimalle. daha 25 gün oldu kürtaj olalı çünkü. ben ilk adetten sonra korunmayacaktım canım. bu yüzden merak ettim. rahim filmi çekilmeden de gebe kalmak istemiyorum. bi tür dış gebelik geçirdim çünkü. tekararlar diye korkuyorum. rahim içi aslında ama tüpe yakın yerde gelişen bir gebelikti.rica ederim.Rahmin toparlanması için bekledik
Onu ultrasyondan mı gördüler canım bende bi düşük gebelik geçirdim kimyasal gebelik dedileranladım canım. bende pazartesi ye randevu aldım hacettepe prof. den ama banada yapmayacak büyük ihtimalle. daha 25 gün oldu kürtaj olalı çünkü. ben ilk adetten sonra korunmayacaktım canım. bu yüzden merak ettim. rahim filmi çekilmeden de gebe kalmak istemiyorum. bi tür dış gebelik geçirdim çünkü. tekararlar diye korkuyorum. rahim içi aslında ama tüpe yakın yerde gelişen bir gebelikti.
evet canım ultrasonda görüldü rahimde olduğu için çok şükür kürtajla atlattım. erkenden belli oldu şükür ki. kimyasal gebelik korkulacak bişi değil canım. merak etme 3-4 gün adet gecikmesi yaşanıyor sonra normale dönüyorsun.Onu ultrasyondan mı gördüler canım bende bi düşük gebelik geçirdim kimyasal gebelik dediler
Geçmiş olsun canım inşallah bana yapmak istesin de Dr. Artık acısına katlanıcam ne yapalım. Gebe kalmal istemiyorum onu yaptırmadan. Tekrar dış gebelik yaşatmasın AllahMerhaba arkadaşlar ben de iki gün önce hsg cekildim.anesteziyi kendim istemedim. Bir kac kisinin soyledigi gibi, eger tüpler aciksa agri az oluyo. Benim ikisi de sımsıkı kapaliymisherkese bir veya iki doz verilen ilac bana dort kez verildi tupler acilsin diye ve her seferinde basınç arttirildi. Beş veya altı dakika sürdü. Sadece ilac enjekte edilirken bi ağrı oldu ve sonrasinda hemen geçti. Tuplerim de acilmadi bu arada yasanan ağrı anlik bi ağrı. Anestezili olsun ya da olmasin, bence bir an once yaptirin kurtulun :)
Geçmiş olsun canım inşallah bana yapmak istesin de Dr. Artık acısına katlanıcam ne yapalım. Gebe kalmal istemiyorum onu yaptırmadan. Tekrar dış gebelik yaşatmasın Allah
Sağol canım cesaret verdiğin için. inşallah ben kafaya koydum yaptırmak istiyorum ama bakalım inşallah Dr. Gerek duyar. Gerek yok der diye korkuyorum. Yarın ne diyecek bakalımHic düşünme yaptir canim. Bunca zaman her ay bosuna hamile miyim diye bekleme stresini yasamisim ben. Korkumdan erteledim hep hsgyi. Bi iki dakikalik bi sanci bu. Kafada büyutmeye degmez. Insallah dualarin kabul olur
Merhaba arkadaşlar bende bugun ilk kez doktora gittim 15aydir korunmadigimiz halde bebegimiz olmuyordu.gebelik oncesi testler istedi, simir testi istedi, rahim filmi istedi, hormon testi ve progesteron testi istedi. Izmirde rahim filmi cekilen yada cektircek olan varmi tavsiye edebileceginiz bi hastane doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?