- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.521
Canim yaaa cok sagol valla nasil bir iyilik yaptin bana anlatamam.3gundur uyuyamiyorum dusunmekten ve arastirmaktan aramadigim hastane kalmadi.cinarli ve cankaya tip merkezi arasinda kaldim her yer anastezili yapiyor bende anestezili yaptirmaya karar verdim biyer 1000 tl biyer 450 tl istiyor neye gore aletlerin kalitesine goremi degisiyor fiyatlar cok kararsizim bide benim bugun adetimin 2.gunu persembe bitiyor cumami gitmeliyimki
Canim yaaa cok sagol valla nasil bir iyilik yaptin bana anlatamam.3gundur uyuyamiyorum dusunmekten ve arastirmaktan aramadigim hastane kalmadi.cinarli ve cankaya tip merkezi arasinda kaldim her yer anastezili yapiyor bende anestezili yaptirmaya karar verdim biyer 1000 tl biyer 450 tl istiyor neye gore aletlerin kalitesine goremi degisiyor fiyatlar cok kararsizim bide benim bugun adetimin 2.gunu persembe bitiyor cumami gitmeliyimki
perşembe bitiyorsan şimdi arayıp cuma günü için randevu alabilirsin. başkent ünüveristesi zübeyde hanım uyg. ve araştırma hastanesi telefonunu internetten buldum ben canm.
Cuma gidersem pazartesiye randevu almak icin gitmis olurum dimi yani gittigim gun hemen islem yapmzlar dimi? Pazartesi asetimin 9.gunu olucak uygundur heralde.bide islem sabahtan olursa ogleden sonra ise gidebilirmiyimki?
cnm cumartesi günüde yapabilirler ben c.tesi olmasını istiyorum dedim adet bittikten sonraki ilk 4 gün içinde en geç olması gerekiyormus. bence o gün bütün gün izinli ol sonuçta yormaman gerekir kendini anestezi alınca insan sersem gibi oluyor.
Afedersiniz benimde tüpler kapalı ciktida anneniz normal yolla mi hamile kalmisAynen canım bende korktum uyutulmaktan ne olacaksa dayanırım dedim en azından bilinçli olsun herşey dedim. İnşallah sende uyutulmadan halledersin canım, sadece dayanman gereken inan 5 dakika, 5 dakika sonra herşey bitmiş oluyor, bitince kalktım ben az bi kan geldi pet almıştım yanıma onu taktım ne olur ne olmaz diye sonra yürüyerek eve gittik annemle, annem çok şaşırdı çünkü bende 4 yıl sonra olmuşum o da rahim filmi çektirmiş onun iki tüpü de kapalı çıkmış çok ağrısı olmuş bana şaşırdı yürüdüm geldim hiç ağrım da olmadı kanamam da canım bana hapta vermedi doktor, ama filim çektirmeye giderken ağrı kesici içtim öyle gittim. İnşallah seninde hemen biter hiç anlamadan gelirsin canım. Ben o kadar dayanıklı bir insan değilim canım çok tatlı olduğu halde yaptırdım, sende yaptırırsın canım sadece 5 dakika dayan ...
Evet canım filimden sonra iki ay içinde bana hamile kalmisAfedersiniz benimde tüpler kapalı ciktida anneniz normal yolla mi hamile kalmis
Bende korunmalı diye okudum canım hep. Ben çekilmedim ama istiyorum çekilmek hiç bekleyesin yok ama kürtaj sonrası ilk adetten sonra çalışmalara başlayacaktım. Çekilirsem başlatmaz Dr. Diye düşünüyorum3 gün evvel hsg cektirdim. ve doktorum bu ay korunun dedi. ikilemde kaldım açıkçası. bazı doktorlar korunmayın diyormus kızlar bir akıl verin bana yaaaa
Bende korunmalı diye okudum canım hep. Ben çekilmedim ama istiyorum çekilmek hiç bekleyesin yok ama kürtaj sonrası ilk adetten sonra çalışmalara başlayacaktım. Çekilirsem başlatmaz Dr. Diye düşünüyorum
Canım benim doktorum da Radyasyon oldugu icin korun dedi. Ama ben korunmadim . zaten hamile de kalmadim.3 gün evvel hsg cektirdim. ve doktorum bu ay korunun dedi. ikilemde kaldım açıkçası. bazı doktorlar korunmayın diyormus kızlar bir akıl verin bana yaaaa
Ay çok mutlu oldum canım allah razi olsun umut oldun banaEvet canım filimden sonra iki ay içinde bana hamile kalmis
Bişey değil canım inşallah seninde öyle olur iki ay içinde kalirsin. Hatta bir kardeşim daha var o da benden 7 yıl sonra oldu ama oldu yani üzülme Rabbim ne mucizeler veriyorAy çok mutlu oldum canım allah razi olsun umut oldun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?