• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Canim yaaa cok sagol valla nasil bir iyilik yaptin bana anlatamam.3gundur uyuyamiyorum dusunmekten ve arastirmaktan aramadigim hastane kalmadi.cinarli ve cankaya tip merkezi arasinda kaldim her yer anastezili yapiyor bende anestezili yaptirmaya karar verdim biyer 1000 tl biyer 450 tl istiyor neye gore aletlerin kalitesine goremi degisiyor fiyatlar cok kararsizim bide benim bugun adetimin 2.gunu persembe bitiyor cumami gitmeliyimki

Canim yaaa cok sagol valla nasil bir iyilik yaptin bana anlatamam.3gundur uyuyamiyorum dusunmekten ve arastirmaktan aramadigim hastane kalmadi.cinarli ve cankaya tip merkezi arasinda kaldim her yer anastezili yapiyor bende anestezili yaptirmaya karar verdim biyer 1000 tl biyer 450 tl istiyor neye gore aletlerin kalitesine goremi degisiyor fiyatlar cok kararsizim bide benim bugun adetimin 2.gunu persembe bitiyor cumami gitmeliyimki

inan farkeden hiç bişi yok 15 dk lık bi işlem için birsürü para alıyorlar. kadınların hassas noktası olduğu için kazıklıyorlar. farkeden bişi yok benim arkadaşımda yaptırdı oraya.bende bir sürü yeri aradım en az on tane hastane aramışımdır hepsi 500 den aşşa vermedi. bu hastanede özel bi hastane ünüversite hastanesi araştırma hastanesi zaten. kötü bir yer değil. benimle güzel ilgilendiler en azından. zaten sonuçalrıda hemen veriyorlar cd ile sonra sen kendi doktoruna gösteriyorsun o anda kanalalrın açık yada kapalı söylüyorlar zaten. ben uyanmamıştım daha eşime söylemişler.

perşembe bitiyorsan şimdi arayıp cuma günü için randevu alabilirsin. başkent ünüveristesi zübeyde hanım uyg. ve araştırma hastanesi telefonunu internetten buldum ben canm.

perşembe bitiyorsan şimdi arayıp cuma günü için randevu alabilirsin. başkent ünüveristesi zübeyde hanım uyg. ve araştırma hastanesi telefonunu internetten buldum ben canm.

Cok sagol canim arayacagim cumaya randevu alirsam pazartesi yaparlar sanirim islemden sonra ise gidip calisabilirmiyimki acaba rapor verirmiki?

Cuma gidersem pazartesiye randevu almak icin gitmis olurum dimi yani gittigim gun hemen islem yapmzlar dimi? Pazartesi asetimin 9.gunu olucak uygundur heralde.bide islem sabahtan olursa ogleden sonra ise gidebilirmiyimki?

Cuma gidersem pazartesiye randevu almak icin gitmis olurum dimi yani gittigim gun hemen islem yapmzlar dimi? Pazartesi asetimin 9.gunu olucak uygundur heralde.bide islem sabahtan olursa ogleden sonra ise gidebilirmiyimki?

cnm cumartesi günüde yapabilirler ben c.tesi olmasını istiyorum dedim adet bittikten sonraki ilk 4 gün içinde en geç olması gerekiyormus. bence o gün bütün gün izinli ol sonuçta yormaman gerekir kendini anestezi alınca insan sersem gibi oluyor.

cnm cumartesi günüde yapabilirler ben c.tesi olmasını istiyorum dedim adet bittikten sonraki ilk 4 gün içinde en geç olması gerekiyormus. bence o gün bütün gün izinli ol sonuçta yormaman gerekir kendini anestezi alınca insan sersem gibi oluyor.

Haftasonu nemleketime gitcem canim izmirde olmicam.aradim cumaya randevu aldim pazartesi cektirmek istiyorum rapor verir pazartesi calismam kötü hissedersem muhtemelen kotu olurum cok sagol cok tesekkur ederim gercekten hem kararsizdim hemde o kadar para vermek istemiyordum zaten her tahlil dunya para

Aynen canım bende korktum uyutulmaktan ne olacaksa dayanırım dedim en azından bilinçli olsun herşey dedim. İnşallah sende uyutulmadan halledersin canım, sadece dayanman gereken inan 5 dakika, 5 dakika sonra herşey bitmiş oluyor, bitince kalktım ben az bi kan geldi pet almıştım yanıma onu taktım ne olur ne olmaz diye sonra yürüyerek eve gittik annemle, annem çok şaşırdı çünkü bende 4 yıl sonra olmuşum o da rahim filmi çektirmiş onun iki tüpü de kapalı çıkmış çok ağrısı olmuş bana şaşırdı yürüdüm geldim hiç ağrım da olmadı kanamam da canım bana hapta vermedi doktor, ama filim çektirmeye giderken ağrı kesici içtim öyle gittim. İnşallah seninde hemen biter hiç anlamadan gelirsin canım. Ben o kadar dayanıklı bir insan değilim canım çok tatlı olduğu halde yaptırdım, sende yaptırırsın canım sadece 5 dakika dayan ...
Afedersiniz benimde tüpler kapalı ciktida anneniz normal yolla mi hamile kalmis

Herhalde rahim filmi çektirdikten sonra tüpleri açılmış canım ama çok ağrı çektim diyo bir hafta şiddetli adet ağrısı görmüş

3 gün evvel hsg cektirdim. ve doktorum bu ay korunun dedi. ikilemde kaldım açıkçası. bazı doktorlar korunmayın diyormus kızlar bir akıl verin bana yaaaa

3 gün evvel hsg cektirdim. ve doktorum bu ay korunun dedi. ikilemde kaldım açıkçası. bazı doktorlar korunmayın diyormus kızlar bir akıl verin bana yaaaa
Bende korunmalı diye okudum canım hep. Ben çekilmedim ama istiyorum çekilmek hiç bekleyesin yok ama kürtaj sonrası ilk adetten sonra çalışmalara başlayacaktım. Çekilirsem başlatmaz Dr. Diye düşünüyorum

Bende korunmalı diye okudum canım hep. Ben çekilmedim ama istiyorum çekilmek hiç bekleyesin yok ama kürtaj sonrası ilk adetten sonra çalışmalara başlayacaktım. Çekilirsem başlatmaz Dr. Diye düşünüyorum

canım hsg den sonra hamile kalma sansı artıyormus. oyuzden korunmamak gerekiyormus. ama benim doktorum korunun dedi. bakıcam artık belkide korunmaycam kafam karıstı çok

bende çektirdim doktor bana hiç bişi demedi. Ama dün bu filmleri çeken bi ablayla görüştüm yumurtlama döneminde ilişkiye girebilirsin dedi. 10 gün felan korunman yeter dedi. Ay inşallah tutar kızlar yaa Allahım isteyen herkese versin. Dualarımızda birbirmizi unutmayalım:KK66:

selam herkese,
ben de bugun cekilicem gerginim biraz, anestezisiz dusunuyorum. toplamda 15 dakika surecek bir islem oldgu icin istemedim uyutulmak ama korkmuyorum da diyemem.. her neyse, dr.uma korunmam gerekicek mi dedigimde sanki dunyanin en sacma sorusunu sormusum gibi "ne korunmasi" dedi. korunmicam yani...
hepsi farkli bisey soyluyor.. bakalim hayirlisi...

herkese tekrar merhaba,
arkadaslar ben film cekildim cok sukur bitti gitti. agrim cok olmadi, cok gergindim ve cok korkuyordum.(bu arada anestezisiz cekildim). adet agrisinin biraz fazlasi ama o kadar kisa bi sure ki inanin hic kotu degildi. hic korkmayin, kisacik bir islem, azicik agri o kadar. ha bu arada en onemlisi benim aci esigim cok dusuktur;)

Back