- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.581
Korkma bosu bosuna kotu seylerde dusunme arkadasim 15dk da bitiyor.ben anestezili yaptirdim hic bisey hissetmedim rahim delinmesi cok düşük bir ihtimal sonucta surekli yapiyor doktorlar biliyorla yani dusunme coktokyoo .!.:Kizlar bende dun ikinci kurtajim i oldum ikiside yedi haftada durdu gelişimi
Dr rahim filmi istedi yaklasik 35 gun snra adetimden sonra rahim filmi cektircrm
Korkuyirumda bilmiyorum rahim delinme riski de varmış
Canim bakirkoy sadi konuk devlet hastanesi cekiyormus ben yarına randevu alacağım sende bi git istersenCanim sisli ecomar da cekilicem ben. Fiyati 400 liraymiscok pahali geldi bana oturup aglamak istiyorum ay biktim yaaa
Orası neredeymis canım
Kizlar bende dun ikinci kurtajim i oldum ikiside yedi haftada durdu gelişimi
Dr rahim filmi istedi yaklasik 35 gun snra adetimden sonra rahim filmi cektircrm
Korkuyirumda bilmiyorum rahim delinme riski de varmış
Perdenimi aldilar senin peki varni bebeginkorkma canım böyle bir ihtmal demedi doktorum bana. cok kısa ve basit bir işlem ben panikatak biriyim bu yüzden anestezili oldum. hissetmedim zaten. ve sonrasındada iyiydim yani.
Perdenimi aldilar senin peki varni bebegin
çok teşekkür edrim canım ya iyi ki varsınız hepiniz ya ne kadar mutlu oldum anlatamam eşim de gülüyor sosyal medyanın gücü diyogünaydın canım senin için küçük bir araştırma yaptım grupta.
elievler betatomda 250 tl
bakırköy radyotom 400 tl
Batı bahat hast 200 tl
findikzade echomar 340 tl
fındıkzade radyomar 400 tl
devlet hastanesi için de şöyle bir tavsiyede bulunmuş arkadaş.
Okmeydanı'nda da çektirebilirsiniz Bakırköy devlet hastanesinde de ekibinde Dr çok iyi anlayışlı.
şu şekilde yapınız adetinizin ilk Gününe denk gelecek şekilde kadın doğumdan randevu alın Dr sizi radyolojiye yönlendirecek film için ilk gün gidince randevu veriyorlar.
Marmara üniversitesinde de çektiren varmış.
Canım
çok teşekkür edrim canım ya iyi ki varsınız hepiniz ya ne kadar mutlu oldum anlatamam eşim de gülüyor sosyal medyanın gücü diyocok sagol çok çok teşekkür ederim sana
Aynen canım arayacağım bende yarın tek tek bakalım tek bu kaldı doktorun istediğinden hayırlısı artıkrica ederim canım. inşallah iş görür. adreslerden emin değilim kim ne yazdıysa onları derledim.
hem sosyal medyanın gücühem de kader ortaklığı
Rahim filminde perde olup olmadgi cikioya ortaya histeroskobiyle aliolar onu .onu sormstm bende. .anlamadım canım. ben hsg çekildim. rahim filmi yani. tüplerim temiz çıktı. bebeğim yok. 16 aydır evliyim. 12 aydır korunmuyoruz. henüz olmadı bebeğim
Aynen canım arayacağım bende yarın tek tek bakalım tek bu kaldı doktorun istediğinden hayırlısı artık
Anestezi çok da iyi bişey değil zaten dün konuştum bi yerle 5 dk bi işlem dedi hafif bi ağrı oluyormuş 30 saniye kadar sürüyor dedi canım tatlı ama umarım dayanabilirimeğer acı eşiğin yüksekse anestezi almana gerek yok. ama canın tatlıysa anestezili yaptır. benim acı eşiğim yüksek galiba.
bir de buna dayanamazsam doğuma nasıl dayanırım dedim ve anestezi almamaya karar verdim. iyi de oldu. hiç ağrım sızım kanamam olmadı. kendini kasma ve diyafram nefesi al çok işe yarıyo
Rahim filminde perde olup olmadgi cikioya ortaya histeroskobiyle aliolar onu .onu sormstm bende. .
Daha erkenmis zaten sana ben dort yil oldu iki sene dusunmedk iki senedirde iki kurtaj oldum en son uc gun oldu kurtajima ilk adet bitimnde cektrcem bakalm bu filmden
ınslah darısııda bana temız çıkar...hımm anladım canım cok gecmiş olsun. rahim filmim temiz cıktı şükür. rabbim inş hayırlısıyla naasip eder
geçmiş olsun tüpler kapalı mı çıktı ? bende çekilcem yarın ama korkuyorum. ben normal yolla gebe kalbiliyorum hafif bir tıkanıklık olabilir belki. tüpler açıksa çok acı olmuyormuş. ama korkuyorum çokkkKızlar merhaba ikinci kez hsg cekincem ilkinde acıdan öldüm sandım şimdide sadi konukta çekincem orda hiç çekinmiş olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?