Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

tokyoo .!.:
Kizlar bende dun ikinci kurtajim i oldum ikiside yedi haftada durdu gelişimi

Dr rahim filmi istedi yaklasik 35 gun snra adetimden sonra rahim filmi cektircrm

Korkuyirumda bilmiyorum rahim delinme riski de varmış
Korkma bosu bosuna kotu seylerde dusunme arkadasim 15dk da bitiyor.ben anestezili yaptirdim hic bisey hissetmedim rahim delinmesi cok düşük bir ihtimal sonucta surekli yapiyor doktorlar biliyorla yani dusunme cok

Canim sisli ecomar da cekilicem ben. Fiyati 400 liraymis cok pahali geldi bana oturup aglamak istiyorum ay biktim yaaa
Canim bakirkoy sadi konuk devlet hastanesi cekiyormus ben yarına randevu alacağım sende bi git istersen

Orası neredeymis canım

günaydın canım senin için küçük bir araştırma yaptım grupta.

Bahçelievler betatomda 250 tl
bakırköy radyotom 400 tl
Batı bahat hast 200 tl
findikzade echomar 340 tl
fındıkzade radyomar 400 tl

devlet hastanesi için de şöyle bir tavsiyede bulunmuş arkadaş.
Okmeydanı'nda da çektirebilirsiniz Bakırköy devlet hastanesinde de ekibinde Dr çok iyi anlayışlı.
şu şekilde yapınız adetinizin ilk Gününe denk gelecek şekilde kadın doğumdan randevu alın Dr sizi radyolojiye yönlendirecek film için ilk gün gidince randevu veriyorlar.
Marmara üniversitesinde de çektiren varmış.

Kizlar bende dun ikinci kurtajim i oldum ikiside yedi haftada durdu gelişimi

Dr rahim filmi istedi yaklasik 35 gun snra adetimden sonra rahim filmi cektircrm

Korkuyirumda bilmiyorum rahim delinme riski de varmış

korkma canım böyle bir ihtmal demedi doktorum bana. cok kısa ve basit bir işlem ben panikatak biriyim bu yüzden anestezili oldum. hissetmedim zaten. ve sonrasındada iyiydim yani.

kızlar merhaba ben de 1 ay önce rahim filmi çektirdim doktorum anestezili çekmem dedi.15 dk sürdü ama stresini 1 ay önceden yaşamaya başlamıştım. şiddetli adet sancısından hiçbir farkı yok.korkmayın ve kaçmayın mutlaka çektirin çünkü ben bugün hamile olduğumu öğrendim ve filmi çektirenlerde bu şans artıyormuş diye duymuştum.Allah herkese bu duyguyu nasip etsin film çektirecek herkese de geçmiş olsun.

korkma canım böyle bir ihtmal demedi doktorum bana. cok kısa ve basit bir işlem ben panikatak biriyim bu yüzden anestezili oldum. hissetmedim zaten. ve sonrasındada iyiydim yani.
Perdenimi aldilar senin peki varni bebegin

Canım
çok teşekkür edrim canım ya iyi ki varsınız hepiniz ya ne kadar mutlu oldum anlatamam eşim de gülüyor sosyal medyanın gücü diyocok sagol çok çok teşekkür ederim sana

Son düzenleme:
Canım

çok teşekkür edrim canım ya iyi ki varsınız hepiniz ya ne kadar mutlu oldum anlatamam eşim de gülüyor sosyal medyanın gücü diyocok sagol çok çok teşekkür ederim sana

rica ederim canım. inşallah iş görür. adreslerden emin değilim kim ne yazdıysa onları derledim.
hem sosyal medyanın gücü hem de kader ortaklığı

rica ederim canım. inşallah iş görür. adreslerden emin değilim kim ne yazdıysa onları derledim.
hem sosyal medyanın gücü hem de kader ortaklığı
Aynen canım arayacağım bende yarın tek tek bakalım tek bu kaldı doktorun istediğinden hayırlısı artık

anlamadım canım. ben hsg çekildim. rahim filmi yani. tüplerim temiz çıktı. bebeğim yok. 16 aydır evliyim. 12 aydır korunmuyoruz. henüz olmadı bebeğim
Rahim filminde perde olup olmadgi cikioya ortaya histeroskobiyle aliolar onu .onu sormstm bende. .

Daha erkenmis zaten sana ben dort yil oldu iki sene dusunmedk iki senedirde iki kurtaj oldum en son uc gun oldu kurtajima ilk adet bitimnde cektrcem bakalm bu filmden

Aynen canım arayacağım bende yarın tek tek bakalım tek bu kaldı doktorun istediğinden hayırlısı artık

eğer acı eşiğin yüksekse anestezi almana gerek yok. ama canın tatlıysa anestezili yaptır. benim acı eşiğim yüksek galiba.
bir de buna dayanamazsam doğuma nasıl dayanırım dedim ve anestezi almamaya karar verdim. iyi de oldu. hiç ağrım sızım kanamam olmadı. kendini kasma ve diyafram nefesi al çok işe yarıyo

Anestezi çok da iyi bişey değil zaten dün konuştum bi yerle 5 dk bi işlem dedi hafif bi ağrı oluyormuş 30 saniye kadar sürüyor dedi canım tatlı ama umarım dayanabilirim

Kızlar 2 kez hsg çektirmiş biri olarak diyorum ki; 5 dakika bile sürmüyor ve dayanılmayacak bir ağrı değil.. Bakırköy radyotomda çekildi biraz kanamam oldu sonrasında. Sadece tüplerden biri hafif tıkanık olduğu için ilaç 2. Ye basınçlı verildi orada bir 30 saniye kadar adet ağrısına benzer ağrım oldu o kadar hepsi... Çekildikten sonra gün içinde bol su süt ve yoğurt tüketmemi sölediler radyasyon gitsin diye..
Ben şunu sormak istiyorum tüplerden biri açık diğeri hafif kapalıydı sıvıyla açıldı ama gittiğim bir dr kesinlikle laparoskopi dedi, diğer dr lar ve çeken de kesinlikle gerek yok dedi.. Micro tedavisindeyim bu arada...
Bu şekilde olupta lap yaptırmayan ve hamile kalan varmı aranızda??

hımm anladım canım cok gecmiş olsun. rahim filmim temiz cıktı şükür. rabbim inş hayırlısıyla naasip eder

merhaba herekese

Ankara da özel hsg çektirebileceğim yer ve fiyatı söylermisiniz arkadaşlar. yarın çekilmeme gerek inşallah randevu alabilirim.

rahim filmi için kaçıncı gün önmeli bayanlar ? yarın çekilcem 11. günüm sizce geçmi kaldım ?

Kızlar merhaba ikinci kez hsg cekincem ilkinde acıdan öldüm sandım şimdide sadi konukta çekincem orda hiç çekinmiş olan varmı

Kızlar merhaba ikinci kez hsg cekincem ilkinde acıdan öldüm sandım şimdide sadi konukta çekincem orda hiç çekinmiş olan varmı
geçmiş olsun tüpler kapalı mı çıktı ? bende çekilcem yarın ama korkuyorum. ben normal yolla gebe kalbiliyorum hafif bir tıkanıklık olabilir belki. tüpler açıksa çok acı olmuyormuş. ama korkuyorum çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…