• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Benim acı eşiğim düşük regl ağrısına bile dayanamam uyutulmam iyi olacak :)
ben de sordum hastaneye, 480 anestezisiz, 580 anestezili dediler.
haftaya düşünüyorum ben de. Anestezi düşünmüyorum. kısa süreli bir işlem için uyutulmak istemedim...
ama yalan söyleyemem, korkuyorum yani... hem de iş ciddiye binince iyice tırsmaya başladım.
acı çeken arkadaşlar, tüplerinde tıkanıklık olduğundan mı yoksa acı eşikleri düşük olduğundan mı o kadar zorlandılar acaba...
bilgi verirseniz sevinirim...

Benim acı eşiğim düşük regl ağrısına bile dayanamam uyutulmam iyi olacak :)
aslına bakarsan benim de oldukça düşük... ama anestezi mi 5 dakka acı mı dersen acıyı tercih ederim. ya bilmiyorum tabi hala karar vermiş değilim...
yaa napim napsam bilmiyorum fikir veren olmicak mı başkaaa?

haftaya düşünüyorum ben de. Anestezi düşünmüyorum. kısa süreli bir işlem için uyutulmak istemedim...
ama yalan söyleyemem, korkuyorum yani... hem de iş ciddiye binince iyice tırsmaya başladım.
acı çeken arkadaşlar, tüplerinde tıkanıklık olduğundan mı yoksa acı eşikleri düşük olduğundan mı o kadar zorlandılar acaba...
Bende anastezili oldum canım inan ki ağrı beş dakika anca sürüyor bunun için uyutulmaya gerek yok bence, kanamam da olmadı doktor bana hapta vermedi ama giderken ağrı kesici iç canım ben öyle yaptım. benim ikiside açık çıktı tüplerimin inşallah seninde açık çıkar

Normal o zaman anestezili olacak benim. Korkuyorum o_O
O korku oluyor canım ama olup bitincede rahatlıyor insan en azından bi problem varsa onu öğreniyorsun, korkma sen zaten uyutulacaksın inşallah bi çırpıda geçer gider :KK76: bende çok korkuyordum ama Rabbim dayanma gücü veriyor gerçekten

Canım bir yandan çalışıyorum kusura bakma yanlış yazmışım ben anastezisiz oldum

Bende anastezili oldum canım inan ki ağrı beş dakika anca sürüyor bunun için uyutulmaya gerek yok bence, kanamam da olmadı doktor bana hapta vermedi ama giderken ağrı kesici iç canım ben öyle yaptım. benim ikiside açık çıktı tüplerimin inşallah seninde açık çıkar
Peki sonrasında korundunuz mu?

slm kızlar bende rahim filmi çektircem ancak korkuyorum bazı yazıları okudum kötüydü sizce anestezi olmalı zor oluyomu

Peki sonrasında korundunuz mu?
On gün koruncaksınız dedi canım işte bir hafta geçtikten sonra tekrar gittik yumurtama falan baktı bu ay rahim filmi çekindiğin için, radyasyonda olduğu için adet olasıya kadar korunman lazım, dedi canım. Ben korunmadım ama zaten bu gün hasta oldum. İki gün sonra klomen için tekrar gitcez bakalım. En azından içim rahatladı canım tüplerde mi bişey var acaba diyodum.

ya işte 5 dakikalık bişey olduğundan ben de anestezili düşünmüyorum. ama öle bağırıp çağıranlar, ayılıp bayılanları duyunca (kendi dr.mda söyledi böyle anestezili çektir dedi) açıkçası bi korku gelmedi değil:( ama senin yazını okuyunca cesaret geldi şimdi bana da bak :) çok sağol canım:))

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım baya ilerlemiş sayfalar konuştuğum arkadaşlar naptı çektirdimi. ben yarın için randevu aldım yarın muane edecekler sonrada cuma yada c.tesi film çekecekler ben anestezili yaptıracağım. ama yinede korkuyorum

On gün koruncaksınız dedi canım işte bir hafta geçtikten sonra tekrar gittik yumurtama falan baktı bu ay rahim filmi çekindiğin için, radyasyonda olduğu için adet olasıya kadar korunman lazım, dedi canım. Ben korunmadım ama zaten bu gün hasta oldum. İki gün sonra klomen için tekrar gitcez bakalım. En azından içim rahatladı canım tüplerde mi bişey var acaba diyodum.
Korunma olmayaydı iyiydi :) Ben 9 aydır deniyorum hamile kalamadım. Bu ay soğan kürüne başladım cumartesi rahim filmi çektireceğim. Lh hormonum Fsh tan yüksek sanırım pko var bende tahlil sonucumu da göstereceğim doktora ne olacak bakalım. Hayırlısı siz inşallah bu ay hayırlı haberler alırsınız.

ya işte 5 dakikalık bişey olduğundan ben de anestezili düşünmüyorum. ama öle bağırıp çağıranlar, ayılıp bayılanları duyunca (kendi dr.mda söyledi böyle anestezili çektir dedi) açıkçası bi korku gelmedi değil:KK43: ama senin yazını okuyunca cesaret geldi şimdi bana da bak :) çok sağol canım:))
Benimde canım çok tatlıdır hatta eşim bile son ana kadar anastezili çektir istersen bak dedi, ne olacaksa olsun dedim inşallah hamile kalırsam doğumu nasıl yapcam dedim, bi de benim kadın doğum doktorum yaptı belki de onun rahatlığı da oldu canım, bi beş dakika fazla ağrı oluyor sonra kalkıp yürüyorsun, ben bayıltılmaktan da korktum ya ayılmazsam diye :KK70:

Korunma olmayaydı iyiydi :) Ben 9 aydır deniyorum hamile kalamadım. Bu ay soğan kürüne başladım cumartesi rahim filmi çektireceğim. Lh hormonum Fsh tan yüksek sanırım pko var bende tahlil sonucumu da göstereceğim doktora ne olacak bakalım. Hayırlısı siz inşallah bu ay hayırlı haberler alırsınız.
Benimde şubat ayında bir yıl olacak canım bebiş isteyeli, olmuyor önce kist vardı çok şükür kistim geçti, hormonda bişey çıkmadı filimde de çıkmadı. inşallah en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip eder Rabbim, bazen umutsuzluğa düşüyorum etrafımda çok hamile var o da etkiliyor galiba

Benimde şubat ayında bir yıl olacak canım bebiş isteyeli, olmuyor önce kist vardı çok şükür kistim geçti, hormonda bişey çıkmadı filimde de çıkmadı. inşallah en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip eder Rabbim, bazen umutsuzluğa düşüyorum etrafımda çok hamile var o da etkiliyor galiba
Hiç bir sıkıntınız yoksa ovülasyon günlerini takip edebilirsiniz. Hatta ovülasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim.

Benimde canım çok tatlıdır hatta eşim bile son ana kadar anastezili çektir istersen bak dedi, ne olacaksa olsun dedim inşallah hamile kalırsam doğumu nasıl yapcam dedim, bi de benim kadın doğum doktorum yaptı belki de onun rahatlığı da oldu canım, bi beş dakika fazla ağrı oluyor sonra kalkıp yürüyorsun, ben bayıltılmaktan da korktum ya ayılmazsam diye :KK70:

Doğru söylüyosun valla canım daha nelere katlanmamız gerekiyo kadın olarak.. o ağrıya da katlanıcaz artık ben de uyutulmaktan korkuyorum yani Allah korusun bişi olacağından değil de işte bilincim hep açık olsun istiyorum. bakalım inşallah fikrim değişmez de uyutulmadan hallediveririm canım ben de...

bu arada rapor falan veriyolar mı o güne? kanama falan bi de duydum çok?

Back