- 27 Eylül 2014
- 1.477
- 798
- 323
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.461
Hergün tesbihmatikle 707 kere el varis çekeceksin. Bunu bi ay dene bundan sonra o ay olmazsa eğer hergün Meryem Suresi okuyacaksın hamile olduğunu öğrenene kadar devam edeceksin adetli Zaman'ın da eşin okuyacak. Çok etkili bu konuda. Allah tan istemekten güzel ne var. Rabbim büyük ondan iste bolca inşallah hayırlısıyla tez zamanda olur. Dua dan sonra görceksin buraya da yaz mutlaka
Ewet tikali zaten ilaçla acicakmis rahime sivi verdi iğne falan kullanıyorum sonra ultrasonla vakti ilaç tüplerden geçmiş dediCanim oncelun ben echomar i siddetle tavsiye ediyorum hic birsry hissetmiyosun.. iranli doktoruna gelince canim tikali tuplerini ilacla mi acicak tam anlamadim
Ewet tikali zaten ilaçla acicakmis rahime sivi verdi iğne falan kullanıyorum sonra ultrasonla vakti ilaç tüplerden geçmiş dedi
Banada dedi ameliyat ozeldeki doktor yasin daha 23 erken tüp bebek veya ameliyat icin bendne daha kötü olan kanallari %80 actigini sonra hamile kaldıklarıni söyledi sivi icin yani rahime verdiği ilaç için natkozla birlikte 1000 TL dedi tanidik vasitasiyla 700 yaptı inş sonucu nu en kisa zamanda görürüm boyle olmazsa son Çözüm lakoroskopi
canım vajinal muayene gibi mi oluyor? yani plastik uzun boru gibi birşeyle muayene ediyorlar ya öylemi?birde kayganlaştırıcı jel sürüyorlar mı? en çok ilk girişteki ağrıdan korkuyorum bende.birde cihazı en derine kadar mı itiyorlar?Canim oncelikle gecmis olsun ben echomar i siddetle tavsiye ediyorum hic birsry hissetmiyosun.. iranli doktoruna gelince canim tikali tuplerini ilacla mi acicak tam anlamadim
merhaba rahim filmini her kadın doğum doktoru çekebiliyor mu
canım vajinal muayene gibi mi oluyor? yani plastik uzun boru gibi birşeyle muayene ediyorlar ya öylemi?birde kayganlaştırıcı jel sürüyorlar mı? en çok ilk girişteki ağrıdan korkuyorum bende.birde cihazı en derine kadar mı itiyorlar?
detaylı yazabilirsen sevinirim
Benimkini kadin doğum doktorum yapti. filmi radyoloji uzmanı çekti. IKi doktorla calisiliniyor diye biliyorumNormalde bu islemi kadin doktoru degil Radyoloji uzmani doktor yapiyor ve rapor verip Kadin Doktorunuza yönlendiriyor.
Benimkini kadin doğum doktorum yapti. filmi radyoloji uzmanı çekti. IKi doktorla calisiliniyor diye biliyorum
Kizlar rahim filmimi cektirdim echomar da dr cevat bey e.. omcelikle kadinlar kulubundeki arkadaslara cok tesekkur ediyorum iyi ki 1burdan cevat bey i paylasmislar.. o kadar memnun kaldim ki inanin smear testi varya yaptiranlar bilir onda bile bisey hissediyosun ama bunda hissetmiyosunuz kizlar.
Ben ne zaman sanci gelecek diye beklerken bitti dedilerhersey cok guzeldi doktor konuskan, ilgili yardimcisi da oyle..son teknolojiyi kullaniyorlar ilaci hissetmedim bile kisacasi superdi keske sonucumda super olsaydi ama maalesef sag tup tikali sol acik cok moralim bozuk cokkkķkkk
Kızlar 600 TL istediler rahim filmi için. Uyutularak çekilecek cumartesi gününe randevu aldım.
Sizler kaça çektirmiştiniz?
Ben anastezisiz 250 e cektirdim anastezili 500 du canımKızlar 600 TL istediler rahim filmi için. Uyutularak çekilecek cumartesi gününe randevu aldım.
Sizler kaça çektirmiştiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?