Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Cok tesekkur ederim canim saol Allahim insallah acik tarafdan yumurtlamami nasip eder insallah..

Canim oncelun ben echomar i siddetle tavsiye ediyorum hic birsry hissetmiyosun.. iranli doktoruna gelince canim tikali tuplerini ilacla mi acicak tam anlamadim
Ewet tikali zaten ilaçla acicakmis rahime sivi verdi iğne falan kullanıyorum sonra ultrasonla vakti ilaç tüplerden geçmiş dedi

Ewet tikali zaten ilaçla acicakmis rahime sivi verdi iğne falan kullanıyorum sonra ultrasonla vakti ilaç tüplerden geçmiş dedi

Allah allah ilk defa duyuyorum canim boyle bisey.. benim bildigim ve doktoruma sordugum kadariyla kapali tup endoskopi den baska yani ameliyatsiz acilamaz acaba seninkiler hsg sirasinda mi acildi.. eger ameliyatsiz boyle bir acilma yontemi varsa canim herkes sana duaci olur

Banada dedi ameliyat ozeldeki doktor yasin daha 23 erken tüp bebek veya ameliyat icin bendne daha kötü olan kanallari %80 actigini sonra hamile kaldıklarıni söyledi sivi icin yani rahime verdiği ilaç için natkozla birlikte 1000 TL dedi tanidik vasitasiyla 700 yaptı inş sonucu nu en kisa zamanda görürüm boyle olmazsa son Çözüm lakoroskopi

Canim sanirim sen hsg yani rahim filminden bahsediyosun

OTE="gaziliii, post: 38568856, member: 628323"]Canim sanirim sen hsg yani rahim filminden bahsediyosun

Yok film çekmedi hamile kalmazsam çekçek ilaci verdi sonra ultrasyondan bakti o kadar

Canim oncelikle gecmis olsun ben echomar i siddetle tavsiye ediyorum hic birsry hissetmiyosun.. iranli doktoruna gelince canim tikali tuplerini ilacla mi acicak tam anlamadim
canım vajinal muayene gibi mi oluyor? yani plastik uzun boru gibi birşeyle muayene ediyorlar ya öylemi?birde kayganlaştırıcı jel sürüyorlar mı? en çok ilk girişteki ağrıdan korkuyorum bende.birde cihazı en derine kadar mı itiyorlar?
detaylı yazabilirsen sevinirim

Evet Vajinal Muayene gibi oluyor, spekulum denilen aparati yerlestiriyor sonra dezenfekte ediyor vajinayi. Ardindan incecik bir kateteri rahim girisine kadar yerlestiriyor. Ardindan sadece sivi enjekte ediyor rahime ve tüplere dogru. Normalde agrisiz bir islem. Agri sadece tüplerde tikaniklik yada yapisiklik varsa oluyor zaten. Daha iyi görüntü alabilmek icin basinci artiriyor sivinin eger tüplere kadar girmediyse sivi. Arada röntgen cekiyorlar iste. Islem bundan ibaret. Kayganlastirici bir jele gerek yok, cünkü o sizin dediginiz boru gibi aleti kullanmiyor. Kullanilan incecik bir silikon kateter. Gecmis olsun simdiden.

canım çok sevindim ön ayak olduğum için umarım biran önce bebeğini kucağına alırsın. tek tüplede hamile kalınabılıyormus hsgden sonra hamıle kalma olasılığı da yukselıyor dıye duymuştum.

Kızlar 600 TL istediler rahim filmi için. Uyutularak çekilecek cumartesi gününe randevu aldım.
Sizler kaça çektirmiştiniz?

merhabalar, bende istiyorum çekilmek rahim filmi. bende kan pıhtılaşması var ilk bebeğimin kalbi durdu ama 2. sebep pıhtılaşma değil. rahmin köşesine yerleşmiş bebek ve küretajla alındı. bir tür dış gebelik rahmin uygunsuz yerinde yerleşmiş. zaten pıhtılaşma için prof. e gitmem gerek 350 tl falan muayene ücreti. bari hsg yi devlette yaptırayım diyorum ama korkuyorum çok. her şey ateş pahası. burada bir sürü şey anlattılar anestezisiz hsg ile ilgili, bayılanlar vs... Ankaradayım ben bilen varsa nereye gideyim arkadaşlar ?

Kızlar 600 TL istediler rahim filmi için. Uyutularak çekilecek cumartesi gününe randevu aldım.
Sizler kaça çektirmiştiniz?

Benim esimin sigortasi karsiladi ama eger karsilamasaydi Findikzade´de Radyotom & Raydomar´da yaptiracaktim. Ordan Fiyat bilgisi almistim, 400 TL demislerdi. Yalniz bunda uyutma yani anestezi yoktu bildigim kadariyla. Simdiden gecmis olsun ve güzel haberlerin olsun insallah.

ben de sordum hastaneye, 480 anestezisiz, 580 anestezili dediler.
haftaya düşünüyorum ben de. Anestezi düşünmüyorum. kısa süreli bir işlem için uyutulmak istemedim...
ama yalan söyleyemem, korkuyorum yani... hem de iş ciddiye binince iyice tırsmaya başladım.
acı çeken arkadaşlar, tüplerinde tıkanıklık olduğundan mı yoksa acı eşikleri düşük olduğundan mı o kadar zorlandılar acaba...
bilgi verirseniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…