Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

evet canım bitmişti 3 gün olmuştu tam biteli sende bitince git.korkma hem meleğini düşün onun için neler yaptın kimbilir

eger çok korkuyorsan narkoz al ama bence gerekmez bide 200 fark ödersin narkozlu olunca okadar acılı olmaz sakin ol yeterki hatta fazla araştırma ön yargılı gidiyorsun bence film gününe kadar bakma bu konulara

cokk tesekkur ederım. doktor bana ne ılac verde ne baska bırsey ustelk yanlıs gunde cektıgı ıcın cok acı cektım umarım sen hayırlısıyla acısız kurtulursun.rabbım en kısa zamanda guzel melegını sana bagıslasın.duam hepımız ıcın

merhaba arkadaşlar bende 4 gün önce çektirdim rahim filmini ağrım olmadi fazla 1 dakıka kadar sızlama gibi bişey oldu oda ilacı verirken toplam 5 dakıka falan sürdü kokulacak bırşey yok dr 3 ilişki yapmayın sonra degerlendırınbu gunlerı dedı bu üç ayda hamılelık sansı yüksek oluyormuş sonuçlarımda temiz çıktı inş bebişimiz gelir bir an önce

ya kızlar rahim filminde sag kapalı sol açık çıktı acaba gerçekten açıkmıdır yoksa kapalı oldugu halde açık görünmüşmüdür yani gerçekten açıkmıdır yanlışlık yoktur degilmi olabilirmi kapalı tüpün açık görünmesi ya karışık sordum ama siz anlarsınız ne demek istedigimi lütfen cevap verin ya lütfen çok şakınım iki tarafta kapalı çıkmıştı geçen yıl o zaman tekrar çektirmiştim o yüzden açık çıkınca şaşırdım cevappp

yanlışlık olamaz ki ilaç içeri geçtiyse tamam açıktır basınçla verdikleri için ilacı açılma ihtimali var diyorlar ya bende hatta ondan dolayı narkozlu yapıldım kendini kasınca falan ilacı veremiyorlarmı ve basınç uygulanmıyor diye açılır belki dierekten, yanlışlık yok yani sen merak etme iyi düşün iyi olsun...

ayy canım geçen yıl kapalı çıkmıştı bu defa açık çıkınca çok şaşırdım kapalı oldugu halde açık görünürmü diye yani tek tüp açık çıktıgına göre gebelik ihtimali var dimi ya çok heycanlıyım yani açık çıktıysa açıktır ayy allah'ım çok mutluyum ya rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah amiiiinnn

çok sevindimmm darısı gebelipine olsun inşallah.bencede kapalıyken açık çıkmaz hatta tam tersi açıken spazm olursa kapalı bile görünüyor diye biliyorum böyle durumdada filmi tekraralıyorlar ..sen bile farkedersin filmlerinden ilacın gectiğini ..çalışmaları hızlandırın bence çünkü hamiş kalma sansın çok yüksek filmden sonra hadi inşallah bekletmez meleğin

ayy canım benim inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin yani bu demektirki tek tüple hamile kalabilirim eyer allah'ın izniyle hamile kalırsam ilk burdan sizlerle paylaşacagım canım benim 5 yıldan beri bekliyorum olsunda 1-2 ay daha bekleyebilirim rabbim versinde inşallah

bana da 20 gün korun demişti doktorum filmden sonra...
ama ben 15 gün korundum...
filmimi de burda paylaşmıştım ya çift rahimmiş, ya da rahmi tam ortadan bölen perdeymiş laparoskopi olacağım bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:
doktorum bana korunmana gerek yok demişti yarın doktora gidicem işte tedaviye başlicaz ben bugün bal-polen-tarçın-ve çörek otu kürüne başladım eşimede keçi boynuzu kürü yapıcam bakalım ve kızlar ben 23 günde bir adet oluyorum adete 1 hafta 10 gün kala yumurtluyorum bakalım hayırlısı ne kadar faydası olucak görücez gerçi rabbim vermek istedikten sonra herşey bahane olur haktan hayırlısı görelim mevlam ne eyler; ne eylerse güzel eyler hepimizin gönlünce olsun şekerlerim

banada korunmana gerek yok demişti canım sadece 2 gün dedi.ayrıca biz bir ayda keçiboynuzunun faydasını gördük sayı hareket ve yapıda düzelme oldu yüksek oranda sayı nerdeyse 4 kat arttı hala devam ediyoruz inşallah bebişide getirir bize. ve arısütü bal ve polenlede hamalie kalan arkadaşım var inşallah sende faydasını görür ve bebeğini tez zamanda alırsın kucağına

inşallah canım inşallah hepimiz tez zamanda hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimize ve yine buradan ilan ederiz bütün anne adaylarına bakalım yarın doktor nasıl bir tedavi uygulayacak yazarım sonuçları buraya inşallah

23 günde bir adet görüyorsan eğer adet bitiminden hemen sonra yumurtlaman oluyordur....yani adetin 8-9. günleri yumurtlaman oluyordur luteal fazın 14 günse...
o günlere daha çok dikkat et bence
inşallah sonuç alırsın kısa zamanda

Son düzenleme:
ben cumartesi çekindim sadece 24 saat ağrım oldu ve geçti, senin neden bu kadar sürmüş ki acaba ? geçmiş olsun sanada, inş uğurlu gelir.
cok gecmış olsun cnm, adetın bıttıkten ne kadar sonra fılm cekıldın.ben de bu ay cekılecegım de
28 günde bir adet oluyorsan sanırım adetin 8 -11. günü arası.adet gnü hemen git dr a çünkü o belirliyor tarihi.
enınde sonunda cekılecek bu care yok napalım, her turlu korkuyorum ne kadar telkin etsem kendımı boş 9.günü gıttıgınde adetın bıtmıştı dı mı?
acıyı abartmayalım canım, şöyle bir acı adetin en şiddetlisi gibi düşün, bencede bunun için narkoz almaya değmez.sonrasında daha çok ağrın oluyo zaten, narkoz boşa gitmiş olur o ağrıyı çekeceksen sonrasında.korkma, amacına değer.
ggeçen sene ki işlem sonrasında birisi açılmış olabilir canım, bazen o sırada açıyolarmış.öyle olmuş olabilir, ve bu süper bi haber :) inş darısı hamileliğine diyelim ..

dün doktora gittim sonucu gösterdim ama morelimi bozdu hiç muayene etmeden filme baktı bir taraf açık digeri kapalı dedi bu durumda aşılama dedi bende dedim birkaç ay normal yoldan denesek ilaçlarla falan yani hiç birşey soylemedi bende bugün kızkardeşimin doktoruna gidicen bakalım ayın 16.adet günüm karar veremedim beklesemmi gitsemmi diye bu arada filmi çektirdim ertesi gün birliktelik olduk yani 6 gün önce dün geceden bu yana kasıklarımda müthiş bir kramp var kızlar ne yapayım doktora gideyımi bekleyimi

bende dün hsg çekildim.ve burada paylaşmak istedim çektirecek arkadaşlarımıza teselli olsun.hiç korkmayın arkadaşlar.inanın korkacak bişey yok.sadece ilaçı verirken bir anlık bir sancı oluyor fakat dayanılamayacak birşey değil.bende çekilmeden önce soğuk terler döktüm korkudan .işlem biter bitmez kalktım hemen ne başım döndü ne başka bişey.kanamam bile olmadı benim.çok şükür açık tüplerim...işlem başadığında başka şeylere odaklandım..derin derin nefes aldım....tavsiye ederim...yanlız bana korunma dedi doktorum.bu konuda biraz soru işaretlerim var o kadar....:44:

kızlar ben de radyotom'da çektirmeyi düşünüyorum. ağrısız oluyomuş galiba orda. ama biraz fiyatlı. 370 dediler. sizce devlet hastanesinde mi çektireyim? acaba bu kadar para vermeye değmez mi? ikilemde kaldım.çok korkuyorum. hatta 6 aydır erteliyorum. aşılamamı bile hsg çektirmeden yaptırdım. çoook korkuyorum..

aypek ben 10 gün önce hsg çektirdim ve tıp fakültesinde çektirdim ben..Ve yok denecek kadar az acıdı o da ilacı verdikleri an,bana kalırsa 370 vermeye değmez.Tabi yinede sen bilirsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…