- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.061
kızlar ben de radyotom'da çektirmeyi düşünüyorum. ağrısız oluyomuş galiba orda. ama biraz fiyatlı. 370 dediler. sizce devlet hastanesinde mi çektireyim? acaba bu kadar para vermeye değmez mi? ikilemde kaldım.çok korkuyorum. hatta 6 aydır erteliyorum. aşılamamı bile hsg çektirmeden yaptırdım. çoook korkuyorum..
kızlar ben de hsg çektireceğim ortalama ne kadar sürüyor işlem
ben de daha yaptırmadım arkadaşım. ama çok kısa sürüyomuş galiba. ben radyotomu arayıp sormuştum,bikaç dakika falan sürüyo demişlerdi canım.
çok teşekkür ederim canım ben de heyecan yaptım ne kadar sürecek nasıl olacak diye
ben de öyle. korkuyorum. ama arkadaşlar sağolsun rahatlattılar biraz. sen nerde yaptırmayı düşünüyosun orkidecim?
kızlar mrb bu hcg yi bende geçen hafta çarşamba günü çektirdim agrı oluyor ama öyle abartılacak kadar degil benimki çok acıdı ama benden kaynaklandı çok kastım kendimi hiç korkamayın derim adet olurkende sancılanıyoruz sadece biraz daha fazla acı bebeklerinizi düşünün o an ve hazırlanıp işlemin başlaması ve kalkmanız toplamda 10 dakika en fazla 15 dakika sürüyor korkmayın şimdiden geçmiş olsun canlarım bu arada benim sag kapalı sol açık çıktı bakalım tek tüple bebişim gelicekmi
10 martta çektirdim bu ay hamile kaldım.
ertelemeyin bebek için değer:)
gozun aydın canım...belkı doktor benden de onumuzdekı ayda ısteyecek ve ben cok korkuyorum hamıslıgıe ne gıbı etkısı varkı bunun...yada sorunu bulup ılac fln mı kullandırdı doktor
ilaç felan kullanmadım.gozun aydın canım...belkı doktor benden de onumuzdekı ayda ısteyecek ve ben cok korkuyorum hamıslıgıe ne gıbı etkısı varkı bunun...yada sorunu bulup ılac fln mı kullandırdı doktor
banada korunmana gerek yok demişti canım sadece 2 gün dedi.ayrıca biz bir ayda keçiboynuzunun faydasını gördük sayı hareket ve yapıda düzelme oldu yüksek oranda sayı nerdeyse 4 kat arttı hala devam ediyoruz inşallah bebişide getirir bize. ve arısütü bal ve polenlede hamalie kalan arkadaşım var inşallah sende faydasını görür ve bebeğini tez zamanda alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?