- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #2.041
evet canım bitmişti 3 gün olmuştu tam biteli sende bitince git.korkma hem meleğini düşün onun için neler yaptın kimbilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cokk tesekkur ederım. doktor bana ne ılac verde ne baska bırsey ustelk yanlıs gunde cektıgı ıcın cok acı cektım umarım sen hayırlısıyla acısız kurtulursun.rabbım en kısa zamanda guzel melegını sana bagıslasın.duam hepımız ıcınMeliha tebrikler canım, darısı başımıza.
Benimde 1,5 yıl evvel bir gebeliğim oldu sonuç hüsran, ondan bu yanada hamile kalamdım.cumartsei hsg çekincem.sanırım ilaçlı.narkz vermeyeceğiz dedi, 2 ilaç verdi, biri içilecek diğeri vajenden konacakmış, nasıl olcak bakalım.korkulacak bi acısı yok dedi şuan için sakiniim.hayırlısı.
İnşallah canım..Allahım hayırlısını versin herkese...Ama ben bu ay adet olcam sanırım....(( adet belirtilerim başladı.. Ne yapalım hayırlısı böyleymiş...allahın bi bildiği vardır elbett...Sen aşılama felan düşünüyormusun peki?
bu sabah oldum bende ister istemez umutlanmıştım bu kadar gecikince, hayırlısı olsun dedim sonra belki hayırsızdı, senin içinde inş hayırlısı olur canım. bana tüpler kapalıya tüp bebek demişlerdi dr eylüle kadar bekleyin dedi açık çıktığı için ama yine tüp bebek sanırım(( inşallah gerek kalmaz...
ya kızlar rahim filminde sag kapalı sol açık çıktı acaba gerçekten açıkmıdır yoksa kapalı oldugu halde açık görünmüşmüdür yani gerçekten açıkmıdır yanlışlık yoktur degilmi olabilirmi kapalı tüpün açık görünmesi ya karışık sordum ama siz anlarsınız ne demek istedigimi lütfen cevap verin ya lütfen çok şakınım iki tarafta kapalı çıkmıştı geçen yıl o zaman tekrar çektirmiştim o yüzden açık çıkınca şaşırdım cevappp
Bende bugün hsg çektirdim,çok korkarak gittim ama düşündüğüm kadar zor olmadı..Biraz ağrı oluyor tabi ki ama dayanılmayacak bişey değil.Şuan biraz kanamam ve sancım var, o kadar olur dedi dokturum.Ama anlamadığım burdaki bazı arkadaşlar hsgden sonra o ay korunmuyo ama bana doktorum 1 ay korun dedi.Hayırlısı olsun herşey bebiş için
doktorum bana korunmana gerek yok demişti yarın doktora gidicem işte tedaviye başlicaz ben bugün bal-polen-tarçın-ve çörek otu kürüne başladım eşimede keçi boynuzu kürü yapıcam bakalım ve kızlar ben 23 günde bir adet oluyorum adete 1 hafta 10 gün kala yumurtluyorum bakalım hayırlısı ne kadar faydası olucak görücez gerçi rabbim vermek istedikten sonra herşey bahane olur haktan hayırlısı görelim mevlam ne eyler; ne eylerse güzel eyler hepimizin gönlünce olsun şekerlerim
doktorum bana korunmana gerek yok demişti yarın doktora gidicem işte tedaviye başlicaz ben bugün bal-polen-tarçın-ve çörek otu kürüne başladım eşimede keçi boynuzu kürü yapıcam bakalım ve kızlar ben 23 günde bir adet oluyorum adete 1 hafta 10 gün kala yumurtluyorum bakalım hayırlısı ne kadar faydası olucak görücez gerçi rabbim vermek istedikten sonra herşey bahane olur haktan hayırlısı görelim mevlam ne eyler; ne eylerse güzel eyler hepimizin gönlünce olsun şekerlerim
ben cumartesi çekindim sadece 24 saat ağrım oldu ve geçti, senin neden bu kadar sürmüş ki acaba ? geçmiş olsun sanada, inş uğurlu gelir.kızlar mrb bende 15 inde çektirdim normalde cekilirken çok agrım olmadı ama bnde genelde tansiyon düşüklüğü vardır ve cektirip kalktıktan sonra bayıldım hatta ikikez daha bayılıp ayıldım neyseki temiz herşey çok şükür fakat anlamadıgım şey benm hala kasık bel ve bacağım agrıyor normalde enfeksiyon belirtisi ama dr baktı enfeksiyon yok dedi anlamadım gitti
28 günde bir adet oluyorsan sanırım adetin 8 -11. günü arası.adet gnü hemen git dr a çünkü o belirliyor tarihi.cok gecmış olsun cnm, adetın bıttıkten ne kadar sonra fılm cekıldın.ben de bu ay cekılecegım de
acıyı abartmayalım canım, şöyle bir acı adetin en şiddetlisi gibi düşün, bencede bunun için narkoz almaya değmez.sonrasında daha çok ağrın oluyo zaten, narkoz boşa gitmiş olur o ağrıyı çekeceksen sonrasında.korkma, amacına değer.enınde sonunda cekılecek bu care yok napalım, her turlu korkuyorum ne kadar telkin etsem kendımı boş 9.günü gıttıgınde adetın bıtmıştı dı mı?
ggeçen sene ki işlem sonrasında birisi açılmış olabilir canım, bazen o sırada açıyolarmış.öyle olmuş olabilir, ve bu süper bi haber :) inş darısı hamileliğine diyelim ..ya kızlar rahim filminde sag kapalı sol açık çıktı acaba gerçekten açıkmıdır yoksa kapalı oldugu halde açık görünmüşmüdür yani gerçekten açıkmıdır yanlışlık yoktur degilmi olabilirmi kapalı tüpün açık görünmesi ya karışık sordum ama siz anlarsınız ne demek istedigimi lütfen cevap verin ya lütfen çok şakınım iki tarafta kapalı çıkmıştı geçen yıl o zaman tekrar çektirmiştim o yüzden açık çıkınca şaşırdım cevappp
kızlar ben de radyotom'da çektirmeyi düşünüyorum. ağrısız oluyomuş galiba orda. ama biraz fiyatlı. 370 dediler. sizce devlet hastanesinde mi çektireyim? acaba bu kadar para vermeye değmez mi? ikilemde kaldım.çok korkuyorum. hatta 6 aydır erteliyorum. aşılamamı bile hsg çektirmeden yaptırdım. çoook korkuyorum..