- 9 Ocak 2012
- 2.493
- 23
- 158
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.021
[ arkadaslar cok şükür Rabbıme hamıleyım daha cok yenı ama paylasmak ıstedım.Rahım fılmınden ıkı ay sonra hamıle kaldım 8 aydır bu gunu beklıyordum.hakıkaten cok zor bırsey beklemek Allah ısteyen herkese nasıp etsın hamılelık apayrı bır duygu test falan hıkaye 8 aydır dünyanın ıdrar testını yaptırdım ama ıcımde hıc hıssetmemiştim.bu aysa ıcımde bır kuş cırpınıp durdu sankı ...hamılesın hamılesın tereddut etme YARADANDAN EMIN OL dedi.3 gun once kan testı yaptırdım gunum gecmesıne ragmen negatıf cıkmıstı cok uzuldum cok agladım eşim kafayı yedım sandı cunku elımde negatıf sonuc olmasına ragmen eşime ısrarla ben hamıleyım bak gör içimdeki sesi susturamıyorum deyıp agladım.bu ay ruyamda 4 gün üst üstte kucagımda erkek cocuguyla gördüm kendımı.dun sabah tekrar doktara gıdıp kan testtı yaptırdım ve Rabbım cok şükür hislerim konusunda benı utandırmadı...Allah herkese boylesıne muhtesem duygular ıcınde hamılelegı nasıp etsın.bu ay ki klomen tedavımde doktor duphaston dıye bır ılac da vermıstı rahimim ince dıye o ilacında faydasını gördum doktorlar cok önemsemıyor rahım ıncelıgını tedavıde önemli etkenlerden bırı aslında doktorunuza özellıkle sorun endumetrium (rahım ) kalınlıgınızı...meleklerınızı en kısa zamanda kavuşmanız dılegıyle...
cnm bende 10 martta çektirdim..370tl ye..Bende çok gerilmiştimoraya giderken ama..İnanki hiç birşey hissetmiyorsun bile..Sonuçlarıda anında alıyorsun..
merhabalar, bende 9 martta çekildim kaç gündür ağrım var ama adet olmadım ümitlenmekte istemiyorum senin adet tarihin ne zamandı ve tekrar oldun mu acaba?
mrh kızlar yarım saat önce çektirdim hcg ama ölüyorum sandım filmi çeken bayan ağrı olursa tüplerin açık demektir dedi acaba ne kadar dogru ve bana sadece sag taraf açık sol kapalı dedi napıcam ben ya çok kötü oldum sonucu duyunca acaba tek tüple gebe kalınırmı cevaplarınızı bekliyorum çok kötüyüm şuan moralim çok bozuk
inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucagı boş kalmasın canım ve açıksa çok acır dediler dogrumu acaba çok merak ediyorum ya
Merhaba cnm bende hiç ağrı olmadı çok şükür.Bi çektirdiğim gün birazcık oldu sonra geçti..ben 4 martta adet olmuştum.Doktorada sormuştum korunmanızıa gerek yok demişti.Bizde korunmadık.Bakalım bekliyoruz işte..Tabii beklemek kadar kötü bişey yok.Allahım inşallah hayırlısıyla isteyen herkese evlat nasip eder..Yanı sırada bizlere...Senin ne zaman adrt günü..?[/QUOTE
bendede çektirdiğim gün oldu ama yetti bana canım çok tatlı bide korku çoktu:)) geçti çok şükür bi daha gerekmez inşallah.. aynen bizede de korunmanıza gerek yok dedi ama antibiyotik vermişti bende çok almamaya çalıştım enfeksiyon olmadı Allahtan. 29 şubattı benim adetim dediğin gibi beklemek sinir ediyor her dakika ya olursam die düşünüyorum düşünmemek gerekiyormuş ama napayım( hala beklemedeyim inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırız hepimiz, dualarımız kabul olurrrrr
Merhaba cnm bende hiç ağrı olmadı çok şükür.Bi çektirdiğim gün birazcık oldu sonra geçti..ben 4 martta adet olmuştum.Doktorada sormuştum korunmanızıa gerek yok demişti.Bizde korunmadık.Bakalım bekliyoruz işte..Tabii beklemek kadar kötü bişey yok.Allahım inşallah hayırlısıyla isteyen herkese evlat nasip eder..Yanı sırada bizlere...Senin ne zaman adrt günü..?[/QUOTE
bendede çektirdiğim gün oldu ama yetti bana canım çok tatlı bide korku çoktu:)) geçti çok şükür bi daha gerekmez inşallah.. aynen bizede de korunmanıza gerek yok dedi ama antibiyotik vermişti bende çok almamaya çalıştım enfeksiyon olmadı Allahtan. 29 şubattı benim adetim dediğin gibi beklemek sinir ediyor her dakika ya olursam die düşünüyorum düşünmemek gerekiyormuş ama napayım( hala beklemedeyim inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırız hepimiz, dualarımız kabul olurrrrr
İnşallah canım..Allahım hayırlısını versin herkese...Ama ben bu ay adet olcam sanırım....(( adet belirtilerim başladı.. Ne yapalım hayırlısı böyleymiş...allahın bi bildiği vardır elbett...Sen aşılama felan düşünüyormusun peki?
kızlar mrb bende 15 inde çektirdim normalde cekilirken çok agrım olmadı ama bnde genelde tansiyon düşüklüğü vardır ve cektirip kalktıktan sonra bayıldım hatta ikikez daha bayılıp ayıldımneyseki temiz herşey çok şükür fakat anlamadıgım şey benm hala kasık bel ve bacağım agrıyor normalde enfeksiyon belirtisi ama dr baktı enfeksiyon yok dedi anlamadım gitti
canım reglimi 9.günü çekildim zaten çok gec idersen gebelik şüphesi olabilir diye çekmiyorlar 1 ayın boşuna gitmsin.korkma sonrasında çok mutlu oluyorsun ben ağlamıştım mutluluktan dr acımadı ki niye ağlıyorsun diye sordu ben ağlamatan söyleyemedim temiz çıktıgı için mutluluktan ağladımı çünnü bir problemi daha aşmış olmuştuk çünkü inşallah seninde temiz çıkar canım
benm bayılmam da korkutmaasın seni benm tansiyon sorunum oldugu için bayıldım hatta dr hiç böyle hastam olmadı kız diye bana gülmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?