• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kızlar ben de radyotom'da çektirmeyi düşünüyorum. ağrısız oluyomuş galiba orda. ama biraz fiyatlı. 370 dediler. sizce devlet hastanesinde mi çektireyim? acaba bu kadar para vermeye değmez mi? ikilemde kaldım.çok korkuyorum. hatta 6 aydır erteliyorum. aşılamamı bile hsg çektirmeden yaptırdım. çoook korkuyorum..

aypek hiç korkma aynen bende senın gıbı korkuyordum salak gıbı agladım fılan rezıl oldum.. :(

o derece acısız muayeneden hiçbi farkı yok

çok sağolun arkadaşlar. tıp fakültesinde okuyan bi tanıdığımız var. ona sordurttum. orda hsg çektirmek için önce muayene için randevu almak gerekiyomuş. sonra doktor gerekli görürse bir de hsg için ayrı randevu. kimbilir ne zamana verecekler? gecikecek diye canım sıkılıyo biraz da. ama yazdıklarınız moral oldu gerçekten kızlar,çok sağolun. inanın derdimi kimseye anlatamıyorum. insanların ağzına sakız oluyo sonra. sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorum. burda sizlerle teselli buluyorum. bu site,sizler bana çok moral oluyosunuz. iyi ki varsınız...

kızlar mrb bu hcg yi bende geçen hafta çarşamba günü çektirdim agrı oluyor ama öyle abartılacak kadar degil benimki çok acıdı ama benden kaynaklandı çok kastım kendimi hiç korkamayın derim adet olurkende sancılanıyoruz sadece biraz daha fazla acı bebeklerinizi düşünün o an ve hazırlanıp işlemin başlaması ve kalkmanız toplamda 10 dakika en fazla 15 dakika sürüyor korkmayın şimdiden geçmiş olsun canlarım bu arada benim sag kapalı sol açık çıktı bakalım tek tüple bebişim gelicekmi

kızlar mrb bu hcg yi bende geçen hafta çarşamba günü çektirdim agrı oluyor ama öyle abartılacak kadar degil benimki çok acıdı ama benden kaynaklandı çok kastım kendimi hiç korkamayın derim adet olurkende sancılanıyoruz sadece biraz daha fazla acı bebeklerinizi düşünün o an ve hazırlanıp işlemin başlaması ve kalkmanız toplamda 10 dakika en fazla 15 dakika sürüyor korkmayın şimdiden geçmiş olsun canlarım bu arada benim sag kapalı sol açık çıktı bakalım tek tüple bebişim gelicekmi

İnşallah hayırlısıyla gelir

bende 1 yıl önce çektirmiştim aslında basit 5 dk. lık bişey ama benim film sırasında makinenin elektriği gitti kaldım öle masada onunla uğraştılar baya canım yandı
çokta kastım kendimi kötü oldum bikaç saat
ama bu aksilik olmasaydı o kadar da korkulacak bişey olmazdı sanırım şans işte

10 martta çektirdim bu ay hamile kaldım.
ertelemeyin bebek için değer:)

gozun aydın canım...belkı doktor benden de onumuzdekı ayda ısteyecek ve ben cok korkuyorum hamıslıgıe ne gıbı etkısı varkı bunun...yada sorunu bulup ılac fln mı kullandırdı doktor

gozun aydın canım...belkı doktor benden de onumuzdekı ayda ısteyecek ve ben cok korkuyorum hamıslıgıe ne gıbı etkısı varkı bunun...yada sorunu bulup ılac fln mı kullandırdı doktor

bazı tıkanık kanalar film çekilme sırasında açılabiliyomuş verdikleri ilacın etkisiyle o yüzden istiyo doktorlar bunu

ilaç felan kullanmadım.
tıkanıklık varsa açılıyormuş ilaç yüksek basınçla verildiği için, sonucum da iki tüpte açık gözüküyordu ama açılmış demek ki film çekimi sırasında. 1,5 yıldır hamile kalamamıştım. filmden sonra hemen kaldım:)
Allah sana da nasip eder inşallah. ha bide meryem suresini okudum 41 gün okumak gerekiyormuş ama 1 gün okudum ertesi gün hamile olduğumu öğrendim:)

10 martta çektirdim bu ay hamile kaldım.
ertelemeyin bebek için değer:)

senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inş bebeğini güle güle büyütürsünüz:))) bende 9 martta çekildim dr korunmayın demişti ama ben 29 şubatta adet olmuştum sanki yumurta zaten oluşmaya başlamıştır die düşündüm ben ama yinede bişe demedim ki zaten adet oldum:((( siz kaçıncı gününüzde çektirdiniz acaba, tekrardan gözünüz aydınnnn

banada korunmana gerek yok demişti canım sadece 2 gün dedi.ayrıca biz bir ayda keçiboynuzunun faydasını gördük sayı hareket ve yapıda düzelme oldu yüksek oranda sayı nerdeyse 4 kat arttı hala devam ediyoruz inşallah bebişide getirir bize. ve arısütü bal ve polenlede hamalie kalan arkadaşım var inşallah sende faydasını görür ve bebeğini tez zamanda alırsın kucağına

merhaba bizede 2 gün demişti sadece, bu kürler nasıl yapılıyor acaba yazabilir misiniz keçi boynuzunu biliyorum ama kürü nasıl yapılıyor? +faydası olur belki:) tez zamanda her isteyen bebğine kavuşur umarımmm

bende çarşamba günü rahim filmine gireceğim, ağrıdan felan korkmuyorum..tek takıldığım nokta korunmamız gerekiyor mu? eğer radyasyon içeren bir sıvıysa film çekilen ay hamile kalınırsa bebek allah korusun sakat felan olabilir mi? ben bide klomene başladım dün, acaba bıraksam mı? rahim filmi çekilecem korunmam gerekecek boşuna klomen içmesem mi?

Back