- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #2.021
[ arkadaslar cok şükür Rabbıme hamıleyım daha cok yenı ama paylasmak ıstedım.Rahım fılmınden ıkı ay sonra hamıle kaldım 8 aydır bu gunu beklıyordum.hakıkaten cok zor bırsey beklemek Allah ısteyen herkese nasıp etsın hamılelık apayrı bır duygu test falan hıkaye 8 aydır dünyanın ıdrar testını yaptırdım ama ıcımde hıc hıssetmemiştim.bu aysa ıcımde bır kuş cırpınıp durdu sankı ...hamılesın hamılesın tereddut etme YARADANDAN EMIN OL dedi.3 gun once kan testı yaptırdım gunum gecmesıne ragmen negatıf cıkmıstı cok uzuldum cok agladım eşim kafayı yedım sandı cunku elımde negatıf sonuc olmasına ragmen eşime ısrarla ben hamıleyım bak gör içimdeki sesi susturamıyorum deyıp agladım.bu ay ruyamda 4 gün üst üstte kucagımda erkek cocuguyla gördüm kendımı.dun sabah tekrar doktara gıdıp kan testtı yaptırdım ve Rabbım cok şükür hislerim konusunda benı utandırmadı...Allah herkese boylesıne muhtesem duygular ıcınde hamılelegı nasıp etsın.bu ay ki klomen tedavımde doktor duphaston dıye bır ılac da vermıstı rahimim ince dıye o ilacında faydasını gördum doktorlar cok önemsemıyor rahım ıncelıgını tedavıde önemli etkenlerden bırı aslında doktorunuza özellıkle sorun endumetrium (rahım ) kalınlıgınızı...meleklerınızı en kısa zamanda kavuşmanız dılegıyle...
tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.