• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

bende çarşamba günü rahim filmine gireceğim, ağrıdan felan korkmuyorum..tek takıldığım nokta korunmamız gerekiyor mu? eğer radyasyon içeren bir sıvıysa film çekilen ay hamile kalınırsa bebek allah korusun sakat felan olabilir mi? ben bide klomene başladım dün, acaba bıraksam mı? rahim filmi çekilecem korunmam gerekecek boşuna klomen içmesem mi?

canım 10 gün önce çektirdim bende rahim filmi dr bu ayı ıy degerlendirin dedi 2-3 gün yapmayın sonra yapabilirsiniz dedi rahim filminden sonra hamile kalanlar çok oluyormuş o 2-3 günde enfeksiyon kapmamamız içinmiş bence korunmayın canım kısmette belkide bu sekilde gelecektır bebişlerimiz allahın izniyle hiçbişi olmaz ona kalırsak herşeyden radyasyon alıyoruz bi kere çektirmekten bişe olmaz hem o zaman kadar vücuttan atılır bol bol yogurt ye :21::21::21::21:

canım 10 gün önce çektirdim bende rahim filmi dr bu ayı ıy degerlendirin dedi 2-3 gün yapmayın sonra yapabilirsiniz dedi rahim filminden sonra hamile kalanlar çok oluyormuş o 2-3 günde enfeksiyon kapmamamız içinmiş bence korunmayın canım kısmette belkide bu sekilde gelecektır bebişlerimiz allahın izniyle hiçbişi olmaz ona kalırsak herşeyden radyasyon alıyoruz bi kere çektirmekten bişe olmaz hem o zaman kadar vücuttan atılır bol bol yogurt ye :21::21::21::21:

canım ister istemez tedirgin oluyoruz işte, daha önce bi düşük yaşadım yine öyle olur diye tedirgin oluyorum.. klomene devam etsem mi acaaba? 1 gün içtim belki hamile kalırım diye korunmak istemiyorum ama hamile kalırsam da kafam karışık olur ya bişe olursa etkilendiyse diye.. açıkcası dr uma yeni gittim çok iyi davrandı bana ama internette araştırdığım kadarıyla masonların kurduğu bazı cluplere üye olduğunu gördüm, tedirgin oldum..çünkü ben tesettürlüyüm, yani bişe olacaksada bana demez korun diye, gıcıklık yapabilir herşey yapabilir diye düşünüyorum ..acaba hatalı mı düşünüyorum.. ama eşimde kızdı o adam mason dedi herşey yapabilir dedi. :((

çekim sırasında verilen sıvı radyasyon içermiyor. sadece o an çekim için kullanılan cihaz ile radyasyon veriliyor. tıpkı akciğer filmi çeklirken verilen radyasyon gibi.

bende geçen ay çektirdim kızlar ve bu ay bugün çift çizgiyi gördüm tabi doğruysa kan testi sonucunu bekliyorum şimdi sakın korkmayın evet ağrı oluyor ama abartılacak kadar deil ağlayarak gittim gülerek çıktım hastaneden sakın ihmal etmeyin

bende çarşamba günü rahim filmine gireceğim, ağrıdan felan korkmuyorum..tek takıldığım nokta korunmamız gerekiyor mu? eğer radyasyon içeren bir sıvıysa film çekilen ay hamile kalınırsa bebek allah korusun sakat felan olabilir mi? ben bide klomene başladım dün, acaba bıraksam mı? rahim filmi çekilecem korunmam gerekecek boşuna klomen içmesem mi?

merhaba canim bende bu carsamba yaptirdim konya selcuklu ozel hastanede gercekten eslem arkadasimiza katiliyorm bende cok gerildim ama ciktigimda iyiki yaptirmissim dedim cunku amacimiz belli cocuk allahim kimseyi aratmasin kiymet bilen herkeze nasip etsin doktorun ne dedi netice olarak

bende geçen ay çektirdim kızlar ve bu ay bugün çift çizgiyi gördüm tabi doğruysa kan testi sonucunu bekliyorum şimdi sakın korkmayın evet ağrı oluyor ama abartılacak kadar deil ağlayarak gittim gülerek çıktım hastaneden sakın ihmal etmeyin

allahim insallah kaninda da guzel haberi alir bizle paylasirsin bende bu carsamba yaptim sadece iki gun korundum daha sonra dvm hayata :) peki sana ne dedi doktor bana iki tupumde acik dedi cok sevindim ama esimin sperm sayisi azmis onada klomen ve proviron verdiler gunde birer tane 60 gun boyunca ve daha sonra tekrar gozukcez ins allahim herkeze nasip etsin simdiden hayirli ugurlu olsun insallah

allahim insallah kaninda da guzel haberi alir bizle paylasirsin bende bu carsamba yaptim sadece iki gun korundum daha sonra dvm hayata :) peki sana ne dedi doktor bana iki tupumde acik dedi cok sevindim ama esimin sperm sayisi azmis onada klomen ve proviron verdiler gunde birer tane 60 gun boyunca ve daha sonra tekrar gozukcez ins allahim herkeze nasip etsin simdiden hayirli ugurlu olsun insallah[/QUOTE]

benimde kanallar açık çıktı filmden sonra 1 kez hastalandım şimdide kan tahlil sonucumu bekliyorum inş yaptığım test doğrudur

nasıl bir sıvı veriliyor ? içeriğini biliyor musun?

canım önce dr gidiyosun o sana agrı kesıcı enfeksiyon önleci ve rahim içine verilen ilacı yazıyor sen çektirmeden önce ilaçlarını alıyosun ağrı kesiciyle enfeksiyon ilacını yarım saat önce atıyorsun diger ilacıda çektirmeden önce senden istiyorlar şırıngayla şişede sıvı var bu ilaç rahim içini temizliyo tıkanıklık falan varsa açıyor hemde rahminin içini daha net rörülmesini saglıyor bır ılaçlı çektiler bırde normal arasında baya fark var ialçlı daha net korkulcak birşey yok bende çok araştırdım gitmeden ama hiç buralarda okudugum gibi olmadı 5 dakıka bıle sürmüyo hele agrı ialaçı verıken sızlama gibi birşey oluyor zaten bunu yapanda kadın dogum dr kadın korma sadece siliyorum dedi birde baktım sıvı verdi ne oldugunu anlamadan bitti yani

Ben de pazartesı gunu cektırmeye gıdıyorum:18:
film sonucunu ne kadar surede aldınız? o gun ıcınde verılıyor dı mı?

canım önce dr gidiyosun o sana agrı kesıcı enfeksiyon önleci ve rahim içine verilen ilacı yazıyor sen çektirmeden önce ilaçlarını alıyosun ağrı kesiciyle enfeksiyon ilacını yarım saat önce atıyorsun diger ilacıda çektirmeden önce senden istiyorlar şırıngayla şişede sıvı var bu ilaç rahim içini temizliyo tıkanıklık falan varsa açıyor hemde rahminin içini daha net rörülmesini saglıyor bır ılaçlı çektiler bırde normal arasında baya fark var ialçlı daha net korkulcak birşey yok bende çok araştırdım gitmeden ama hiç buralarda okudugum gibi olmadı 5 dakıka bıle sürmüyo hele agrı ialaçı verıken sızlama gibi birşey oluyor zaten bunu yapanda kadın dogum dr kadın korma sadece siliyorum dedi birde baktım sıvı verdi ne oldugunu anlamadan bitti yani

canım ben özel hastanede yaptırıyorum tüm herşeyi onlar halleder sanırım..ilaçları ben mi alacam? hiç bişe demedi dr bana..ağrı kesici iç gel dedi..

canım ben özel hastanede yaptırıyorum tüm herşeyi onlar halleder sanırım..ilaçları ben mi alacam? hiç bişe demedi dr bana..ağrı kesici iç gel dedi..

onu bilmiyorum canım ben devlette yaptırdım ordan sölerler zaten ne gerekiyosa belkide kendileri alıyolardır parayla yaptırıyosundur sonuçta o kadarcıkta olsun

merhaba canim bende bu carsamba yaptirdim konya selcuklu ozel hastanede gercekten eslem arkadasimiza katiliyorm bende cok gerildim ama ciktigimda iyiki yaptirmissim dedim cunku amacimiz belli cocuk allahim kimseyi aratmasin kiymet bilen herkeze nasip etsin doktorun ne dedi netice olarak

allahim insallah kaninda da guzel haberi alir bizle paylasirsin bende bu carsamba yaptim sadece iki gun korundum daha sonra dvm hayata :) peki sana ne dedi doktor bana iki tupumde acik dedi cok sevindim ama esimin sperm sayisi azmis onada klomen ve proviron verdiler gunde birer tane 60 gun boyunca ve daha sonra tekrar gozukcez ins allahim herkeze nasip etsin simdiden hayirli ugurlu olsun insallah

canım geçmiş olsun sana... inşallah tez zaamanda bebeğine kavuşursun..

ben devlete ve üniye gidiyordum 2 ayrı dr a, biri rahim filmi önerdi biri direk klomen verdi klomene başladım.. rahim filmi içinde özeldeki başka bi dr a gittim, ona klomene başladığımı söylemedim, direk rahim filmi istedim tahlillerimi gösterdim o kadar..başka başka dr lara gittikçe kafası iyice karışıyor insanın..

Ben de pazartesı gunu cektırmeye gıdıyorum:18:
film sonucunu ne kadar surede aldınız? o gun ıcınde verılıyor dı mı?
aynı gün filmini verecekler canım hemen doktora gösterirsin....sakın korkma gerilme kasılma film esnasında rutin muayene gibi düşün....

tahlil sonucum 183.3 yani hamileyimmmmmmmm darısı sizinde başınıza inş

tebrik ederim....:nazar: kaçıncı gün değerin bu adet günü değerin herhalde de mi maşallah.... sağlıkla geçsin :)
ben de martta film çekilmiştim bu ay hamile kalamadım ancak çok yakında inşallah bizlerde alacağız mutlu haberi....

Son düzenleme:
Back