• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

meraba tekrardan açamadım kaç gündür:( 29 şubattı son adetim bugün sancım başladı bilmiyorum bakalım ne olacak hayırlısı inşallah:)) umarım senden hayırlı haberleri alırız ve tabi herkesten inş..

canim, ins hayirlisi olur senin icin.
benim haberlerim kotu canim beta degerim artmadi dusecek dedi hemsire.
bekliyorum ben de ne zaman dusecek bilmiyorum..
nasib yapcak bi sey yok... :31:

canim, ins hayirlisi olur senin icin.
benim haberlerim kotu canim beta degerim artmadi dusecek dedi hemsire.
bekliyorum ben de ne zaman dusecek bilmiyorum..
nasib yapcak bi sey yok... :31:

öyle düşünme bence herşeyin hayırlısı diyorum hayırsızdı belki bu ay olsaydı kısmet ne zamansa o zaman olur inşallah.
benim de sancılarım var pek umudum yok ama napalım insan üzülüyor düşünüyor ama kısmet herkes için hayırlısı diyelim..

Bende bu ay adetin 8.günü hsg çektirmiştim hiç ağrım olmadı sadece film sonrası kasıklarım çok ağrıdı çok korkulacak bişe değilmiş...Birde şunu sorayım arkadaşlar hsg den sonra bu ayın 20sinde adet olmam gerekiyodu .Adetim geçti sizlerde de adet geçikmesi yaşayan varmı hsgden sonra doğalmıdır bu ...?

Bende bu ay adetin 8.günü hsg çektirmiştim hiç ağrım olmadı sadece film sonrası kasıklarım çok ağrıdı çok korkulacak bişe değilmiş...Birde şunu sorayım arkadaşlar hsg den sonra bu ayın 20sinde adet olmam gerekiyodu .Adetim geçti sizlerde de adet geçikmesi yaşayan varmı hsgden sonra doğalmıdır bu ...?

Test yap bence canım hamile olabilirsin ben HSG yi çektirdiğim ay hamile kaldım çünkü:) ve 16 aydır da bebeğim olmuyordu...İnşallah hamile kalmışsındır..

Canım ben ocak ayında 370 e çektirdim..O ay da hamile kaldım:16: Darısı başınıza...Bu arada hiç ağrım sızım da olmadı çekilirken 5 dk da sonuç veriyorlar..

ne güzel :) Allah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah. pazarlık yapma durumu oluyor mu canım bir de onu sorayım sana ben :)

Bende bugün hsg çektirdim,çok korkarak gittim ama düşündüğüm kadar zor olmadı..Biraz ağrı oluyor tabi ki ama dayanılmayacak bişey değil.Şuan biraz kanamam ve sancım var, o kadar olur dedi dokturum.Ama anlamadığım burdaki bazı arkadaşlar hsgden sonra o ay korunmuyo ama bana doktorum 1 ay korun dedi.Hayırlısı olsun herşey bebiş için :21:

Son düzenleme:
Canım ben ocak ayında 370 e çektirdim..O ay da hamile kaldım:16: Darısı başınıza...Bu arada hiç ağrım sızım da olmadı çekilirken 5 dk da sonuç veriyorlar..

ne güzel cnm hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğin:nazar::nazar::nazar::nazar: o kadar özeniyorum ki hamişlere.Allahım bizede yaşatsın o duyguyu.bende ocakta çektirmiştim ama hala bişey yok:31::31:

bende nisande çektiricem
çok pahalı cektirmişsiniz şehir farkımı acaba ben 250 vericem
korkuyorumda ama dr korkcak bişe yok dedi anestezisiz yapacagız dedı

Bende bugün hsg çektirdim,çok korkarak gittim ama düşündüğüm kadar zor olmadı..Biraz ağrı oluyor tabi ki ama dayanılmayacak bişey değil.Şuan biraz kanamam ve sancım var, o kadar olur dedi dokturum.Ama anlamadığım burdaki bazı arkadaşlar hsgden sonra o ay korunmuyo ama bana doktorum 1 ay korun dedi.Hayırlısı olsun herşey bebiş için :21:

kanalların da bi sorun yoksa bence de korunma o zaman hamile kalan çok oluyo bana doktorum söylemişti ama benim kanallrım tıkalı imiş :43::43::43: ben amaliyat oldum insallah hamile kalırsın bu ay

bende 350 çektirdim izmir de hiç birsey hissetmedim sonrada hiç agrım olmadı biraz kanamam oldu o kadar

ne güzel :) Allah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah. pazarlık yapma durumu oluyor mu canım bir de onu sorayım sana ben :)

Yok canım olmuyor malesef,doktor tavsiyesiyle gittim onun bile indirimi yok...ocaktan önce 330 du ben de öle biliyordum gittim 370 dediler. dedim ben 330 duydum yeni çektiren birisinden dedim.ocakta yeni zam oldu dediler. yani 370 e çektiler..hiç indirim yok.

Canım bu korunma işini ben araştırdım...Çekim kalitesiyle alakalı...yani bazı cihazların yaydığı dalganın şiddeti korunmayı gerektiriyor.Doktorunu dinle bence sen...Ama ben radyotomda çektirmiştim.İstanbulda bir yerde var bu yüksek teknoloji ki bunu çekim esnasında da anlıyorsun.hiçbişey hissedilmiyor.sonrasında da.Ben doktora çok sordum kesinlikle korunmanıza gerek yok dedi. ama çok okudum eğer doktoru korun deyip de korunmayıp hamile kalanlarda hep düşük olduğunu okudum işte...Allah korusun.Hepsi aynı değil yani...Ben 1200 lira verip de ayılıp bayılıp çektiremeyenini bile okumuştum burada... Allah tez zamanda sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Yok canım olmuyor malesef,doktor tavsiyesiyle gittim onun bile indirimi yok...ocaktan önce 330 du ben de öle biliyordum gittim 370 dediler. dedim ben 330 duydum yeni çektiren birisinden dedim.ocakta yeni zam oldu dediler. yani 370 e çektiler..hiç indirim yok.

anladım canım. neyse temiz çıksın bi de bi de hamiş kalmamıza yardımcı olsun, 370 tl devede kulak kalır :)))

kanalların da bi sorun yoksa bence de korunma o zaman hamile kalan çok oluyo bana doktorum söylemişti ama benim kanallrım tıkalı imiş :43::43::43: ben amaliyat oldum insallah hamile kalırsın bu ay

cevabın için çok teşekkür...perşembe günü sonucumu alacam bakalım inşallah olur...Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ...

cevabın için çok teşekkür...perşembe günü sonucumu alacam bakalım inşallah olur...Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ...

inşallah ii çıkar sonucun aslın da o an belli oluyormus benim anneme söylemiş doktor ben tabi baygınım annem söylememişti bana 3 gün sonra doktorun yanına gitmiştim doktor söylemişti bi de senin dogal yollardan çocugun olmaz demisti aglaya aglaya eve gelmiştim nese insallah sonucun güzel çıkar ALLAHIM daha çok bakletmez

[ arkadaslar cok şükür Rabbıme hamıleyım daha cok yenı ama paylasmak ıstedım.Rahım fılmınden ıkı ay sonra hamıle kaldım 8 aydır bu gunu beklıyordum.hakıkaten cok zor bırsey beklemek Allah ısteyen herkese nasıp etsın hamılelık apayrı bır duygu test falan hıkaye 8 aydır dünyanın ıdrar testını yaptırdım ama ıcımde hıc hıssetmemiştim.bu aysa ıcımde bır kuş cırpınıp durdu sankı ...hamılesın hamılesın tereddut etme YARADANDAN EMIN OL dedi.3 gun once kan testı yaptırdım gunum gecmesıne ragmen negatıf cıkmıstı cok uzuldum cok agladım eşim kafayı yedım sandı cunku elımde negatıf sonuc olmasına ragmen eşime ısrarla ben hamıleyım bak gör içimdeki sesi susturamıyorum deyıp agladım.bu ay ruyamda 4 gün üst üstte kucagımda erkek cocuguyla gördüm kendımı.dun sabah tekrar doktara gıdıp kan testtı yaptırdım ve Rabbım cok şükür hislerim konusunda benı utandırmadı...Allah herkese boylesıne muhtesem duygular ıcınde hamılelegı nasıp etsın.bu ay ki klomen tedavımde doktor duphaston dıye bır ılac da vermıstı rahimim ince dıye o ilacında faydasını gördum doktorlar cok önemsemıyor rahım ıncelıgını tedavıde önemli etkenlerden bırı aslında doktorunuza özellıkle sorun endumetrium (rahım ) kalınlıgınızı...meleklerınızı en kısa zamanda kavuşmanız dılegıyle...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kutlarım cnm, ne kadar duygulu yazmışsın inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına, böyle mesajlar okuyunca mutlu oluyorum, ben de bu ay rahim filmi çekinicem heralde, hatta doktor randevum var bir kaç saate, bakalım ne diyecek doktor , inşallah ben de güzel haberler alırım senin gibi :) dua edin benim için de.

Back