• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kızlarr çok korkuyorum doktorum rahim filmi istedi fakat ben duyduklarımdan ve okuduklarımdan sonra biraz tırstımm:(((

bende dün gittim çektirmeye dr istemışti ama radyolojidende randövü alınıyormuş karışıklıga geldi öbür aya kaldı
dr ilaçları özel ve o gün rontgenin cekilmemesi gerek önemli bi işlem ama anestezisiz yaparız korkma dedi :s bende korkmuyor değilim :S

kızlar hiç korkmayın ve korkudan sebepte ertelemeye kalkmayın.. bende 3,5 ay once cekildim canlı canlı hemde. işlem 4-5 dk sürdü. hazırlan giyinmek felan toplam 15 dk da bitti..

insallah hayırlısı olur hakkınızda...

bende dün gittim çektirmeye dr istemışti ama radyolojidende randövü alınıyormuş karışıklıga geldi öbür aya kaldı
dr ilaçları özel ve o gün rontgenin cekilmemesi gerek önemli bi işlem ama anestezisiz yaparız korkma dedi :s bende korkmuyor değilim :S

allah yardımcımız olsun ne diyim herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmaz inş..

kızlar hiç korkmayın ve korkudan sebepte ertelemeye kalkmayın.. bende 3,5 ay once cekildim canlı canlı hemde. işlem 4-5 dk sürdü. hazırlan giyinmek felan toplam 15 dk da bitti..

insallah hayırlısı olur hakkınızda...
amin hayırlısı inşallah korktuğumdan ertelemedimde hastane çalışanları yüzünden kaldı işte boşuna hazırlandım stres yaptım 1 ay daha kaldı inşallah gebe kalırımda gerek kalmaz
allah yardımcımız olsun ne diyim herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmaz inş..

amıin inşallah

amin hayırlısı inşallah korktuğumdan ertelemedimde hastane çalışanları yüzünden kaldı işte boşuna hazırlandım stres yaptım 1 ay daha kaldı inşallah gebe kalırımda gerek kalmaz

amıin inşallah

ben okuduklarımdan felan tırsmaya baslamıstım.. bazı nedenlerden dolayıda 5-6 ay kadar ertelendi.. hep dua ediyordum ona gerek kalmadan hamile olayım diye olmadı.. hsg cekicek doktorumda Allah razı olsun ondan.. cok iyi biriydi. 1 saate yakın sohbet ettık rahatlattı benı felan sonra işlem başladı.. cok şükür temiz cıktı sonuclar ama her nedense hsg sonrası 2.ay hamile kaldım..

kendınızı kasmassanız canınız pek acımaz. benim cektiğim acı sadece adet sancısıydı.. içeri yerleştirelen aletler biraz dolgunluk hissi veriyor karnınızı şiş hıssedıyorsunuz o ara cok hafıf bır agrı oluyor sonra işlem baslıyor benim uc kere cekıldı. ıcerı sıvı verılırken sanıyelık agrınız oluyor ve hemen gecıyor.. sonrasında 10 dklık adet sancısı ve bitti... korkmayın yani.. cok abartılcak birsey yok.. Allah yardımcınız olsun..

Ne guzel ıyı sonuc almışsın :13: ben de kendımı bu fıkre alıştırdım, acıyacaksa acıyacak napayım.Kaçış yok artık :14:

kızlarr çok korkuyorum doktorum rahim filmi istedi fakat ben duyduklarımdan ve okuduklarımdan sonra biraz tırstımm:(((

şunu unutmayalım ki doğum yağacağız biz Alah'ın izniyle
o nedenle bu yanında bir şey değildir diye düşünüyorum
evet benım de gerçekten acıdı,aslında acı da değil garip bir basınç olıuyor ama 10 dk sürüyor
korkmayın ve ertelemyın

Eğer doktorunuz istiyorsa yaptırın mutlaka korkmayın.

Ben birgün muayene için gittiğimde doktorum pinpiriklendi ve ilaçlı ultrosana alalım dedi.

Çok normal birşeymiş gibi anlattı ve yanımda kimse yoktu =(

İşlem esnasında ilaçı enjekte ediyorlar ve film çekiyorlar.

Maalesef ilaç insanın canının yakıyor!

Ve sonrasında kanama da yapabiliyor.

2 gün kanamam oldu.

Doktorum bir nedenle değiştirdim ve yeni doktora bunu anlattığımda niye böyle birşeye gerek duydular yazık olmuş sana dedi.

Demekki her durumda bunu yaptırmak zorunda değiliz!

Sadece mutlaka gerkiyor mu bunu araştırın derim.

Merhaba arkadaslar hsg aslinda en basta yaptirmanin faydasi var
en azindan tuplerin acik olup olmadigini rahimde perde veya
baska birsey olup olmadigi belli olurki tedavi ona gore yapilir

benim dr rahimde perde suphesiyle hsg cektirti bende cok korkaeak gittim
ama radyomar findikzade de hicbir sekilde ne aci ne agri hissetim iyice
arastirin korkhnuz olmasin

Bu da oldu, ruyamda fılm cekılırken gordum kendımı.Kabus gıbıydı :14: doktorun yanında küçük tüp falan vardı onla ısıtıp dezenfekte edıyordu aletlerı :9::9::1: Karanlık bodrum gıbı bır yerdeydım:9: Bı an once olsa da bu iş kabus olmaktan cıksa

Bu da oldu, ruyamda fılm cekılırken gordum kendımı.Kabus gıbıydı :14: doktorun yanında küçük tüp falan vardı onla ısıtıp dezenfekte edıyordu aletlerı :9::9::1: Karanlık bodrum gıbı bır yerdeydım:9: Bı an once olsa da bu iş kabus olmaktan cıksa

geçmiş olsun. ya şu tüpte ısıtarak dezenfekte edilmesi bir efsane mi yoksa gerçekte var mı bilmiyorum ama sanki her iğnemi ısıtılmış şekilde olacakmış gibi geliyor aklıma ve korkuyorum hep :))))

geçmiş olsun. ya şu tüpte ısıtarak dezenfekte edilmesi bir efsane mi yoksa gerçekte var mı bilmiyorum ama sanki her iğnemi ısıtılmış şekilde olacakmış gibi geliyor aklıma ve korkuyorum hep :))))

sağol canım :34: cok film ızledım heralde ordan aklımda kalmış olabılır tüp :9::9:

merhaba kizlar,
ben de gectigimiz ay 23 subat ta rahim filmi cekindim,
birazcik basinc la agri gibi bi sey oldu ama cok degil..

ve biliyo musunuz hemen sonrasinda bu ay hamile kalmis olabilirim..
kan testi pozitif cikti ama sayi biraz dusuk diye tam emin olamiyorum.
cuma gunu 19.2 cikmisti, dun 36.2 cikti.
yarin sabah bi daha kan vericem, hayirlisi ins dua edin..

rahim filminden korkmayin kizlar, sonraki ay bi ihtimal hamile kalinabiliniyor.
o yuzden ne kadar agrisa da deger :)

merhaba kizlar,
ben de gectigimiz ay 23 subat ta rahim filmi cekindim,
birazcik basinc la agri gibi bi sey oldu ama cok degil..

ve biliyo musunuz hemen sonrasinda bu ay hamile kalmis olabilirim..
kan testi pozitif cikti ama sayi biraz dusuk diye tam emin olamiyorum.
cuma gunu 19.2 cikmisti, dun 36.2 cikti.
yarin sabah bi daha kan vericem, hayirlisi ins dua edin..

rahim filminden korkmayin kizlar, sonraki ay bi ihtimal hamile kalinabiliniyor.
o yuzden ne kadar agrisa da deger :)

merhaba, öncelikle hayırlı olsun umarım gebesindir. bende 9 martta çekildim merak ettiğim rahim filmini çekildiğim ay gebe kalabilir miyim acaba yani yumurtaya zarar verir die düşünüyordum ben ama dr şu günlerde ilişkeye başlayın dedi bende bişey diyemedim. bu arada narkozlu çekildim ben ki iyiki öyle yapmışım canım çok tatlı diye ama yinede sadece ilk gün ki ağrı kesici yapılmış olmasına rağmen biraz ağrım oldu çok korkuyordum bi önceki gece hiç uyuyamadım çok şükür bitti ve bişey yokmuş:)

merhaba, öncelikle hayırlı olsun umarım gebesindir. bende 9 martta çekildim merak ettiğim rahim filmini çekildiğim ay gebe kalabilir miyim acaba yani yumurtaya zarar verir die düşünüyordum ben ama dr şu günlerde ilişkeye başlayın dedi bende bişey diyemedim. bu arada narkozlu çekildim ben ki iyiki öyle yapmışım canım çok tatlı diye ama yinede sadece ilk gün ki ağrı kesici yapılmış olmasına rağmen biraz ağrım oldu çok korkuyordum bi önceki gece hiç uyuyamadım çok şükür bitti ve bişey yokmuş:)

canim sat in neydi? benim 19 subat ta baslamisti adetim 23 subat ta film icin randevu verdiler, yani mumkun oldugunca erken yapiyorlar ki olasi bi hamilelige zarar vermesin.
ama yumurtlamadan sonra cekindiysen tabi ki de zarari olur. neticede radyoaktif kimyasalla yikiyorlar iceriyi tamamen. ins sen de bu ay hamis kalirsin canim :)
bizim burda narkoz yapmiyolardi, 3 tane agri kesici hap icmistim operasyondan 30 dakika once. cok az bi agri oldu zaten, normalde adet sancisi cekiyoruz ondan cok fazla bi sey degildi yani. hayirlisi canim :)

Ben rahim filmi çektirdim.
Eğer kendinizi kasmaz doktorun yaptıklarına ve söylediklerine odaklanirsaniz hiç bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.
5 dk sürüyor.
İşlemden 15-20 dakika sonra birkaç saat adet ağrısı gibi bir ağrım oldu o kadar.

kızlar bugün bende hgs çekirdim arkadaşların söledigi gibi sadece ilaç girişinde adet sancısı gibi bi agrı oluyo ama çıkışta biraz baş dönmesi oldu sanırım oda panik ataktan inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :))

günaydın kızlar, fındıkzade radyotom radyomar da hsg ne kadar fiyata çektirdiniz? yardımcı olursanız sevinirimmm

merhaba arkadaşlar. bende uzun süredir bu konuyu takip ediyorum. doktorum iki ay önce hsg çektirmemi istedi ama duyduklarım ve okuduklarımdan sonra çok korktum ve çektiremedim. bu ay karar verdim ne kadar zor olursa olsun çektiricem dedim. ama hiç korktuğum gibi olmadı işlem 10 dk sürmedi bile. hiç ağrı olmadı diyemem ama katlanılmaz bişey değildi. kontrast maddenin sonuna gelince biraz ağrım oldu o da 10 sn falandı. kesinlikle ertelemeyin. bu arada özelde falan değil devlet hastanesinde çektirdim . doktorum savaş bey beni çok rahatlattı. doktorunuza güvenin kendinizi sıkmayın yeter.

canim sat in neydi? benim 19 subat ta baslamisti adetim 23 subat ta film icin randevu verdiler, yani mumkun oldugunca erken yapiyorlar ki olasi bi hamilelige zarar vermesin.
ama yumurtlamadan sonra cekindiysen tabi ki de zarari olur. neticede radyoaktif kimyasalla yikiyorlar iceriyi tamamen. ins sen de bu ay hamis kalirsin canim :)
bizim burda narkoz yapmiyolardi, 3 tane agri kesici hap icmistim operasyondan 30 dakika once. cok az bi agri oldu zaten, normalde adet sancisi cekiyoruz ondan cok fazla bi sey degildi yani. hayirlisi canim :)

meraba tekrardan açamadım kaç gündür:( 29 şubattı son adetim bugün sancım başladı bilmiyorum bakalım ne olacak hayırlısı inşallah:)) umarım senden hayırlı haberleri alırız ve tabi herkesten inş..

Back