- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.981
çektiren var mı çok acıyomu ben ağrıya ve acıya dayanamamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr çok korkuyorum doktorum rahim filmi istedi fakat ben duyduklarımdan ve okuduklarımdan sonra biraz tırstımm((
bende dün gittim çektirmeye dr istemışti ama radyolojidende randövü alınıyormuş karışıklıga geldi öbür aya kaldı
dr ilaçları özel ve o gün rontgenin cekilmemesi gerek önemli bi işlem ama anestezisiz yaparız korkma dedi :s bende korkmuyor değilim :S
bende dün gittim çektirmeye dr istemışti ama radyolojidende randövü alınıyormuş karışıklıga geldi öbür aya kaldı
dr ilaçları özel ve o gün rontgenin cekilmemesi gerek önemli bi işlem ama anestezisiz yaparız korkma dedi :s bende korkmuyor değilim :S
amin hayırlısı inşallah korktuğumdan ertelemedimde hastane çalışanları yüzünden kaldı işte boşuna hazırlandım stres yaptım 1 ay daha kaldı inşallah gebe kalırımda gerek kalmazkızlar hiç korkmayın ve korkudan sebepte ertelemeye kalkmayın.. bende 3,5 ay once cekildim canlı canlı hemde. işlem 4-5 dk sürdü. hazırlan giyinmek felan toplam 15 dk da bitti..
insallah hayırlısı olur hakkınızda...
allah yardımcımız olsun ne diyim herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmaz inş..
kızlarr çok korkuyorum doktorum rahim filmi istedi fakat ben duyduklarımdan ve okuduklarımdan sonra biraz tırstımm((
amin hayırlısı inşallah korktuğumdan ertelemedimde hastane çalışanları yüzünden kaldı işte boşuna hazırlandım stres yaptım 1 ay daha kaldı inşallah gebe kalırımda gerek kalmaz
amıin inşallah
Ne guzel ıyı sonuc almışsın :13: ben de kendımı bu fıkre alıştırdım, acıyacaksa acıyacak napayım.Kaçış yok artık
Bu da oldu, ruyamda fılm cekılırken gordum kendımı.Kabus gıbıydı doktorun yanında küçük tüp falan vardı onla ısıtıp dezenfekte edıyordu aletlerı Karanlık bodrum gıbı bır yerdeydım Bı an once olsa da bu iş kabus olmaktan cıksa
geçmiş olsun. ya şu tüpte ısıtarak dezenfekte edilmesi bir efsane mi yoksa gerçekte var mı bilmiyorum ama sanki her iğnemi ısıtılmış şekilde olacakmış gibi geliyor aklıma ve korkuyorum hep :))))
merhaba kizlar,
ben de gectigimiz ay 23 subat ta rahim filmi cekindim,
birazcik basinc la agri gibi bi sey oldu ama cok degil..
ve biliyo musunuz hemen sonrasinda bu ay hamile kalmis olabilirim..
kan testi pozitif cikti ama sayi biraz dusuk diye tam emin olamiyorum.
cuma gunu 19.2 cikmisti, dun 36.2 cikti.
yarin sabah bi daha kan vericem, hayirlisi ins dua edin..
rahim filminden korkmayin kizlar, sonraki ay bi ihtimal hamile kalinabiliniyor.
o yuzden ne kadar agrisa da deger :)
merhaba, öncelikle hayırlı olsun umarım gebesindir. bende 9 martta çekildim merak ettiğim rahim filmini çekildiğim ay gebe kalabilir miyim acaba yani yumurtaya zarar verir die düşünüyordum ben ama dr şu günlerde ilişkeye başlayın dedi bende bişey diyemedim. bu arada narkozlu çekildim ben ki iyiki öyle yapmışım canım çok tatlı diye ama yinede sadece ilk gün ki ağrı kesici yapılmış olmasına rağmen biraz ağrım oldu çok korkuyordum bi önceki gece hiç uyuyamadım çok şükür bitti ve bişey yokmuş:)
canim sat in neydi? benim 19 subat ta baslamisti adetim 23 subat ta film icin randevu verdiler, yani mumkun oldugunca erken yapiyorlar ki olasi bi hamilelige zarar vermesin.
ama yumurtlamadan sonra cekindiysen tabi ki de zarari olur. neticede radyoaktif kimyasalla yikiyorlar iceriyi tamamen. ins sen de bu ay hamis kalirsin canim :)
bizim burda narkoz yapmiyolardi, 3 tane agri kesici hap icmistim operasyondan 30 dakika once. cok az bi agri oldu zaten, normalde adet sancisi cekiyoruz ondan cok fazla bi sey degildi yani. hayirlisi canim :)