- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.001
meraba tekrardan açamadım kaç gündür29 şubattı son adetim bugün sancım başladı bilmiyorum bakalım ne olacak hayırlısı inşallah:)) umarım senden hayırlı haberleri alırız ve tabi herkesten inş..
canim, ins hayirlisi olur senin icin.
benim haberlerim kotu canim beta degerim artmadi dusecek dedi hemsire.
bekliyorum ben de ne zaman dusecek bilmiyorum..
nasib yapcak bi sey yok...
Bende bu ay adetin 8.günü hsg çektirmiştim hiç ağrım olmadı sadece film sonrası kasıklarım çok ağrıdı çok korkulacak bişe değilmiş...Birde şunu sorayım arkadaşlar hsg den sonra bu ayın 20sinde adet olmam gerekiyodu .Adetim geçti sizlerde de adet geçikmesi yaşayan varmı hsgden sonra doğalmıdır bu ...?
günaydın kızlar, fındıkzade radyotom radyomar da hsg ne kadar fiyata çektirdiniz? yardımcı olursanız sevinirimmm
günaydın kızlar, fındıkzade radyotom radyomar da hsg ne kadar fiyata çektirdiniz? yardımcı olursanız sevinirimmm
Canım ben ocak ayında 370 e çektirdim..O ay da hamile kaldımDarısı başınıza...Bu arada hiç ağrım sızım da olmadı çekilirken 5 dk da sonuç veriyorlar..
Canım ben ocak ayında 370 e çektirdim..O ay da hamile kaldımDarısı başınıza...Bu arada hiç ağrım sızım da olmadı çekilirken 5 dk da sonuç veriyorlar..
Bende bugün hsg çektirdim,çok korkarak gittim ama düşündüğüm kadar zor olmadı..Biraz ağrı oluyor tabi ki ama dayanılmayacak bişey değil.Şuan biraz kanamam ve sancım var, o kadar olur dedi dokturum.Ama anlamadığım burdaki bazı arkadaşlar hsgden sonra o ay korunmuyo ama bana doktorum 1 ay korun dedi.Hayırlısı olsun herşey bebiş için
ne güzel :) Allah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah. pazarlık yapma durumu oluyor mu canım bir de onu sorayım sana ben :)
Bende bugün hsg çektirdim,çok korkarak gittim ama düşündüğüm kadar zor olmadı..Biraz ağrı oluyor tabi ki ama dayanılmayacak bişey değil.Şuan biraz kanamam ve sancım var, o kadar olur dedi dokturum.Ama anlamadığım burdaki bazı arkadaşlar hsgden sonra o ay korunmuyo ama bana doktorum 1 ay korun dedi.Hayırlısı olsun herşey bebiş için
Yok canım olmuyor malesef,doktor tavsiyesiyle gittim onun bile indirimi yok...ocaktan önce 330 du ben de öle biliyordum gittim 370 dediler. dedim ben 330 duydum yeni çektiren birisinden dedim.ocakta yeni zam oldu dediler. yani 370 e çektiler..hiç indirim yok.
kanalların da bi sorun yoksa bence de korunma o zaman hamile kalan çok oluyo bana doktorum söylemişti ama benim kanallrım tıkalı imişben amaliyat oldum insallah hamile kalırsın bu ay
cevabın için çok teşekkür...perşembe günü sonucumu alacam bakalım inşallah olur...Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?