- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.961
Benim iki ay var inşallahBen bekliyorum canım transferim yaza olacak.
Amiiinn insallah korku dolu bekleyis güzel sonuçlar ins
GittimCanim kese yerinde...estrofemi gunde 2 içiyordum 4 tane icicem...rapor verdi dinlen dedi..cuma gitcem tekrar...eve geldim yattim kalkamiyorum korkudan;(
Çok geçmiş olsun tatlım ❤Rapor verdi doktor zaten cuma tekrar gitcem
Kimisinin imtihanı zor oluyor malesef ablacım bende 29 yaşındayım benimde ikinci evliliğim eşimin ilk eşinden ikizleri var 8 yıldır ben bakıyorum 17 yaşında evlenmiştim 18 yaşında dul kaldım dul kaldığımda benim yaşıtlarım sokakta oyun oynuyorlardı ben hep pencereden bakardım onlara heveslenmek bile yasaktı çünkü annem ve babam çok otoriter insanlar sen dulsun şunu yapma bunu yapma hep bi baskı içinde oldum ikinci eşimde görücü usulü oldu aşk değildi benimkisi sığınacak bi limanım olsun dedim çünkü aşkıda sevgiyide ilk eşimde bıraktım şimdide yıllardır çocuk tedavisi görüyorum seninde dediğin gibi gönlümde bedenimde çok yorgun artık 18 yaşında dul damgası yemek 21 yaşındada üvey anne olmak çok ağır geldi evliliğim süresince yaşadıklarımıda kelimelere sığdıramam hayatım boyunca ağız dolusu gülememek çok zor sanki koca dünyayı sırtımda taşıyormuşum gibi ölüm bile güzel geliyor bazen ama naparsın işte hepimiz imtihan içindeyiz rabbim neyler neylerse güzel...Benden gecmis ya kızlar...yas 38 ikinci evlilik...tup bebek denemesi yordu beni...zaten gönlüm yorgun...gercekten zormus bu surec...ve kanama olmasi cok yipratti beni...rabbim hakkimizda ne hayirliysa onu versin...hayat ne kadar da zormus...keske hep 18.yasinda hayati tozpempe zanneden o kiz olarak kalsaydim...
Kimisinin imtihanı zor oluyor malesef ablacım bende 29 yaşındayım benimde ikinci evliliğim eşimin ilk eşinden ikizleri var 8 yıldır ben bakıyorum 17 yaşında evlenmiştim 18 yaşında dul kaldım dul kaldığımda benim yaşıtlarım sokakta oyun oynuyorlardı ben hep pencereden bakardım onlara heveslenmek bile yasaktı çünkü annem ve babam çok otoriter insanlar sen dulsun şunu yapma bunu yapma hep bi baskı içinde oldum ikinci eşimde görücü usulü oldu aşk değildi benimkisi sığınacak bi limanım olsun dedim çünkü aşkıda sevgiyide ilk eşimde bıraktım şimdide yıllardır çocuk tedavisi görüyorum seninde dediğin gibi gönlümde bedenimde çok yorgun artık 18 yaşında dul damgası yemek 21 yaşındada üvey anne olmak çok ağır geldi evliliğim süresince yaşadıklarımıda kelimelere sığdıramam hayatım boyunca ağız dolusu gülememek çok zor sanki koca dünyayı sırtımda taşıyormuşum gibi ölüm bile güzel geliyor bazen ama naparsın işte hepimiz imtihan içindeyiz rabbim neyler neylerse güzel...
Insan tek dert kendinde var zannediyor bazen canim...senin de hayatin zorluklarla gecmis...rabbim yardimcin olsun...genelde pozitif bakarim hayata ama bazen kaldiramiyorum...rabbim yuzumuzu guldursun insallah...Kimisinin imtihanı zor oluyor malesef ablacım bende 29 yaşındayım benimde ikinci evliliğim eşimin ilk eşinden ikizleri var 8 yıldır ben bakıyorum 17 yaşında evlenmiştim 18 yaşında dul kaldım dul kaldığımda benim yaşıtlarım sokakta oyun oynuyorlardı ben hep pencereden bakardım onlara heveslenmek bile yasaktı çünkü annem ve babam çok otoriter insanlar sen dulsun şunu yapma bunu yapma hep bi baskı içinde oldum ikinci eşimde görücü usulü oldu aşk değildi benimkisi sığınacak bi limanım olsun dedim çünkü aşkıda sevgiyide ilk eşimde bıraktım şimdide yıllardır çocuk tedavisi görüyorum seninde dediğin gibi gönlümde bedenimde çok yorgun artık 18 yaşında dul damgası yemek 21 yaşındada üvey anne olmak çok ağır geldi evliliğim süresince yaşadıklarımıda kelimelere sığdıramam hayatım boyunca ağız dolusu gülememek çok zor sanki koca dünyayı sırtımda taşıyormuşum gibi ölüm bile güzel geliyor bazen ama naparsın işte hepimiz imtihan içindeyiz rabbim neyler neylerse güzel...
ins olck cnm bizimde bebekler. rabbim.imtihanimizi hafifletsnKimisinin imtihanı zor oluyor malesef ablacım bende 29 yaşındayım benimde ikinci evliliğim eşimin ilk eşinden ikizleri var 8 yıldır ben bakıyorum 17 yaşında evlenmiştim 18 yaşında dul kaldım dul kaldığımda benim yaşıtlarım sokakta oyun oynuyorlardı ben hep pencereden bakardım onlara heveslenmek bile yasaktı çünkü annem ve babam çok otoriter insanlar sen dulsun şunu yapma bunu yapma hep bi baskı içinde oldum ikinci eşimde görücü usulü oldu aşk değildi benimkisi sığınacak bi limanım olsun dedim çünkü aşkıda sevgiyide ilk eşimde bıraktım şimdide yıllardır çocuk tedavisi görüyorum seninde dediğin gibi gönlümde bedenimde çok yorgun artık 18 yaşında dul damgası yemek 21 yaşındada üvey anne olmak çok ağır geldi evliliğim süresince yaşadıklarımıda kelimelere sığdıramam hayatım boyunca ağız dolusu gülememek çok zor sanki koca dünyayı sırtımda taşıyormuşum gibi ölüm bile güzel geliyor bazen ama naparsın işte hepimiz imtihan içindeyiz rabbim neyler neylerse güzel...
Kimisinin imtihanı zor oluyor malesef ablacım bende 29 yaşındayım benimde ikinci evliliğim eşimin ilk eşinden ikizleri var 8 yıldır ben bakıyorum 17 yaşında evlenmiştim 18 yaşında dul kaldım dul kaldığımda benim yaşıtlarım sokakta oyun oynuyorlardı ben hep pencereden bakardım onlara heveslenmek bile yasaktı çünkü annem ve babam çok otoriter insanlar sen dulsun şunu yapma bunu yapma hep bi baskı içinde oldum ikinci eşimde görücü usulü oldu aşk değildi benimkisi sığınacak bi limanım olsun dedim çünkü aşkıda sevgiyide ilk eşimde bıraktım şimdide yıllardır çocuk tedavisi görüyorum seninde dediğin gibi gönlümde bedenimde çok yorgun artık 18 yaşında dul damgası yemek 21 yaşındada üvey anne olmak çok ağır geldi evliliğim süresince yaşadıklarımıda kelimelere sığdıramam hayatım boyunca ağız dolusu gülememek çok zor sanki koca dünyayı sırtımda taşıyormuşum gibi ölüm bile güzel geliyor bazen ama naparsın işte hepimiz imtihan içindeyiz rabbim neyler neylerse güzel...
Amin canım hayırlısından sağlıklısından bi bebeğim olsa bütün sıkıntılarım bitecek gibi geliyo belkide öyle avutuyorum kendimi ama o duygu güzel bi duygu olsa gerek rabbim hepimize o duyguyu tatmayı nasip etsinins olck cnm bizimde bebekler. rabbim.imtihanimizi hafifletsn
Allah razı olsun kuzum rabbim sizlere sıkıntı yaşatmasın napalım başımıza ne geliyorsa Allahtan deyip sabrediyoruz rabbim sabrımızın mükafatını versin inşallahcanım Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımdasın.Allahım gönlüne ferahlık versin, gönlüne göre istediklerini versin insallah.
kimimizin imtihanı daha zor oluyor Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmis
kac ysindasin cnm. bende oyle hissesidiorum. 31 yasindayim. bebegim olsa hersey bitecek die dusunuyorm. birde senin ozl durumun var. allah utandirmasin. tup bebek denedinmiAmin canım hayırlısından sağlıklısından bi bebeğim olsa bütün sıkıntılarım bitecek gibi geliyo belkide öyle avutuyorum kendimi ama o duygu güzel bi duygu olsa gerek rabbim hepimize o duyguyu tatmayı nasip etsin
29 yaşına girdim geçen ay 7. Ci tedavime başladım fakat rahim kalınlaşmadığı için iptal olmuştu bende yaza kadar ara verdimkac ysindasin cnm. bende oyle hissesidiorum. 31 yasindayim. bebegim olsa hersey bitecek die dusunuyorm. birde senin ozl durumun var. allah utandirmasin. tup bebek denedinmi
dondurulmus varmi cnm. hangi sehirdesin29 yaşına girdim geçen ay 7. Ci tedavime başladım fakat rahim kalınlaşmadığı için iptal olmuştu bende yaza kadar ara verdim
15 ila 20. Gun yapiliyor rahmin kalinlasmasina bagliHanımlar bende bugün adet oldum sanırı. Stres. Yaptım adetim gecikti yarından sonra doktora gidicem herşey yolunda ise transfer hazrılıklarına başlayacağız inşallah genelde adetin kaçıncı günü yapılıyor transfer sanırın martın ilk haftası olur benimki
Şimdiden bir heyecan bastı15 ila 20. Gun yapiliyor rahmin kalinlasmasina bagli
16 tane birinci kalite blastokistim var maşallah :) ablası bi rahim kalınlaşsaydı transfer olacaktım ama rahim kalınlaşmadı bi türlü oyüzden yaza kadar ara verdim dinlenmek istiyorumdondurulmus varmi cnm. hangi sehirdesin
ne zor bi süreç allahım. sağlıkla nasip etsin16 tane birinci kalite blastokistim var maşallah :) ablası bi rahim kalınlaşsaydı transfer olacaktım ama rahim kalınlaşmadı bi türlü oyüzden yaza kadar ara verdim dinlenmek istiyorum
Amiiinnn cnm cümlemize inşallah. Çok kızıyorum doğurup sokağa atanlara yetimhaneye verenlere haberlerde izlemiştim kadın doğum yaptıktan sonra bebeği klozete atıp sifonu çekmiş kanalizasyon borusunda buldular Allahım bizler o çocuğun bi tırnağını bulmak için ne çabalar gösteriyoruz bu dünya böyle bi dünya işte naparsın rabbim bu günlerimizi aratmasınne zor bi süreç allahım. sağlıkla nasip etsin