- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.941
Benm daha uzun yunurta yeni toplandi iki ay sonra transfer denldi ben bile zor bekliyorum umarim güzel sonuçlar alırsinBen varım. Adetin 6. Günündeyim. 19. Günde transferim olucak. Gun sayıyorum insallah yavrularıma kavuşmak icin.
Benm daha uzun yunurta yeni toplandi iki ay sonra transfer denldi ben bile zor bekliyorum umarim guzel sonuçlar alırızBen varım. Adetin 6. Günündeyim. 19. Günde transferim olucak. Gun sayıyorum insallah yavrularıma kavuşmak icin.
Benm daha uzun yunurta yeni toplandi iki ay sonra transfer denldi ben bile zor bekliyorum umarim guzel sonuçlar alırız
Seni özellikle merak edip baktım canım,bir şeyler beklendimi zaman geçmek bilmiyor,su gibi aksın geçsin sonu iyi olsun inşAllah,neden transfer etmediler,neden dinlendiriyorlarKızlar merhaba bende rahîm dinlendirme deyim şuan
Amiiinn insallah korku dolu bekleyis güzel sonuçlar insBeklemek çok zor cidden. Vakit günler geçmek bilmiyor. İnsallah hakkımızda hayirlisi olur. Sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız.
Benim herşey güzel gidiyordu son iki gün Progesteron hormonu yüksek çıktı 1.6 doktor bununla islem yapamam tutmaz dinlensin rahîm dinlensjn yeterki bana sağlıkli ve kaliteli yumurtalar ver dediSeni özellikle merak edip baktım canım,bir şeyler beklendimi zaman geçmek bilmiyor,su gibi aksın geçsin sonu iyi olsun inşAllah,neden transfer etmediler,neden dinlendiriyorlar
Progesteron hormonu ne olmalıymış ki,bir de senden yumurta toplanmadımı,doktor kaliteli yumurta ver demiş yaBenim herşey güzel gidiyordu son iki gün Progesteron hormonu yüksek çıktı 1.6 doktor bununla islem yapamam tutmaz dinlensin rahîm dinlensjn yeterki bana sağlıkli ve kaliteli yumurtalar ver dedi
abla ıyımısın hastaneye gitseydinKizlar kanamam oldu coook
GittimCanim kese yerinde...estrofemi gunde 2 içiyordum 4 tane icicem...rapor verdi dinlen dedi..cuma gitcem tekrar...eve geldim yattim kalkamiyorum korkudan;(abla ıyımısın hastaneye gitseydin
oh çok şükür mınıgın iyimiş dınlen abla bol bol dıkkat et kendıneGittimCanim kese yerinde...estrofemi gunde 2 içiyordum 4 tane icicem...rapor verdi dinlen dedi..cuma gitcem tekrar...eve geldim yattim kalkamiyorum korkudan;(
Canım malesef negatif
1.4 en üst sınır .. benden iki kaliteli embriyo donduruldu şuanProgesteron hormonu ne olmalıymış ki,bir de senden yumurta toplanmadımı,doktor kaliteli yumurta ver demiş ya
Hadi sana yavru olsun o embiryolar inşAllah1.4 en üst sınır .. benden iki kaliteli embriyo donduruldu şuan
Canım çokmu yordunki kendini niye böyle oldu rapor al yat dinlen birazKizlar kanamam oldu coook
Ben bekliyorum canım transferim yaza olacak.Transfer bekleyen yok mu
Yok canim ya olacağı varmisCanım çokmu yordunki kendini niye böyle oldu rapor al yat dinlen biraz
Amiiinn canım inşallahHadi sana yavru olsun o embiryolar inşAllah
gecmis olsun canım cok dikkat et kendine minigini Rabbim korusun insallahRapor verdi doktor zaten cuma tekrar gitcem