- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.921
gözün aydın ablaSlm kizlar keseyi gordum cok sukur...iki hafta sonra tekrar gitcem:)
Sagol canim darisi sana inşallah..sen naptin ne zman gidiceksin doktoragözün aydın abla
bu hafta gideceğim inşllah allah nasip ederseSagol canim darisi sana inşallah..sen naptin ne zman gidiceksin doktora
Canım üzülme test günün bugündü sanırım sonuç inşallah güzeldir... inşallah sevdiklerine müjdeli haberi vermekten bizi unutmuşsundur:)))Dayanamadım erken gebelik testini yaptım, çıkmadı kızlar, moralim çok bozuldu, testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra testi yapın yazıyordu benimde 6. günümdü bugün ama malaesef, bu üçüncü deneme yine hayaller suya...
Ahh güzelim malesef negatifCanım üzülme test günün bugündü sanırım sonuç inşallah güzeldir... inşallah sevdiklerine müjdeli haberi vermekten bizi unutmuşsundur:)))
Ahh güzelim malesef negatif
Onunda negatifti
Onunda negatifti
kakule hemen aliyo bulantiyiKizlar bulantiyi gecirmek icin neler yapiyorsunuz...kizima hamileyken 8.haftada baslamisti bulantilarim...ama bu kez daha erken basladi...hic istahim da kalmadi zorla yiyorum resmen
Evet canım malesefkuzim.negatifmi
oy cnm vardir bunda da hayir. dondurulmuslar vrmiydiEvet canım malesef
Var canım 2 tane ama kullanmalımıyım bilmiyorum çok yıprandımoy cnm vardir bunda da hayir. dondurulmuslar vrmiydi
zor surec haklisin tbi. karar senin.Var canım 2 tane ama kullanmalımıyım bilmiyorum çok yıprandım
Kizlar bulantiyi gecirmek icin neler yapiyorsunuz...kizima hamileyken 8.haftada baslamisti bulantilarim...ama bu kez daha erken basladi...hic istahim da kalmadi zorla yiyorum resmen
Ben varım. Adetin 6. Günündeyim. 19. Günde transferim olucak. Gun sayıyorum insallah yavrularıma kavuşmak icin.Transfer bekleyen yok mu