Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

kuzum ins cnm ya biz3de allah nasip etsn. hangi sehirdesin

Ahhh canım benim ya gerçekten zor zamanlar geçirmişsin en çokta aşkı da sevgiyide ilk eşimde bıraktım dedin ya beni benden aldı bu cümle ilk eşin vefat mı etmişti

Daha çok gençsin,bu güzel yıllarına da yanmamak için,ağız dolusu gülmeye çalış,evet yaşadıkların zor gerçekten,ama emin ol çok güzel yıllar seni bekliyor,gençliğinin kıymetini bil canım,

Ahhh canım benim ya gerçekten zor zamanlar geçirmişsin en çokta aşkı da sevgiyide ilk eşimde bıraktım dedin ya beni benden aldı bu cümle ilk eşin vefat mı etmişti
Vefat etmedi cnm ama manevi olarak ikimizide öldürdü çok severek ayrıldım ailesi başkasını istedi eşimde beni isteyince evlendiğim günden buyana işkence etti ailesi çok küçüktüm kendimi savunamıyordum en kötüsüde eşim hiç sahip çıkmadı elimide yüreğimide bıraktı anlatacak çok şey varken sadece bukadar söylüyorum ölmedi ama bizi öldürdü benden sonra kendinden yaşça büyük birisi ile evlendi kaynanamlarada etmediğini koymamış hergün tehdit etmiş ben eski gelininize benzemem diye eee boşa dememişler alma mazlumun ahını diye eşimde bu böyle olmayacak diye karısını alıp ailesinden çok uzak yere taşınmış onunkiside aşk değil bakma sen. Bazı şeyler kaybedilmeden kıymeti anlaşılmıyo

Bu saatten sonra yapacak hiç bişey yok cnm tamamen tedavime odaklandım inşallah rabbim hayırlı evlat nasip ederde yüzüm ondan güler tek tesellim o şuan

Ayy canım benim ya üzülme sakın o adam için.. sana yapamadığını başkasına yapmış bak seninde elinden tutup götürebilirdi onlardan uzak bir yere demek ki hayırlı bir eş olamamış sana... şimdiki eşin nasıl bilmiyorum ama onunda 2 tane çocuğu olmasına rağmen seninle de çocukları olsun diye mücadele ediyor.. eski eşinle kıyaslanamaz bile.. bence eski eşin belki sana çok çektirdiği için onun yaşattıkları sana çok ağır gelince aşkı geride bıraktım diyorsun oysa geride bıraktığın aşk değil güven.. bu eşine de güvenemediğin için aşkı yaşayamıyorsun kendini serbest bırak bak ozaman hem aşk hemde bebiş gelecek yuvanıza

Çok haklısın cnm kendisinin çocukları olduğu halde bendende olmasını çok istiyor çocukları çok seviyor benimde o duyguyu yaşamamı istiyo o konuda Allah razı olsun hiç kısıtlamıyor beni çocuğumuz olsa herşey dahada farklı olacak inanıyorum inşallah tez zamanda sıkıntılarımız son bulur desteğin için teşekkür ederim ❤

Canım benim 2 çocuğa bakmak onlara annelik yapmak ne kadar büyük sevap. Rabbim bu yaptığın iyiliğin mükafatını mutlaka verir. Sen Allah'a sığın inşaallah hayırlısıyla seninde bebişin olacak. Çok gençsin daha 29 neki aah ahh keşke ben o yıllara geri dönebilsem. Hersey sende bitiyor rahat ol bırak gitsin gez toz mutlu ol inşaallah bak göreceksin o zaman her şey yoluna girecek. Allah'ım tüm çocuk isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin.

merhabalar güzel anne ve anne adayları kısaca basımdan geçeni anlatıp sizden fikir isteyeceğim.
Ben 25 eşim 32 yasında bende pco var eşimde sperm düsüklügü nedeniyle Temmuz ayında tüp bebek yaptırdık. 3 yıllık evliyiz.

5 adet 1. Kalite 3. Gün embriyomuz oldu 2 transfer edildi 3 adet donduruldu. İlk denememizde çok şükür tutmustu Fakat Eylül ayında 9. Hafta da kalp atışı durduğu icin bebeğimizi kaybettik.
O günden sonra 2 ay dinlenme süresi verdi doktorum. Sonrasında aksilikler pespeşe geldi.. geç olsun güç olmasın. İlkinde kist çıktı bir ay bekledik sonra ki ay rahim çok kalındı bekledik vs derken yarın adet 2. Günüm kontrole gidip insallah yeniden transfer olacak.

Şimdi asıl sorum şu; biz bebeğe genetik test yaptırdık bir şey çıkmadı. Doktorumda istersen genetik test, kan pıhtılaşma testi ve bağışıklık testi yapalım sana ama ben gerek görmüyorum eğer istersen yaparım sonuçta para alıcam ama birsey çıkacağını sanmıyorum boşuna yaptırma dedi. ( bu ara da kan sulandırıcı corasprin ve kan pıhtılaşması önleyici iğne kullanıyordum hamilelikte kan pıhtılaşmam olmamasına rağmen doktor önlem icin verdi)
Ama içimde şüphe var emin olmak istiyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı? İçim rahatlasın. Ama dediği gibi birsey cıkmazsa ucuz testler de değil.

Çok teşekkür ederim desteğin için. Ben eşimin çocuklarına sırf Allah rızası için baktım inşallah rızasını kazanmışımdır aslında çocuk sesi evimizden hiç eksik olmadı ama nebiliyim insan bide kendi kanından canından olsun istiyo inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

10 gün sonra dondurulmus transferim olacak ve ben grip nezle soguk algınlığına karışımı bir şey oldum. Genzim tıkandı. Üst damağım bembeyaz ve külahın kaşınıyor.
Daha 15 gün önce bademcik enfeksiyonundan penisilin igneleri vurunmustum.
Kızlar çok korkuyorum ya gebelikte de böyle sürekli hastalanırsam diye. Neler yapsam kendimi korumak icin? Tavsiyesi önerisi olan var mi ?

2006 da kizima normal olarak hamile kaldim...senin gibi cok korkuyordum cunku ayda bir kez 1000 mg antibiyotik kullanirdim surekli bogaz enfeksiyonu yasardim...6 aylik hamileyken ateslendim ve bir kutu antibiyotik icmek zorunda kaldim...baska da hic hastalanmadım..rabbim korudu beni...eminim seni de koruyacaktir...

İçime su serptin, haklısın. Allah nasip ederse hiçbir şey olmaz. Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma insallah en yakın zamanda.

Can'ım bu neupogen nedir bana da anlatırmısım kalınlaştırmak işlemine yarıyorsa bende isteyim doktorumdan ya ağrılı bi işlem mi anlatabilir misin
Canım asla ağrılı bi işlem değil ben hissetmedim bile neupogen kanserli hastalarda hücre yenileyici olarak kullanılıyor ama rahimin kalınlaşmasınıda sağlıyormuş ama kesin çözüm değil bana hiç bi faydası olmadı mesela

Canım acaba yeterli kalınlığı dağsaydı neupogen embriyonun tutunmasına olumlu olumsuz etkisi olur muydu? Doktorun herhangibir şey söyledi mi?

Neupogenin sadece rahimi uyarma etkisi var cnm doğal olarakta embriyonun tutunmasında fayda sağlıyordur
Anladım canım. Ben bu ay doğal siklusta ölçtürdüm ya 13. Gün 6.4 mm 19. Gün 6.7 mm oldu. Doktor doğal siklusta normal dedi. Dahada kalınlaşmaz herhalde. Sence neupogen yaptırayım mı estrofemle tekrar deneyeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…