- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.001
Canım normal siklusa göre hiç bi ilaç kullanmadan bu kalınlığa gelmesi tabiki çok normal sen tam olarak nezaman başlıcaksın rahim hazırlamaya estrofem ile 8 mm olur diye düşünüyorum neupogen bende bi işe yaramadı ama bu bünyeye ve kişiye göre değişiyo bende fayda etmedi ama sende edebilir o yüzden bişey diyemicem cnm tamamen sana kalmış istersen yaptır fakat fiyatı 350 tl onuda söyleyim aslında 2 bine yakın ama bi kutuda 5 tane oluyormuş galiba bana bitane lazımdı hastanenin anlaşmalı eczanesinden bitane aldım diğer eczaneler tane vermiyoAnladım canım. Ben bu ay doğal siklusta ölçtürdüm ya 13. Gün 6.4 mm 19. Gün 6.7 mm oldu. Doktor doğal siklusta normal dedi. Dahada kalınlaşmaz herhalde. Sence neupogen yaptırayım mı estrofemle tekrar deneyeyim mi?
Canım asla ağrılı bi işlem değil ben hissetmedim bile neupogen kanserli hastalarda hücre yenileyici olarak kullanılıyor ama rahimin kalınlaşmasınıda sağlıyormuş ama kesin çözüm değil bana hiç bi faydası olmadı mesela
İnan ne zaman başlayacağımı ben de bilmiyorum. Yaza bıraksam diyorum sonra neupogenlende kalınlaşmazsa histeroskopi diyecekler kesin. Ondan sonra birkaç ay ara vermek gerekecek gene okul başlayacak. İhtimaller ihtimaller. Ayrıca çok da para harcamak istemiyorum artık sonuçta garanti bir işlem değil. Karmakarışığım anlayacağın canım. Sen yazı beklemekte kararlı mısın?Canım normal siklusa göre hiç bi ilaç kullanmadan bu kalınlığa gelmesi tabiki çok normal sen tam olarak nezaman başlıcaksın rahim hazırlamaya estrofem ile 8 mm olur diye düşünüyorum neupogen bende bi işe yaramadı ama bu bünyeye ve kişiye göre değişiyo bende fayda etmedi ama sende edebilir o yüzden bişey diyemicem cnm tamamen sana kalmış istersen yaptır fakat fiyatı 350 tl onuda söyleyim aslında 2 bine yakın ama bi kutuda 5 tane oluyormuş galiba bana bitane lazımdı hastanenin anlaşmalı eczanesinden bitane aldım diğer eczaneler tane vermiyo
Rabbim yardımcımız olsun tatlım bencede ara verme önce bütün yöntemler bi uygulansın sonuç alamazsan ara ver çok zor biliyorum ama dayanacaz cnm bizler güçlü kadınlarızYa ben estrofem kullandım 1 hafta işte bi fayda etmedi 1 hafta daha kullan dedi kullandım işte yarın tekrar gidicem bakıcak olmazsa 4 seans balon işlemiyle rahme çizik atacak ama çok korkuyorum çok ağrılı bi işlem of çok bıktım biraz ara vermek istiom doktorum ve eşim izin vermiyorlar
Ben histereskopi oldum cnm rahim filmimde daha yeni yapılacak işlem yok tamamen ara vermeden rahim kalınlaştırmaya çalışılacak şuan içinde tedavi ve ilaçları kaldıracak gücüm yok yaza kadar beklemekte kesin kararlıyımİnan ne zaman başlayacağımı ben de bilmiyorum. Yaza bıraksam diyorum sonra neupogenlende kalınlaşmazsa histeroskopi diyecekler kesin. Ondan sonra birkaç ay ara vermek gerekecek gene okul başlayacak. İhtimaller ihtimaller. Ayrıca çok da para harcamak istemiyorum artık sonuçta garanti bir işlem değil. Karmakarışığım anlayacağın canım. Sen yazı beklemekte kararlı mısın?
Sen öğretmenmiydin cnm. Valla malesef para harcamak elimizde olan bişey değil hastaneye gittiğimizde farklı farklı yöntemler uygulanıyor haliyle her biri extra ücret bende diyorum en fazla 10 bin tutar diye ama şimdiden 20 bini buldu rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor çoookkk helede benim gibi çalışmayan ek geliri olmayanlar için tam bi zulüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahİnan ne zaman başlayacağımı ben de bilmiyorum. Yaza bıraksam diyorum sonra neupogenlende kalınlaşmazsa histeroskopi diyecekler kesin. Ondan sonra birkaç ay ara vermek gerekecek gene okul başlayacak. İhtimaller ihtimaller. Ayrıca çok da para harcamak istemiyorum artık sonuçta garanti bir işlem değil. Karmakarışığım anlayacağın canım. Sen yazı beklemekte kararlı mısın?
Rabbim yardımcımız olsun tatlım bencede ara verme önce bütün yöntemler bi uygulansın sonuç alamazsan ara ver çok zor biliyorum ama dayanacaz cnm bizler güçlü kadınlarız
Ayyy çok sevindim cnm hadi gözün aydın hayırlı sonuçlar olsun inşallahCnm ben şimdi çıktım doktordan baktı işte balon işlemine gerek kalmadığını söyledi estrofem biraz yanıt vermiş şuan iyi gibi ama adetin de bakıcaz yumurta gelişimine göre kalınlığı ne kadar olcak ona bakcaz dedi sonra iğne işlemi yapıcakmış işte yumurta için sanırım inşallah bida işleme gerek kalmadan düzelir tarlusal A başlıcam işte 2 gün daha esteofemi kullanıp tarlusala başla 5 gün sonra adetin gelir zaten adetin de gel dedi
Eğer ohss gibi bi problem yoksa transfer gününe kadar ilişki yaşayabilirsin cnm bi sakıncası yok bol şans diliyorumBenim de bugun 5. Gun embriyosu donduruldu 2 tanesi yarina kadar bekletilecekmis geriden geliyor dedi embriyog
Martta da transfer insallah
Doktorumuza sormayi unuttum bu surecte iliski yasak mi diye sizin bi bilginiz var mi kk hatunlari
Transfere 5 gun kala yasaklamışlardı iliskiyi ben de...doktoruna danis mutlaka...Benim de bugun 5. Gun embriyosu donduruldu 2 tanesi yarina kadar bekletilecekmis geriden geliyor dedi embriyog
Martta da transfer insallah
Doktorumuza sormayi unuttum bu surecte iliski yasak mi diye sizin bi bilginiz var mi kk hatunlari
Cevabin icin sagol canimEğer ohss gibi bi problem yoksa transfer gününe kadar ilişki yaşayabilirsin cnm bi sakıncası yok bol şans diliyorum
Esim 10 gun yanimda kalip gidecek canimTransfere 5 gun kala yasaklamışlardı iliskiyi ben de...doktoruna danis mutlaka...
Ayyy çok sevindim cnm hadi gözün aydın hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Inşallah cnm inşallahİnşallah daha çok erken yumurtlama gelişiminde bakıcaz artık kalınlaşmaya dedi ama inşallah kalınlaşır iyice Çok korkarak gitmiştim bugün doktora inşallah senin de düzelir kuzum
canım bahçecide benim doktorum 7 cm üstünde ben transfer yaparım o kadar kalınlaşması lazım demişti zaten genelde de rahim dinlendirme uyguluyorlar o yüzden bekletip ilaçla kalınlaştırıyorlarTransfer öncesi rahimin ne kadar kalınlaşması gerek?
Inşallah cnm inşallah
canım bahçecide benim doktorum 7 cm üstünde ben transfer yaparım o kadar kalınlaşması lazım demişti zaten genelde de rahim dinlendirme uyguluyorlar o yüzden bekletip ilaçla kalınlaştırıyorlar
Canım benim adetimin bi günü yok yani düzensizdir ama estrofemi bırakınca bir hafta içinde olurumCnm bişi sorucam çok acil sen estrofem kullandığın da adetin günün de geldi mi ben dün doktordan sonra çamur gibi günlük pekisin dolmuş bugün de hafiften kanamam geliyor gibi doktor halbuki bana tarlusal verdi o bitince adet olursun zaten demişti bi arayıp doktoru da sorucam da