- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.841
hadi hayirlisi abla haber gelir gelmez yaz hemen bizeSabah 8.30 da verdim canim bakalim ne zaman ararlarsa artik...pazrtesi 16.55 de aradilar catladim resmen
Bilmiyorum ki canım dün göndermiştim sana bugünde böyle çıktı[/QUOTE]abla bugün de netlesmis çizgi heralde
Aynen canım Allahtan hayırlı bakalımvar gibi ama kan tahliliyle emin olursun
gözün aydın abla inşalalh keseyide görürsünKizlarrr 10 gun 153 tu 12 gun 356 olmus degerim...10 gun sonra ultrason muayenesine cagirdilar
gözünaydın canım bu aradaIlk ultrason muayenesinde vajinadan mi bakilir kizlar tecrubesi olan paylasabilir mi...normal gebeligimde bana hep karnimdan bakilmisti...tup bebekte nasil olcak merak icindeyim
Bizim ense kalınlığımıza çok güzel dedi.. evet senin yaştan dolayı yaptırman iyi olmuş canım.. bu üçlü test ne oluyor?ben yaptırdım canım
yaşım 33 olduğu için istersen genetikte yaptırabilirsin dediler onu yaptırmadım
ikili test iyi çıkmazsa yaparız dedim çok şükür ikili testte ense kalınlığı da iyi çıktı
üçlü test içinde arada kaldım ondan çok emin değilim yaptırmak için
Benim hepsi göbekten bakıldı canım.. tüple alakası yok artık normal hamile kalmışlardan farkımız yok.. önce nasıl olduysa şimdi de aynı olucak ama bazı doktorlar alttan bakıyor göbekten görünmesi için erken diyebiliyorlar yada kiloluysan alttan bakabilirler..Ilk ultrason muayenesinde vajinadan mi bakilir kizlar tecrubesi olan paylasabilir mi...normal gebeligimde bana hep karnimdan bakilmisti...tup bebekte nasil olcak merak icindeyim
İnşallah canım inşallah ne güzel dedin öyle
canım ben yaptırdım 2 tane embriyo için 3600 ödedik ama benimki genede tutmadi negatif oldu iyi düşünüp karar ver bencegenetik test ozelde ne kadar yaptiran varmi hanimlar
bende yeni baslicam tedaviye cnm. kanda bakiliyor zannettim. nasil oluyor islemcanım ben yaptırdım 2 tane embriyo için 3600 ödedik ama benimki genede tutmadi negatif oldu iyi düşünüp karar ver bence
oncelikle insalah hayırlı sonuçlar alırsın tedavinde canım sizdeki sorun nedir aceba embriyo olustuktan sonra biyopsi aliyorlar ondan bakıyorlar canım biraz pahali bi işlem bende ilk defa yaptırdım çok sağlıklı denildi embriyoma ama malesef negatif oldu benimki herkezdede aynisi olucak diye bisey yok tabiki 2 tane embriyo ya 3600 ödedik 1 kaliteli geldi 1. Anormal cıktıbende yeni baslicam tedaviye cnm. kanda bakiliyor zannettim. nasil oluyor islem
kuzum ben pcos um. esim de ileri hareket siru u varoncelikle insalah hayırlı sonuçlar alırsın tedavinde canım sizdeki sorun nedir aceba embriyo olustuktan sonra biyopsi aliyorlar ondan bakıyorlar canım biraz pahali bi işlem bende ilk defa yaptırdım çok sağlıklı denildi embriyoma ama malesef negatif oldu benimki herkezdede aynisi olucak diye bisey yok tabiki 2 tane embriyo ya 3600 ödedik 1 kaliteli geldi 1. Anormal cıktı
anladın hakkında hayirlisi olur ınşallah bende 5. Deneme basliycagim sen nerede oturuyorsunkuzum ben pcos um. esim de ileri hareket siru u var
bende izmirdeym. benom.ilk deneme olck. herkesten bilgi topluyorum. biraz endiseliyimanladın hakkında hayirlisi olur ınşallah bende 5. Deneme basliycagim sen nerede oturuyorsun
bende ankaradayım stres yapma kendine herşeyin hayırlısı bak ben 5. Denemeye hazırlanıyorum allh im hepimizin yardımcısı olsunbende izmirdeym. benom.ilk deneme olck. herkesten bilgi topluyorum. biraz endiseliyim
oy kiyamam rabbim.imtihanimizi hafifletsin. ne kdr zor bi surecten gecioruz. artik bizde hakediykruz. allahin izni ile olsn bebislerbende ankaradayım stres yapma kendine herşeyin hayırlısı bak ben 5. Denemeye hazırlanıyorum allh im hepimizin yardımcısı olsun