Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Ilk ultrason muayenesinde vajinadan mi bakilir kizlar tecrubesi olan paylasabilir mi...normal gebeligimde bana hep karnimdan bakilmisti...tup bebekte nasil olcak merak icindeyim
gözünaydın canım bu arada
canım benim ilk muayenemde kese bakıldı 1 hafta sonrada kalp atışı için gittim ikiside vajinal bakıldı
8. haftada merakımdan tekrar gittim :) o karından bakıldı :)

Bizim ense kalınlığımıza çok güzel dedi.. evet senin yaştan dolayı yaptırman iyi olmuş canım.. bu üçlü test ne oluyor?

Ilk ultrason muayenesinde vajinadan mi bakilir kizlar tecrubesi olan paylasabilir mi...normal gebeligimde bana hep karnimdan bakilmisti...tup bebekte nasil olcak merak icindeyim
Benim hepsi göbekten bakıldı canım.. tüple alakası yok artık normal hamile kalmışlardan farkımız yok.. önce nasıl olduysa şimdi de aynı olucak ama bazı doktorlar alttan bakıyor göbekten görünmesi için erken diyebiliyorlar yada kiloluysan alttan bakabilirler..

bende yeni baslicam tedaviye cnm. kanda bakiliyor zannettim. nasil oluyor islem
oncelikle insalah hayırlı sonuçlar alırsın tedavinde canım sizdeki sorun nedir aceba embriyo olustuktan sonra biyopsi aliyorlar ondan bakıyorlar canım biraz pahali bi işlem bende ilk defa yaptırdım çok sağlıklı denildi embriyoma ama malesef negatif oldu benimki herkezdede aynisi olucak diye bisey yok tabiki 2 tane embriyo ya 3600 ödedik 1 kaliteli geldi 1. Anormal cıktı

kuzum ben pcos um. esim de ileri hareket siru u var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…