- 11 Şubat 2007
- 468
- 927
- 39
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.881
teşekkür ederim canımoy masallah size saglikla gelsn bebis cnm.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Benimkine erkek dedi ama kesin demedi.. 3 hafta sonra tekrar bakacakcanlar bizim cinsiyetimiz kesinlesti prensesim geliyor
Allahım sizlere de güzel haberler almayı nasib etsin inşallah
Canım en son pazartesi verdim kan 13. gün 335 çıktı. doktorum haftaya salı ultrasyon istedi.birumut58 canım kan verdin mi kesinleşti mi hamileliğin?
31 ocak canım teşekkürler, bugün 6. günüm ama sanki tutmadı gibi hissediyorum yagaladriel80 senin transfer gününü eklemeyi unutmuşum.. hangi gün transfer oldun?
Hayırlı olsun canım.. belirtilerini, beslenmeni be nelere dikkat ettin yazar mısın?Canım en son pazartesi verdim kan 13. gün 335 çıktı. doktorum haftaya salı ultrasyon istedi.
Öyle düşünme sakın bence tuttu inşallah31 ocak canım teşekkürler, bugün 6. günüm ama sanki tutmadı gibi hissediyorum ya
İnşallah, şu erken gebelik testinden ben de yarın davah yapsammı? Evde normal gebelikbtestim var ama?Öyle düşünme sakın bence tuttu inşallah
9 şubatta test tarihimÖyle düşünme sakın bence tuttu inşallah
Benimde 9 şubat test günüm ama herrhalde dayanamayacağım alacağım erken gebelik testiinden yarın yapacağım9 şubatta test tarihim
Bende mi yapsam bilmiyorum, bir yandan da hayallerim yıkılacak diye korkuyorum...Benimde 9 şubat test günüm ama herrhalde dayanamayacağım alacağım erken gebelik testiinden yarın yapacağım
Valla bende sürekli karar değiştiriyorum yapıp yapmama konusunda kafayı yicemBende mi yapsam bilmiyorum, bir yandan da hayallerim yıkılacak diye korkuyorum...
İçim de bomboş gibi hiçbir hissim yok!Valla bende sürekli karar değiştiriyorum yapıp yapmama konusunda kafayı yicem
Yazıcaktım zaten ama sonra dedim ki ultrasonda çekineyim öyle yazayım :)Hayırlı olsun canım.. belirtilerini, beslenmeni be nelere dikkat ettin yazar mısın?
Canım bende aynı durumdaydım 6 gün gecikmişti benim adetim. 22 ocakta transferim gerçekleşmişti26 Aralık’ta yumurtalar toplandı. OHSS riskinden dolayı transfer yapılmadı. Embriyo dondurma işlemi yapıldı.
1 Ocak’ta regl oldum. 15 gün erken oldu reglim yumurta toplandığı ay.
1 Ocak’tan bu yana 6 şubattayız bugün ama halen regl olmadım. Regl başlayınca insallah bu ay transferim yapılacak.
Bekleyince gelmeyen regl durumundayım. Çok sinir bozucu
kan ver cnm belki varsir. kendini sartlandirma hemen..iyi.dusunelim iyi olsunDayanamadım erken gebelik testini yaptım, çıkmadı kızlar, moralim çok bozuldu, testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra testi yapın yazıyordu benimde 6. günümdü bugün ama malaesef, bu üçüncü deneme yine hayaller suya...
Cmtsi test günümü bekleyeceğim canımkan ver cnm belki varsir. kendini sartlandirma hemen..iyi.dusunelim iyi olsun
rabbim saglikla versin