Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Hepinize cok cok tesekkur ediyorum kizlar...rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallah...153 nasil bir deger kizlar sizlerin kac cikmisti...benim 5.gun embriyosuydu bugun 10.gunumdu
Değerin çok iyi canım. Benim 7.gün 77, 10.gün 230 çıkmıştı çok şükür..
Senin değerinde çok güzel 2 gün sonra katlanınca daha da güzel olucak inşallah...

Belirtilerini beslenmeni neler yaptığını kısaca anlatır mısın ilk sayfaya kaydediyorum..

canım ne güzel bir topic açtın sen ya ne zaman girsem hamilelerle karşılaşıyorum, umarım bende güzel haberi veririm 9 şubatta:)
Sağol canım topiği bizim gibi tüp yaptırmak isteyen ama korkan insanlar okusun cesaretlensin diye tek tek liste yaptım ve o niyetle heveslendim. Ama isimleri eklettirip sonucu olumlu veya olumsuz yazmayanlara ayrı bi uyuz oluyorum

Ya senin için ayrıca çok heyecanlıyım valla aynı merkezde olucak ya oyüzden dualarım seninle ama sakın stres yapma sürekli yatma hareket et inşallah güzel haberlerini alıcaz.. burdaki herkesin güzel haberlerini alırız inşallah

Sagol canim insallah

Ilk gunlerde kasik ve bel agrim oldu...5. Ya da 6. Gun gece uyuyamadim acayip halsizlestim...kalcalarimda ve bacaklarimda halen agrilar var...beslenmemde ozel bir sey yapmadim herseyden yedim saglikli beslenmeye çalıştım.kabiz olmamak icin kuru kayisi incir yedim...
Ilk denememde daha cok dikkat etmistim ama tutmamisti...rabbim nasip edince oluyor naparsan yap

Sana demiştim dikkat etmediğin zaman tutuyor diye çok şükür Allah'ım hepimis sırayla hamile kalıyoruz darısı diğer kızların başına:)))

gözün aydın canim
çok sağol canım inşallah sende bu heyecanlı bekleyişleri yaşayacaksın:))

Yazarım tabiki canım. Aslında dayanamadım bugün test yaptım evde ama bilemiyorum artık. Hayırlısı İnşallah
Aa sonuç ne merak ettim:)))
Hala antalya ivf ye mi gelip gidiyorsun canım? Eşin transfer esnasında yanındamıydı?
Yok canım ivf'ye sadece transfer olmak için gittim şuan yaşadığım şehirde hastaneye gidip geliyorum.. eşim transfer günü olmak zorunda çünkü imza attırıyorlar.. ama transfer anımda yanımda yoktu dışarda kardeşimle beni bekliyorlardı..
canım gözünaydınnn
çok sağol canım:)) grubumuzun bir kızı birde oğlu oldu çok şükür..
Bu arada sen ikili test yaptırmış mıydın? Ben dün ikili test için gittim dr anlattı anlattı çok etkilendim hayır istemiyorum dedim.. ense kalınlığına baktı bide cinsiyet tahmini yaptı..

ınşallah canım siz hamile arkadaslardan dua bekliyorum allah nasip ederse başlıycam şubat ortası gibi tekardan

[QUOTE="Videsupra,
Aa sonuç ne merak ettim:)))[/QUOTE]
Canım bugünde yaptım test böyle çıktı ama ne kadar emin olbiliriz işte onu bilmiyorum. Hayırlısı inşallah

Eklentiler

• 20190130_115740.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 62
Canım bugünde yaptım test böyle çıktı ama ne kadar emin olbiliriz işte onu bilmiyorum. Hayırlısı inşallah
abla bugün de netlesmis çizgi heralde[/QUOTE]
Bilmiyorum ki canım dün göndermiştim sana bugünde böyle çıktı

ben yaptırdım canım
yaşım 33 olduğu için istersen genetikte yaptırabilirsin dediler onu yaptırmadım
ikili test iyi çıkmazsa yaparız dedim çok şükür ikili testte ense kalınlığı da iyi çıktı
üçlü test içinde arada kaldım ondan çok emin değilim yaptırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…