- 11 Şubat 2007
- 468
- 927
- 39
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.861
o da bi taramaymıs canım ama ayrıntısını bilmiyorum sormadım doktorumaBizim ense kalınlığımıza çok güzel dedi.. evet senin yaştan dolayı yaptırman iyi olmuş canım.. bu üçlü test ne oluyor?
Merhaba tekrar, birkaç saate transfere gireceğim, alırım dualrınızı, eşim de benimle transferde birlikte olacak, heyecanlıyız epey, herkese sevgilerçok sağol canım inşallah sende bu heyecanlı bekleyişleri yaşayacaksın:))
Aa sonuç ne merak ettim:)))
Yok canım ivf'ye sadece transfer olmak için gittim şuan yaşadığım şehirde hastaneye gidip geliyorum.. eşim transfer günü olmak zorunda çünkü imza attırıyorlar.. ama transfer anımda yanımda yoktu dışarda kardeşimle beni bekliyorlardı..
çok sağol canım:)) grubumuzun bir kızı birde oğlu oldu çok şükür..
Bu arada sen ikili test yaptırmış mıydın? Ben dün ikili test için gittim dr anlattı anlattı çok etkilendim hayır istemiyorum dedim.. ense kalınlığına baktı bide cinsiyet tahmini yaptı..
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. transferin hayırlı olsun:))Merhaba tekrar, birkaç saate transfere gireceğim, alırım dualrınızı, eşim de benimle transferde birlikte olacak, heyecanlıyız epey, herkese sevgiler
dualrim seninle ablam allah yardimcin olsunArkadaşlar merhaba. Test yaptık bugün değerim 9. Gün 73.9 çıktı ama progesteron hormonum biraz düşükmüş. Cumartesi netleşecek durumum. Dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olsun canım benim Rabbim en kısa zamanda seninde gönlünün muradını versin ikiz ikiz inşallah Aminnnndualrim seninle ablam allah yardimcin olsun
Test gununden once yaptırdığın icin az cikmistir canim...cumartesi artacaktır kesinArkadaşlar merhaba. Test yaptık bugün değerim 9. Gün 73.9 çıktı ama progesteron hormonum biraz düşükmüş. Cumartesi netleşecek durumum. Dualarınızı eksik etmeyin
amin insalah abla allah sendende razı olsun evladini sana bagislasin insalah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsinAllah razı olsun canım benim Rabbim en kısa zamanda seninde gönlünün muradını versin ikiz ikiz inşallah Aminnnn
Ay inşallah canım 9. Gün bugün Hayırlısı inşallahTest gununden once yaptırdığın icin az cikmistir canim...cumartesi artacaktır kesin
Amin canım benim amin. Ben inanıyorum canım sendende çok güzel haber alıcam tedavine bi başla hayırlı uğurluamin insalah abla allah sendende razı olsun evladini sana bagislasin insalah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin
ınşallah abla bakalım bi hayırlısıyla basliyalimdaAmin canım benim amin. Ben inanıyorum canım sendende çok güzel haber alıcam tedavine bi başla hayırlı uğurlu
İnşallah canımınşallah abla bakalım bi hayırlısıyla basliyalimda
Subat ayinda mi baslayacaksin canimınşallah abla bakalım bi hayırlısıyla basliyalimda
evet ablaSubat ayinda mi baslayacaksin canim
Hayirli olsun canim..ankarada olunca daha kolay halledeceksin ve mutlu sona ulasacaksin bu kez...dualarim seninleevet abla
inşllah abla tesekkur ederim allah razi olsunHayirli olsun canim..ankarada olunca daha kolay halledeceksin ve mutlu sona ulasacaksin bu kez...dualarim seninle
Canım benide eklermisin 30 ocakta oldu transferim sonuç bekliyorum.
Ekledim canım hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberler almak dileğiyle...Canım benide eklermisin 30 ocakta oldu transferim sonuç bekliyorum.
oy masallah size saglikla gelsn bebis cnm.canlar bizim cinsiyetimiz kesinlesti prensesim geliyor
Allahım sizlere de güzel haberler almayı nasib etsin inşallah