Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Hepinize cok cok tesekkur ediyorum kizlar...rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallah...153 nasil bir deger kizlar sizlerin kac cikmisti...benim 5.gun embriyosuydu bugun 10.gunumdu
Canım değerini çok çok iyi bebiş sıkı sıkı tutunmuş sana keyfini çıkar bu dondurulmuş tek embrıyo transferinde çok kararsız kalmıştın iyiki transfer ettirmişsin demekki kısmet bu embriyondaymış

13 yıllık evliyim 2 negatif tüp bebek denemem tüp tıkanıklığı ve hidroselpenks dolayısıyla tüp aldirma ameliyat sonrası dondurulmuslarla yola devam 3 aylik dinlenmenin 1ayi bitti muhtemelen nisanın ilk haftası transferim var inşallah bu sefer olacak bu yolda herkese sabırlar dilerim rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Selam canım çok şükür bir kaç günün kalmış maşallah:)) estrofem bende baş dönmesi yapıyordu çok şiddetli hemde.. yan etkileri bayağı bi belirgin oluyor..
canım ne güzel bir topic açtın sen ya ne zaman girsem hamilelerle karşılaşıyorum, umarım bende güzel haberi veririm 9 şubatta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…