- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.801
inan çok sevindim abla darisi bizlere insalahKizlarrrrrrr degerim 153 cikmis...
Canımmmm çok sevindim hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin inşAllahKizlarrrrrrr degerim 153 cikmis...
Yaaaa maşallahhhh çok şükür canım benim hayırlı olsunnnnKizlarrrrrrr degerim 153 cikmis...
Canım değerini çok çok iyi bebiş sıkı sıkı tutunmuş sana keyfini çıkar bu dondurulmuş tek embrıyo transferinde çok kararsız kalmıştın iyiki transfer ettirmişsin demekki kısmet bu embriyondaymışHepinize cok cok tesekkur ediyorum kizlar...rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallah...153 nasil bir deger kizlar sizlerin kac cikmisti...benim 5.gun embriyosuydu bugun 10.gunumdu
Canım değerini çok çok iyi bebiş sıkı sıkı tutunmuş sana keyfini çıkar bu dondurulmuş tek embrıyo transferinde çok kararsız kalmıştın iyiki transfer ettirmişsin demekki kısmet bu embriyondaymış
canım sen nasilsin ne yapiyorsinInşallah cnm zübeyde hanımdan bayaa pozitif sonuç alan var inşallah hakkında hayırlısı olsun
Bende iyiyim tatlım yavaş yavaş toparlanıyorum artık tedaviye yaza kadar ara verdim büyük bi ihtimal kurban bayramı sonu başlıcazcanım sen nasilsin ne yapiyorsin
tebrikler darisi bizeKizlarrrrrrr degerim 153 cikmis...
anladım canım sen ne kadarlik evliydin birde kacinci deneme bu canimBende iyiyim tatlım yavaş yavaş toparlanıyorum artık tedaviye yaza kadar ara verdim büyük bi ihtimal kurban bayramı sonu başlıcaz
7. Ci denemem bu cnm 8 yıllık evliyimanladım canım sen ne kadarlik evliydin birde kacinci deneme bu canim
inşallah son olur sende benim gibi çok denemen var bende 5 yılllık evliyim bakalım allahım bizlerede nasip etsin inşallah7. Ci denemem bu cnm 8 yıllık evliyim
Amiiinnn cnm inşallahinşallah son olur sende benim gibi çok denemen var bende 5 yılllık evliyim bakalım allahım bizlerede nasip etsin inşallah
Evet canim nova arttaabla sen kendi hastanende mi veriyorsun kani
anladın abla değer in 10.güne gore çok iyi insalah artarak devam eder çarşamba günü tekrarliycakmisinEvet canim nova artta
Evet canim carsamba sabah gitcem kan vermeyeanladın abla değer in 10.güne gore çok iyi insalah artarak devam eder çarşamba günü tekrarliycakmisin
canım ne güzel bir topic açtın sen ya ne zaman girsem hamilelerle karşılaşıyorum, umarım bende güzel haberi veririm 9 şubatta:)Selam canım çok şükür bir kaç günün kalmış maşallah:)) estrofem bende baş dönmesi yapıyordu çok şiddetli hemde.. yan etkileri bayağı bi belirgin oluyor..
hayırlı uğurlu olsun evladınız, allah tamamına erdirsin, nova art cidden başarılı bir merkez, Ankarada olsam bende oraya giderdim sanırım:)Evet canim nova artta
Kizlarrrrrrr degerim 153 cikmis...