- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.761
Bende daha iyiyim canım yavaş yavaş psikolojik olarak toparlanıyorum sonucu alır almaz muhakkak yazKalcalarimin icinde bacak kemiklerimle baglandigi yerlerde acayip agri var...ve de bacaklarimda...estrofemin yan etkileri sanirim...sagol canim rabbim hayirlisini versin...yarin sabah gitcem kan vermeye...ogleden sonra iki ya da uc gibi belli olur muhtemelensen nasilsin
abla nasılsın yarin büyük gün benim içinde pozitif diye geçiyor senin sonucun inşllah öyle olucakIyiyim canim bekliyorum bakalim sen nasilsin
Canım sen naptın tekrar tedavi düşünüyomusunabla nasılsın yarin büyük gün benim içinde pozitif diye geçiyor senin sonucun inşllah öyle olucak
Evet canım devlet destegimi kullancagim bi tane doktor buldum devlet hastanesinde ona başlıyacağım şubat adetim le büyük ihtimal eşim izin alabilirseCanım sen naptın tekrar tedavi düşünüyomusun
Ooo süper hadi bakalım inşallah bu sefer olur devlet desteği ile devlet hastanelerinde tüp bebek çok çok ucuz oluyor maddi açıdanda yıpranmazsınEvet canım devlet destegimi kullancagim bi tane doktor buldum devlet hastanesinde ona başlıyacağım şubat adetim le büyük ihtimal eşim izin alabilirse
Bu beşinci tedavin olacaktı galiba yanlış hatırlamıyorsamEvet canım devlet destegimi kullancagim bi tane doktor buldum devlet hastanesinde ona başlıyacağım şubat adetim le büyük ihtimal eşim izin alabilirse
Bana gönderirmsnEki Görüntüle 2229182 Merhaba arkadaşlar. Tedavimden artan bu ilaçlara ihtiyacı olan varsa ücretsiz gönderebilirim. Sevgiler
Ben varım canım irenbede tedavi oluyorum şubat sonu transferim varizmirde tedavi.goren varmi aranizda
Hangi hastane canim insallah hakkinda hayirlisi olurEvet canım devlet destegimi kullancagim bi tane doktor buldum devlet hastanesinde ona başlıyacağım şubat adetim le büyük ihtimal eşim izin alabilirse
Aaa doktorun kim bendeirenbe ümit hnm a gidiyprımBen varım canım irenbede tedavi oluyorum şubat sonu transferim var
evet bende devlet bize bu hakki tanımis sansimizi birde orada deniyelim dedim bakalım nasipOoo süper hadi bakalım inşallah bu sefer olur devlet desteği ile devlet hastanelerinde tüp bebek çok çok ucuz oluyor maddi açıdanda yıpranmazsın
evet 5 olucak insalah son olurBu beşinci tedavin olacaktı galiba yanlış hatırlamıyorsam
zübeyde hanim ablaHangi hastane canim insallah hakkinda hayirlisi olur
Inşallah cnm zübeyde hanımdan bayaa pozitif sonuç alan var inşallah hakkında hayırlısı olsunevet 5 olucak insalah son olur
hadi bakalım abla hayirlisi olsun senin icinKizlar kan verdim geldim arayacaklar 2 den sonra...
evet canım bakalım inşllah bizim içinde iyi olurInşallah cnm zübeyde hanımdan bayaa pozitif sonuç alan var inşallah hakkında hayırlısı olsun
hangi doktora gidiosn irenbede cnmBen varım canım irenbede tedavi oluyorum şubat sonu transferim var
Kizlar kan verdim geldim arayacaklar 2 den sonra...