- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.781
Ayyy hadi inşallah canımKizlar kan verdim geldim arayacaklar 2 den sonra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi inşallah canımKizlar kan verdim geldim arayacaklar 2 den sonra...
???Kizlar kan verdim geldim arayacaklar 2 den sonra...
Aramak uzereler...olumsuz sonuc duycam diye cok gerginim
Dur bakalım cnm hemen gerilme insan ister istemez strese girer ama sakin kalmaya çalış sonuç her ne olursa olsun sen herşeyden daha değerlisin üzülme yapacak bişey yok ama inşallah rabbim ol demiştirAramak uzereler...olumsuz sonuc duycam diye cok gerginim
Ümit hanım benimde:)Aaa doktorun kim bendeirenbe ümit hnm a gidiyprım
Doktorum ümit hanım canımBen varım canım irenbede tedavi oluyorum şubat sonu transferim var
selam, benim transferimin tarihi de belli oldu, 31 Ocak:) estrofemin saçma etkilerini hissediyorum, yaşayan var mı aranızda bilmiyorum ama, inanılmaz mide ve bağırsak problemi yaşıyorumayy çok az kalmış ya ne çabuk geçiyor günler:)) ilk sayfaya kaydettim.. inşallah bu sefer güzel haberlerini alıcaz..
abla haber gelmedi miKizlar kan verdim geldim arayacaklar 2 den sonra...
aaaa cok tatlı kadın transfer ne zmnÜmit hanım benimde:)
Adet olmayı bekliyorum canım tahmini şubat sonu inşallah sende durumlar nasıl doktorumuz gerçektne çol tatlı dilliaaaa cok tatlı kadın transfer ne zmn
3ncü deneme 2 si kentteydi hiç memnun kalmadım plan çizdi kromozon testleri ve histereskopi sonrası yapacakAdet olmayı bekliyorum canım tahmini şubat sonu inşallah sende durumlar nasıl doktorumuz gerçektne çol tatlı dilli
Yok yaaabla haber gelmedi mi
sen arasaydin keskeYok yaa
14.30 da aradimsen arasaydin keske
Selam canım çok şükür bir kaç günün kalmış maşallah:)) estrofem bende baş dönmesi yapıyordu çok şiddetli hemde.. yan etkileri bayağı bi belirgin oluyor..selam, benim transferimin tarihi de belli oldu, 31 Ocak:) estrofemin saçma etkilerini hissediyorum, yaşayan var mı aranızda bilmiyorum ama, inanılmaz mide ve bağırsak problemi yaşıyorum
Canım haber yok mu halâ ya14.30 da aradim
Kan sonuclari gec cikmis bugun...aramalara simdi baslamislar ...az once aradimCanım haber yok mu halâ ya
abla sen kendi hastanende mi veriyorsun kaniKan sonuclari gec cikmis bugun...aramalara simdi baslamislar ...az once aradim
hadi gözünaydın ablaKizlarrrrrrr degerim 153 cikmis...