- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Tekrar yumurta büyütme yok canım rahim kalımlığın takip edilir bunun için birkaç ilaç kullanırsın istenilen kalınlığa gelince de transfer olurSELAM KIZLAR BENDE BAHÇECİDE BAŞLADIM TEDAVİYE PAZARTESİ YUMURTALARIM TOPLANDI İLK ADETTE GEL DEDİ AMA BEN KASIM AYINDA GELİYİM DEDİM DOKTORA OLUR DEDİ. AMA ŞUNU ÖĞRENMEYİ UNUTTUM RAHİM DİNLENDİRMEDEN SONRA ADET OLDUKTAN SONRA TEKRAR YUMURTA BÜYÜTECEKLER Mİ NASIL YAPILIYOR ?
AY ÇOK SEVİNDİM YA PEKİ YUMURTA BÜYÜMESİNİ BASKILIYORMU ?Tekrar yumurta büyütme yok canım rahim kalımlığın takip edilir bunun için birkaç ilaç kullanırsın istenilen kalınlığa gelince de transfer olur
Evet ilaçlar bir yandan da baskılıyor yumurtalarıAY ÇOK SEVİNDİM YA PEKİ YUMURTA BÜYÜMESİNİ BASKILIYORMU ?
Hap olarak ne verdi canım iğnenin adı ne? Bende 3 gün sonra iğnemi vurunucam..Kızlar 4 günlük hapim ve pazar günü aksam 6 da bir tane iğnem var pazartesi kontrol tekrar bakalim
canım hap femara diye bisey 4 gün sabah aksam icicegim iğnemde merional 75ml pazar günü aksam 6 ile 8 arasında vuracağım pazartesi kontröl dediler seninkiler ne acebaHap olarak ne verdi canım iğnenin adı ne? Bende 3 gün sonra iğnemi vurunucam..
Canım benim 2 gün sonra lucrin depot diye geçici menepoz iğnesi vurunacam.. sonrada 25 ekimde diğer estrofem, elevit ve coraspin kullanmaya başlicam.. merional yumurta büyütmek için kullanılmıyor muydu? Bende yumurta geliştirmek için opudan önce merional 75 kullanmıştımcanım hap femara diye bisey 4 gün sabah aksam icicegim iğnemde merional 75ml pazar günü aksam 6 ile 8 arasında vuracağım pazartesi kontröl dediler seninkiler ne aceba
evet canım yumurta büyütmek için kullaniliyorCanım benim 2 gün sonra lucrin depot diye geçici menepoz iğnesi vurunacam.. sonrada 25 ekimde diğer estrofem, elevit ve coraspin kullanmaya başlicam.. merional yumurta büyütmek için kullanılmıyor muydu? Bende yumurta geliştirmek için opudan önce merional 75 kullanmıştım
Senin şimdi yumurta büyütülecek sonra transfer olacaktın değil mi?evet canım yumurta büyütmek için kullaniliyor
canım simdi benim yumurta büyüycek sonra catliycak ve trasfer allhin izniyleSenin şimdi yumurta büyütülecek sonra transfer olacaktın değil mi?
Inşallah herşey yolunda gider canım benim..canım simdi benim yumurta büyüycek sonra catliycak ve trasfer allhin izniyle
Nice mutlu yıllara canım inşallah yeni yaşında eşine bol sürprizli hayırlı sağlıklı bi bebiş müjdesi verirsin :))Kızlar bugün benim doğum günümdü eşim çanta almış içine de bebek çıngırağı alıp koymuş o kadar duygulandım ki.. Baba olmayı çok hak ediyorAllahıma yalvarıyorum Rabbım eşlerimizin yüzüne baksın
Bende olmadı canım.. benim sadece karnım çok ağrımıştı idrarımı yapmakta çok zorlanıyordum..SELAM KIZLAR YUMURTA TOPLAMADAN SONRA MAKATIMDA SANCI VAR ÖKSÜRÜNCE FALAN SANCI GİRİYOR SİZDE DE BÖLE DURUMLAR OLDU MU
Nice sağlıklı mutlu çocuklu :) yılların olsun canım. Ne hoş bir süpriz yapmış eşin. İnşallah sende eşine bebeğinle güzel süprizler yaparsın. Benim de opu yapıldığı gün evlilik yıl dönümümüzdü. Evlilik yıl dönümünde döllendi bebeklerimiz :)Kızlar bugün benim doğum günümdü eşim çanta almış içine de bebek çıngırağı alıp koymuş o kadar duygulandım ki.. Baba olmayı çok hak ediyorAllahıma yalvarıyorum Rabbım eşlerimizin yüzüne baksın