Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

SELAM KIZLAR BENDE BAHÇECİDE BAŞLADIM TEDAVİYE PAZARTESİ YUMURTALARIM TOPLANDI İLK ADETTE GEL DEDİ AMA BEN KASIM AYINDA GELİYİM DEDİM DOKTORA OLUR DEDİ. AMA ŞUNU ÖĞRENMEYİ UNUTTUM RAHİM DİNLENDİRMEDEN SONRA ADET OLDUKTAN SONRA TEKRAR YUMURTA BÜYÜTECEKLER Mİ NASIL YAPILIYOR ?

Tekrar yumurta büyütme yok canım rahim kalımlığın takip edilir bunun için birkaç ilaç kullanırsın istenilen kalınlığa gelince de transfer olur

canım hap femara diye bisey 4 gün sabah aksam icicegim iğnemde merional 75ml pazar günü aksam 6 ile 8 arasında vuracağım pazartesi kontröl dediler seninkiler ne aceba
Canım benim 2 gün sonra lucrin depot diye geçici menepoz iğnesi vurunacam.. sonrada 25 ekimde diğer estrofem, elevit ve coraspin kullanmaya başlicam.. merional yumurta büyütmek için kullanılmıyor muydu? Bende yumurta geliştirmek için opudan önce merional 75 kullanmıştım

evet canım yumurta büyütmek için kullaniliyor

Nice mutlu yıllara canım inşallah yeni yaşında eşine bol sürprizli hayırlı sağlıklı bi bebiş müjdesi verirsin :))

Benim doğum günümde transferimin 7.gününe denk geliyor inşallah hepimiz güzel haberler alırız..

Nice sağlıklı mutlu çocuklu :) yılların olsun canım. Ne hoş bir süpriz yapmış eşin. İnşallah sende eşine bebeğinle güzel süprizler yaparsın. Benim de opu yapıldığı gün evlilik yıl dönümümüzdü. Evlilik yıl dönümünde döllendi bebeklerimiz :)

Ben bugün opu sonrası 1. Adet geçince transfer provasına gittim. Eh biraz katateri takarken ağrı oluyor ama dayanılabilecek birşey. Embriyo yerine su sıktı içime :) transferde aynen böyle olacak sadece idrara sıkışık olacaksın dedi.

Kızlar bana yardim edin ya çok kotu hastayım öksürmekten ölüyorum resmen ne yapmayilim geçmesi için ıhlamur içiyorum sıcak çorbalar içiyorum geçmiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…