Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Nice sağlıklı mutlu çocuklu :) yılların olsun canım. Ne hoş bir süpriz yapmış eşin. İnşallah sende eşine bebeğinle güzel süprizler yaparsın. Benim de opu yapıldığı gün evlilik yıl dönümümüzdü. Evlilik yıl dönümünde döllendi bebeklerimiz :)
Çok teşekkür ederim canım evet gerçekten çok çok sevindim hediyeye bebeğimin ilk oyuncağı :emir_bebek: senin opu günü de çok özel bir güne denk gelmiş inşallah hayırla sonuçlanır bebeğini kucağına alırsın canım :)

Nice mutlu yıllara canım inşallah yeni yaşında eşine bol sürprizli hayırlı sağlıklı bi bebiş müjdesi verirsin :))

Benim doğum günümde transferimin 7.gününe denk geliyor:KK66: inşallah hepimiz güzel haberler alırız..
Çok teşekkür ederim canım :KK200: sen de o gün test yapıp çifte kutlama yaparsın inşallah canım :)

Merhaba anne adayları :KK54: hepinizin yorumlarını tek tek okudum. Rabbim herkesin gönlü muradını versin kasım ayı bebek haberleriyle geçsin inşallah. Benim ilk denemem bu opu perşembe günüydü. Doktor bu ay dinlenmemi istedi. Uygun olursam regliden sonra transfer yapılacakmış tabi 4 gün sonra hala yaşayan embriyom olursa :dua:

Slm kizlar simdi kontrolden geldim.ultrasonla bakildi sadece.sali gunu tekrar gidicem.folik asit ve coraspirin icmeye devam edicem.naturel transfer yapilacagi icin ekstra bi ilac kullanmiycam.yumurta ve rahimi takip ediyorlar.tahminen doktorum 23_24 EKIM gibi transfer yapicagini soyledi:KK66:

Slm kizlar simdi kontrolden geldim.ultrasonla bakildi sadece.sali gunu tekrar gidicem.folik asit ve coraspirin icmeye devam edicem.naturel transfer yapilacagi icin ekstra bi ilac kullanmiycam.yumurta ve rahimi takip ediyorlar.tahminen doktorum 23_24 EKIM gibi transfer yapicagini soyledi:KK66:
Canım doktorun kim aceba

Kızlar benim transfer 20 kasımdaydı ya az önce aradılar doktor o gün merkezde olmayacakmış o yüzden transferim 22 kasıma ertelendi :KK43: doğum günümde öğrenemeyeceğim yani:KK43:

Kızlar buarada yazdıklarınızı okudum da ben opu olduğum gün ve sonrasında adet sancısı ve kanamam oldu normal adetim bugün oldu..Siz hep 5. günü adet oldum demişsiniz de merak ettim anormali bir durum mu diye ?

Kızlar buarada yazdıklarınızı okudum da ben opu olduğum gün ve sonrasında adet sancısı ve kanamam oldu normal adetim bugün oldu..Siz hep 5. günü adet oldum demişsiniz de merak ettim anormali bir durum mu diye ?
Ben opu dan 11 gun sonra regli oldum.opudan sonra kanamam olmadi ama oluyor diye okumustum bi yerlerde

Kızlar Merhaba, Benbirdost Benbirdost topiğin hayırlı olsun..İnşallah hepimize uğurlu gelir bu topik :emir_bebek:Bende Eylül de iğne tedavisine başladım 4 ekim de opu oldum. Transfer tarihim 11 Aralık nasipse. Buarada doktorumuz aynı daha önce seninle konuşmuştuk Benbirdost Benbirdost
Evet canım hatırladım seni:)) hayırlı olsun tedavin inşallah kaç yumurta toplandı kaçı döllendi.. bide kan pıhtılaşması olup olmadığına baktılar mı?

Benimde opudan sonra kanamam oldu.. ben 5.gün adet oldum.. ama o bence kişiden kişeye değişiyor canım oraları düşünme sen rahim dinlendirme sürecinde neler yapıyorsun.. ben resmen şafak sayıyordum:işsiz: 37 gün kaldı diye seviyordum sabah aradılar hasan bey 20 kasımda yok sizin transferi 22 kasıma erteledik dediler.. tekrar 39 dan geriye sayım başladı..

X