Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

selam kızlar rahim dinlendirme de doktora kaç kere gidiliyor acaba ? birde rahim kalınlaştırmak için kullanılan ilaçlar pahalı mı bilginiz var mı

selam kızlar rahim dinlendirme de doktora kaç kere gidiliyor acaba ? birde rahim kalınlaştırmak için kullanılan ilaçlar pahalı mı bilginiz var mı
Benim naturel transfer yapilacagi icin sadece folik asit ve coraspirin kullaniyorum...reglinin ikinci gunu gittim 5 ekimde...13 ekimde tekrar gittim kontrole...16 ekimde yarin tekrar gitcem..haftaya 23 veye 24 unde transfer olcak...

hayırlısı olsun naturel nasıl oluyor acaba
Regliden ortalama 20 gun sonra normal yolla hamile kalabilecegin ve rahim kalinliginin en uygun zamaninda hormon ilaclari almadan transfer yapiliyor...ben de hicbir sikinti olmadigi icin doktorum naturel yapalim dedi.kontrollerde rahim kalinligi takip ediliyor.cmtesi gittigimde 7.7 mm idi...bakalim yarin tekrar gitcem

Kızlar simdi çıktım muaneden 19 mm bir tane yumurtam var rahim kalinligim 9.5mm bakalim doktordan haber bekliyorum kalınlık nasıl sizce

Evet canım hatırladım seni:)) hayırlı olsun tedavin inşallah kaç yumurta toplandı kaçı döllendi.. bide kan pıhtılaşması olup olmadığına baktılar mı?
Bakmadılar canm kan testi mi yapıyorlar onun için ? 5 yumurta toplandı ikisi 5.güne geldi donduruldu.. Rezerv azlığı vardı bende hatırlarsan..

Kıyamam ya bende valla düşünmemeye çalışıyorum..İş yerim Kasım ortası gibi kapanacak o ara memleketime (Hatay) gitmeyi düşünüyorum 10 günlüğüne..

Bakmadılar canm kan testi mi yapıyorlar onun için ? 5 yumurta toplandı ikisi 5.güne geldi donduruldu.. Rezerv azlığı vardı bende hatırlarsan..
Opudan bir kaç gün önce kan almadılar mı senden? Senin rezerv azlığı olduğunu unutmuşum canım ama yine iyi 2 tane kalmış 5.güne maşallah..

Slm canım..
Benim transferim kasımda transfer günü sabah merkezde olmak zorundayım onun öncesinde gitmicem.. rahim kalınlaştırmak için sadece estrofem kullanıcam 1 kutusu 14 tl 3 kutu kullanıcam..

Kızlar bana bi otel lazim istanbul sisli olur bakırköy olur ama hastane olması lazim çevresinden iğnem var cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…