- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Benim naturel transfer yapilacagi icin sadece folik asit ve coraspirin kullaniyorum...reglinin ikinci gunu gittim 5 ekimde...13 ekimde tekrar gittim kontrole...16 ekimde yarin tekrar gitcem..haftaya 23 veye 24 unde transfer olcak...selam kızlar rahim dinlendirme de doktora kaç kere gidiliyor acaba ? birde rahim kalınlaştırmak için kullanılan ilaçlar pahalı mı bilginiz var mı
Regliden ortalama 20 gun sonra normal yolla hamile kalabilecegin ve rahim kalinliginin en uygun zamaninda hormon ilaclari almadan transfer yapiliyor...ben de hicbir sikinti olmadigi icin doktorum naturel yapalim dedi.kontrollerde rahim kalinligi takip ediliyor.cmtesi gittigimde 7.7 mm idi...bakalim yarin tekrar gitcemhayırlısı olsun naturel nasıl oluyor acaba
Internetten cok okudum bu konuyu...8mm ve ustu transfer icin uygunmus...seninki iyi yaniKızlar simdi çıktım muaneden 19 mm bir tane yumurtam var rahim kalinligim 9.5mm bakalim doktordan haber bekliyorum kalınlık nasıl sizce
8 ekim pazartesiInternetten cok okudum bu konuyu...8mm ve ustu transfer icin uygunmus...seninki iyi yanison reglinin tarihi ne?
Bakmadılar canm kan testi mi yapıyorlar onun için ? 5 yumurta toplandı ikisi 5.güne geldi donduruldu.. Rezerv azlığı vardı bende hatırlarsan..Evet canım hatırladım seni:)) hayırlı olsun tedavin inşallah kaç yumurta toplandı kaçı döllendi.. bide kan pıhtılaşması olup olmadığına baktılar mı?
Hadi hayırlı başarılı bir transfer süreci geçirirsin inşallah canmBen opudan sonra 2.reglimi oldum.transfer yapilmasi icin takip ediliyorum kontrole gittim bugun...transfer 23 - 24 ekim gibi olacak
Kıyamam ya bende valla düşünmemeye çalışıyorum..İş yerim Kasım ortası gibi kapanacak o ara memleketime (Hatay) gitmeyi düşünüyorum 10 günlüğüne..Benimde opudan sonra kanamam oldu.. ben 5.gün adet oldum.. ama o bence kişiden kişeye değişiyor canım oraları düşünme sen rahim dinlendirme sürecinde neler yapıyorsun.. ben resmen şafak sayıyordum37 gün kaldı diye seviyordum sabah aradılar hasan bey 20 kasımda yok sizin transferi 22 kasıma erteledik dediler.. tekrar 39 dan geriye sayım başladı..
Opudan bir kaç gün önce kan almadılar mı senden? Senin rezerv azlığı olduğunu unutmuşum canım ama yine iyi 2 tane kalmış 5.güne maşallah..Bakmadılar canm kan testi mi yapıyorlar onun için ? 5 yumurta toplandı ikisi 5.güne geldi donduruldu.. Rezerv azlığı vardı bende hatırlarsan..
Ayyyy canım ben bile heyecanlandım ya Allahım inşallah ilk hamişimiz sen olucaksın:)))))Kizlarrrr pazartesi trasferimmm varr çok heycanliyim
Slm canım..selam kızlar rahim dinlendirme de doktora kaç kere gidiliyor acaba ? birde rahim kalınlaştırmak için kullanılan ilaçlar pahalı mı bilginiz var mı
Canım transfer oldun mu nasıl geçti kaç embriyo kondu hayırlı olsun :)Kizlarrrr pazartesi trasferimmm varr çok heycanliyim
Almadılar 5 Aralıkta çağırdılar o zaman kan alacaklar muayene olacağım inş. canmOpudan bir kaç gün önce kan almadılar mı senden? Senin rezerv azlığı olduğunu unutmuşum canım ama yine iyi 2 tane kalmış 5.güne maşallah..
ayy insalah canım yaAyyyy canım ben bile heyecanlandım ya Allahım inşallah ilk hamişimiz sen olucaksın:)))))
pazartesi olucam canım allah nasip ederse inslahCanım transfer oldun mu nasıl geçti kaç embriyo kondu hayırlı olsun :)