Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Ağzından bal yesin canım allah mi söyletti aceba insalah bu sefer nasip eder allahım hepimize
Canım ben hem kendim için hemde burdaki herkes için çok umutluyum.. özellikle senin için yani öylesine söylemedim gerçekten içimden geçen buydu inşallah yarın transfer günün belli olur ve ilk bebişimizin müjdesini alıcaz:)) "ilki tutmadı bu ne olacak acaba" deme.. "tutacak" de ve buna inan dua etmekten vazgeçme..

Kızlar zaman geçmek bilmiyor sanki ve ben git gide daha çok stres oluyorum :işsiz:
Aynen ya :KK43: bende stres yok heyecan var ama resmen şafak sayıyorum..
Oyüzden vakit geçirmek için kıyafet dikimi kursuna kayıt yaptırcam yarın:)) en azından günüm geçsin.. hem hamiş olursam (inşallah) bebişimin ilk kıyafetlerini kendim dikmiş olurum:KK69:

Canım ben hem kendim için hemde burdaki herkes için çok umutluyum.. özellikle senin için yani öylesine söylemedim gerçekten içimden geçen buydu inşallah yarın transfer günün belli olur ve ilk bebişimizin müjdesini alıcaz:)) "ilki tutmadı bu ne olacak acaba" deme.. "tutacak" de ve buna inan dua etmekten vazgeçme..
insalah canım 3 tane negatif denemem var ama bu sefer doktoruma çok güveniyorum allahimin izniylede olucak insalah

Oyüzden vakit geçirmek için kıyafet dikimi kursuna kayıt yaptırcam yarın:)) en azından günüm geçsin.. hem hamiş olursam (inşallah) bebişimin ilk kıyafetlerini kendim dikmiş olurum:KK69:
o zaman bizde isteriz bebislere teyzesi kiyafet:anneadayı::KK200:

Çok iyi düşünmüşsün ya benim yakınlarda yok öyle kurslar maalesef.. Ehliyete başlasam da yarıda kalır diye düşünüyorum oof of :KK69:

bende senin gibiyim canım heyecanlıyım oldukça da pozitifim içimde en ufak bi umutsuzluk yok bende bebek örgüleri bakıyorum, sürekli model kaydediyorum :oops:
benimde 3 kasımda kontrolüm transfer günüm o zaman belli olacak muhtemelen 8-9 kasım olur dedi doktorum
gün saymaya devam

Çok iyi düşünmüşsün ya benim yakınlarda yok öyle kurslar maalesef.. Ehliyete başlasam da yarıda kalır diye düşünüyorum oof of :KK69:
Ehliyeti bende düşündüm ama yarıda kalır diye gitmedim :)) oyalanabileceğin hiç bişey yok mu? Transfere kadar spora gidebilirsin plates gibi...

bende senin gibiyim canım heyecanlıyım oldukça da pozitifim içimde en ufak bi umutsuzluk yok bende bebek örgüleri bakıyorum, sürekli model kaydediyorum :oops:
benimde 3 kasımda kontrolüm transfer günüm o zaman belli olacak muhtemelen 8-9 kasım olur dedi doktorum
gün saymaya devam
Yaa senin ki yakınmış benimki 20 kasımda :KK43: bende netten sürekli bebek kıyafetlerine bakıyorum:))) sepete atıyorum sonra saçmalama sakın diyorum hepsini geri çıkarıyorum :KK48: inşallah bu hayallerimiz gerçek olur:dua:

canım ilaçları kullanmaya yeni başladım bahçeci genelde de uzun protokol yapıyormuş benim transferim aralık ayına kalacak sanırım aralık diye ekleyebilirsin teşekkür ederim
En uzun protokol benimki heralde :)) 2 aydan çok rahim dinlendirmem var:)) neyse ki 40 gün kaldı:))

X