- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- Konu Sahibi Benbirdost
Kızlar zaman geçmek bilmiyor sanki ve ben git gide daha çok stres oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hayırlısıyla geçer canım darısı bizlere olsun hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahKızlar yarin 11 buçukta kontrolüm var dua edin bana bi sorun çıkmasın
insalah canım 3. Gün kontrolüinşallah hayırlısıyla geçer canım darısı bizlere olsun hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Ağzından bal yesin canım allah mi söyletti aceba insalah bu sefer nasip eder allahım hepimizeInşallah bir aksilik çıkmaz bir an önce transfer olursun:) grubumuzun ilk hamişi olursun
Canım ben hem kendim için hemde burdaki herkes için çok umutluyum.. özellikle senin için yani öylesine söylemedim gerçekten içimden geçen buydu inşallah yarın transfer günün belli olur ve ilk bebişimizin müjdesini alıcaz:)) "ilki tutmadı bu ne olacak acaba" deme.. "tutacak" de ve buna inan dua etmekten vazgeçme..Ağzından bal yesin canım allah mi söyletti aceba insalah bu sefer nasip eder allahım hepimize
Aynen ya bende stres yok heyecan var ama resmen şafak sayıyorum..Kızlar zaman geçmek bilmiyor sanki ve ben git gide daha çok stres oluyorum
insalah canım 3 tane negatif denemem var ama bu sefer doktoruma çok güveniyorum allahimin izniylede olucak insalahCanım ben hem kendim için hemde burdaki herkes için çok umutluyum.. özellikle senin için yani öylesine söylemedim gerçekten içimden geçen buydu inşallah yarın transfer günün belli olur ve ilk bebişimizin müjdesini alıcaz:)) "ilki tutmadı bu ne olacak acaba" deme.. "tutacak" de ve buna inan dua etmekten vazgeçme..
o zaman bizde isteriz bebislere teyzesi kiyafetAynen ya bende stres yok heyecan var ama resmen şafak sayıyorum..
Oyüzden vakit geçirmek için kıyafet dikimi kursuna kayıt yaptırcam yarın:)) en azından günüm geçsin.. hem hamiş olursam (inşallah) bebişimin ilk kıyafetlerini kendim dikmiş olurum
Çok iyi düşünmüşsün ya benim yakınlarda yok öyle kurslar maalesef.. Ehliyete başlasam da yarıda kalır diye düşünüyorum oof ofAynen ya bende stres yok heyecan var ama resmen şafak sayıyorum..
Oyüzden vakit geçirmek için kıyafet dikimi kursuna kayıt yaptırcam yarın:)) en azından günüm geçsin.. hem hamiş olursam (inşallah) bebişimin ilk kıyafetlerini kendim dikmiş olurum
Aynen ya bende stres yok heyecan var ama resmen şafak sayıyorum..
canım ilaçları kullanmaya yeni başladım bahçeci genelde de uzun protokol yapıyormuş benim transferim aralık ayına kalacak sanırım aralık diye ekleyebilirsin teşekkür ederimHoşgeldin canım..
Hangi ay transferin olucak ilk sayfaya kaydedeyim..
Bu sefer olucak canım önce Allaha sonra doktoruna güven :)) olucak inşallah..insalah canım 3 tane negatif denemem var ama bu sefer doktoruma çok güveniyorum allahimin izniylede olucak insalah
Inşallah canımo zaman bizde isteriz bebislere teyzesi kiyafet
insalah canımBu sefer olucak canım önce Allaha sonra doktoruna güven :)) olucak inşallah..
Ehliyeti bende düşündüm ama yarıda kalır diye gitmedim :)) oyalanabileceğin hiç bişey yok mu? Transfere kadar spora gidebilirsin plates gibi...Çok iyi düşünmüşsün ya benim yakınlarda yok öyle kurslar maalesef.. Ehliyete başlasam da yarıda kalır diye düşünüyorum oof of
Yaa senin ki yakınmış benimki 20 kasımda bende netten sürekli bebek kıyafetlerine bakıyorum:))) sepete atıyorum sonra saçmalama sakın diyorum hepsini geri çıkarıyorum inşallah bu hayallerimiz gerçek olurbende senin gibiyim canım heyecanlıyım oldukça da pozitifim içimde en ufak bi umutsuzluk yok bende bebek örgüleri bakıyorum, sürekli model kaydediyorum
benimde 3 kasımda kontrolüm transfer günüm o zaman belli olacak muhtemelen 8-9 kasım olur dedi doktorum
gün saymaya devam
En uzun protokol benimki heralde :)) 2 aydan çok rahim dinlendirmem var:)) neyse ki 40 gün kaldı:))canım ilaçları kullanmaya yeni başladım bahçeci genelde de uzun protokol yapıyormuş benim transferim aralık ayına kalacak sanırım aralık diye ekleyebilirsin teşekkür ederim
ayy uzunmuş baya ama sabır canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sayılı gün çabuk geçerEn uzun protokol benimki heralde :)) 2 aydan çok rahim dinlendirmem var:)) neyse ki 40 gün kaldı:))
Geçmiyor işte :)) oyüzden kursa başlicam:))ayy uzunmuş baya ama sabır canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sayılı gün çabuk geçer
Evet canım spor iyi fikirEhliyeti bende düşündüm ama yarıda kalır diye gitmedim :)) oyalanabileceğin hiç bişey yok mu? Transfere kadar spora gidebilirsin plates gibi...