- 20 Aralık 2017
- 681
- 911
-
- Konu Sahibi Benbirdost
MardinKizlar hangi sehirlerdesiniz yazsaniza..ben Ankara:)
İlk adet sonrası prova 2. Adet sonrası transfer yaparız demişti. Yani kasım adetinden sonra transfer olcam diye biliyorum.Aa kız ozaman sen kasıma kalmazsın? Bana hiç provadan bahsetmediler hangi merkeze gidiyorsun?
Merhaba. Ani bi degisiklik ile haftasonuna kalmada cumartesi histeroskopi oldum. Polip alındı, rahime de çizik atıldı. Simdi adete kadar beklicez bakalim :) transfer icin uygun görülürse bi sonraki adetim ile transfer olacağım..
Aaaa bende konya. Doktorunuz kim? Be medicana da necati beyin hastasiyim..Konya.
bende ankaradayim canimKizlar hangi sehirlerdesiniz yazsaniza..ben Ankara:)
Mersin:)))Benbirdost cım sen nerden katılıyorsun :)
Konya eregliliyim konya merkezde de 4 yil ogretmenlik yaptimKonya.
Medova seçil hanım benimkide :)Aaaa bende konya. Doktorunuz kim? Be medicana da necati beyin hastasiyim..
Konyalılar hep burdaymış :) nittiniz de gittiniz :)Konya eregliliyim konya merkezde de 4 yil ogretmenlik yaptim
Hadi inşallah canım geçmiş olsun:))Merhaba. Ani bi degisiklik ile haftasonuna kalmada cumartesi histeroskopi oldum. Polip alındı, rahime de çizik atıldı. Simdi adete kadar beklicez bakalim :) transfer icin uygun görülürse bi sonraki adetim ile transfer olacağım..
Aaa super secil hanim ve necati bey birlikte calisiyorlardi eskiden, cok iyi bi doktor oldugunu duymustum. Insallah hakkimizda hayirlisi :)Medova seçil hanım benimkide :)
Cok teşekkür ederim :)Hadi inşallah canım geçmiş olsun:))
Hoşgeldin canım..bende bahçeci emre beyde tedaviye başladım doktorum bana da rahim dinlendirme önerdi kızlar
Inşallah bir aksilik çıkmaz bir an önce transfer olursun:) grubumuzun ilk hamişi olursunKızlar yarin 11 buçukta kontrolüm var dua edin bana bi sorun çıkmasın
İnşallah canım. İnşallah pozitif sonuçlar almak nasip olur hepimize.Aaa super secil hanim ve necati bey birlikte calisiyorlardi eskiden, cok iyi bi doktor oldugunu duymustum. Insallah hakkimizda hayirlisi :)