- 11 Şubat 2007
- 468
- 927
- 39
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Evet 5 gün boyunca arayacaklar sonra donduracaklar inşallah bir sürü sağlıklı embriyoların olur..opu süreci rahattı çok hafif karın ağrım var o da hızlı yürüdüğümde yada karnımı sıkıştırdığımda oluyor. benim hafif pcosum vardı o yüzden 26 yumurta toplandı canım 14 tanesi olgunmuş, 9u döllenmiş bakalım kaç tanesi yola devam edebilecek hergün arayıp söyleyeceklermiş.
Evet 5 gün boyunca arayacaklar sonra donduracaklar inşallah bir sürü sağlıklı embriyoların olur..
Benim opudan sonra çok kötü olmuştum ayağa kalkamıyordum..
Ben opudan 5 gün sonra adet oldum.. normalde 9 gün vardı.kızlar opudan kaç gün sonra adet oldunuz? benim normalde adetime 13 gün var ama cuma günü opudan sonra doktorum 5-6 güne adet olursun dedi.
Canım tedavin hayırlı olsun pko dan başka probleminiz var mıydı bir de nerde yapıyorsunuz tüp bebeğiopu süreci rahattı çok hafif karın ağrım var o da hızlı yürüdüğümde yada karnımı sıkıştırdığımda oluyor. benim hafif pcosum vardı o yüzden 26 yumurta toplandı canım 14 tanesi olgunmuş, 9u döllenmiş bakalım kaç tanesi yola devam edebilecek hergün arayıp söyleyeceklermiş.
teşekkür ederim canımCanım tedavin hayırlı olsun pko dan başka probleminiz var mıydı bir de nerde yapıyorsunuz tüp bebeği
Anladım ben de pko nedeniyle tüp bebek yaptırıyorum inşallah tutar hepimizin Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasınteşekkür ederim canım
pkoya hafif dedi hoca infertilite sebebi olarak görmedi ben heray düzenli adet oluyorum, klomen kullandığım dönemlerde de hep ovulasyon oldu ama denk gelmeyince gelmiyor, başka bi problemde yok sebebi bilinmeyen infertilite dediler
samsun medikal parkta tayfun hocaya gidiyorum
Canım inşallah sorunsuz geçer muayene :) haber vermeyi unutma..Kızlar bende bugün adet oldum bakalım insalah bi sorun çıkmaz bu ay büyük ihtimalle salı günü ilk muaneme gidecegim
Tamm canımCanım inşallah sorunsuz geçer muayene :) haber vermeyi unutma..
Canım ben kasımın ilk haftası adet olursam ortasını bulur bence transfer belki 20 sini bile bulur. Hiç belli değil yani benim. Bu hafta doktora gideyim bakalım ne diyecek.Benim transfere 44 gün varsenin ki galiba ilk haftası yada ikinci haftasıydı kasımın.. en sona kalıyorum sanırım ben
Canım kan sonucu için aradılar mı? Belli oldumu transfer tarihin?Slm kizlar...az once geldim merkezden...hemen yazayim dedimreglimin ikinci gunu bugun...ultrasonla muayene etti doktorum.bi de kan aldilar.folik asit ve coraspirin icicem gunde 1 kere...kan sonucu için ogleden sonra arayacaklar..kan sonucuna gore haftaya hangi gun kontrole gelmem gerektigini soyleyecekler...dogal yoldan yapicaz dedi doktorum...hormon ilaclari kullanmiycam...
Kan sonuclarim iyi cikmis bu cuma tekrar cagirdilar transfer tarihi belli degil henuz:)Canım kan sonucu için aradılar mı? Belli oldumu transfer tarihin?
:))) hepimizin pozitif olucak inanıyorum.. sadece beklemek çok sıkıcı.. doktora niye gideceksin randevun mu vardı?Canım ben kasımın ilk haftası adet olursam ortasını bulur bence transfer belki 20 sini bile bulur. Hiç belli değil yani benim. Bu hafta doktora gideyim bakalım ne diyecek.
Hem kontrol hem transfer provası. İnşallah yaaa keşke hep birlikte mutlu olsak ne çok isterim...:))) hepimizin pozitif olucak inanıyorum.. sadece beklemek çok sıkıcı.. doktora niye gideceksin randevun mu vardı?
Hadi bakalım belki söylerler bu gidişinde.Kan sonuclarim iyi cikmis bu cuma tekrar cagirdilar transfer tarihi belli degil henuz:)
Aa kız ozaman sen kasıma kalmazsın? Bana hiç provadan bahsetmediler hangi merkeze gidiyorsun?Hem kontrol hem transfer provası.