Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Slm kizlar...az once geldim merkezden...hemen yazayim dedim reglimin ikinci gunu bugun...ultrasonla muayene etti doktorum.bi de kan aldilar.folik asit ve coraspirin icicem gunde 1 kere...kan sonucu için ogleden sonra arayacaklar..kan sonucuna gore haftaya hangi gun kontrole gelmem gerektigini soyleyecekler...dogal yoldan yapicaz dedi doktorum...hormon ilaclari kullanmiycam...

Ayy o iğneleri bir daha kullanmamak çok iyi yaa. İnşallah kan sonucun da iyi çıkar.

Ne güzel canım hadi hayırlı olsun. Şimdi rahim kalınlığını takip edecekler değil mi?

Kızlar transfere kadar nasıl besleniyorsunuz? Ben folik asit, omega 3, d vitamini kullanıyorum sadece. Supradyn kullanıyordum bitti almadım henüz. Akşamları 2 çay bardağı çay içiyorum. Hafta da 2 filan da kahve içtiğim oluyor. Hiç içmesem daha iyi ama bu kadar yapabiliyorum. Bir de antioksidan mı alsam acaba diye düşünüyorum.

Canım ilaç konusunda şuan için sadece ginera diye doğum kontrol ilacı içiyorum.. diğer ilaçlarıma 25 ekimde başlamam gerekiyor.. doktorumun önermediği hiç bir ilacı içmiyorum bu konuda uyarmışlardı zaten..

Beslenme konusunda herken 2 su bardağı ballı süt içiyorum, kuru incir, çiğ badem, fındık, çiğ kabak çekirdeği yiyorum..

Haftada 2 gün ilikli kemik suyu içiyorum. Kemiği haşlarken suyunu çok olacak şekilde pişiriyorum. Sonraki yemekleri hep onun suyuyla yapıyorum..

Katı meyve sıkacağı alıcam bir türlü fırsat bulupta gidemedim.. onu da alırsam ananas suyu portakal suyu havuç suyu sıkıp içecem..

Ben kahve normalde de içmiyorum ama çayı sabahları kahvaltıda çok açık olacak şekilde 2 bardak içiyorum.. ama katı meyve sıkacağını alınca çay da içmicem..

Bugun gittigimde sordum sadece folik asit ve coraspirin verdiler...cay kahve iciyorum ben...abartmamak kaydiyla herseyden yiyip iciyorum yani...kan sonucum iyi cikmis kizlar bu arada...Haftaya cuma tekrar cagirdilar bakalim...

Ben de d vitamini folik asit ve omega 3 ü dokturumun tavsiyesi ile kullanıyorum. Katı meyve sıkacağım var ama pek kullanmıyordum kullanayım o zaman bu ara bende. Doğum kontrolü niye verdi ki acaba ben daha gitmedim önümüzdeki hafta içi gidicem. Eşime iğnelerle işimiz bitti bundan sonra sadece hap vericem demiş. Nasıl mutlu oldum :)

Sanırım kist oluşmasın diye verdi.. 13 ekimde de geçici menepoz iğnem var.. şu kasım ayı bir an önce gelse artık iğneler haplar onu ye bunu ye sıkıldım valla :)) transfer günümüz bi gelseydi artık..

Kizlar merhaba.kuzenim rahim dinlendirme aşamasindayken 21 gün havuc suyu sıkıp icmis eşiyle birlikte o ay kendiliginden hamile kaldi.lütfen sizde bi deneyin.havuc suyu tutunmasinda cok faydaliymis.umarim isinize yarar
Merhaba canım.
Rahim dinlendirmede hamile kalanlar oluyor duymuştum bu tür olaylar..
Kuzenim için çok sevindim :)) Allah sağ salim kucağına almakta nasip olsun inşallah..

Ama benim adet günüm yarın yani kaçırmış oldum.. gerçi kaçırmasaydım da olmazdı çünkü doğum kontrol hapı kullanıyorum:))

Evet yaaa biran evvel geçse günler... Hmm o zaman benim doktorum o yüzden kontrole çağırdı demekki.

Kizlar merhaba.kuzenim rahim dinlendirme aşamasindayken 21 gün havuc suyu sıkıp icmis eşiyle birlikte o ay kendiliginden hamile kaldi.lütfen sizde bi deneyin.havuc suyu tutunmasinda cok faydaliymis.umarim isinize yarar
Sadece havuç suyu mu? Yani ben elmayla havucu karıştırmayı filan düşünüyordum.

kızlar merhaba benimde dün yumurtalarım toplandı, kasım ayında transferim yapılacak. bu ay dinlendirelim dedi doktorum. bu heyecanlı bekleme sürecini sağlıklı bir şekilde atlatırız inşallah
Hoşgeldin canım.. herkes kasımda oluyor galiba :))

Nasıl geçti opu süreci.? Kaç yumurta toplandı.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…