Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Pozitif sonuç alan arkadaşlara soruyorum transfer olmadan önce sizin içinizde de ya negatif olursa düşüncesi sık sık oluyormuydu yoksa daha çok pozitif şeyler mi hissediyordunuz? Bir de transferden önce manevi olarakta yaptığınız birşeyler var mıydı? ( belli adette edilen dualar gibi)

Önceden yaşadığım için benzer belirtiler zaman zaman oldu diyorum bi an işte insan kötü ihtimalleri de düşünüyor. Sizin de hayırlı uğurlu olsun inşallah
teşekkürler canım. illa ki insan kötü anıları daha çok ihtimaller arasına alıyo ama kötü düşünmemek gerek.

Merhaba arkadaşlar. bir sorum olacaktı. transferden sonraki ay folikül kisti oluştu bende. acaba kullanılan ilaçlardan mı oldu hiç başına gelen var mı bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar. bir sorum olacaktı. transferden sonraki ay folikül kisti oluştu bende. acaba kullanılan ilaçlardan mı oldu hiç başına gelen var mı bilgi verirseniz sevinirim
Evet öncesinde yoksa kistiniz bazılarında alınan yoğun hormondan dolayı oluşabiliyor malesef ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım var

Evet öncesinde yoksa kistiniz bazılarında alınan yoğun hormondan dolayı oluşabiliyor malesef ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım var
evet galiba bende de oluştu bugün 21. gün ve progesteronum 0.45 çıkmış endemetrium da 5.5 cm. tüp bebek öncesi normal olan herşeyim bu ay alt üst olmuş. yumurtlama da olmamış sanırım. sonraki aylarda düzelir mi acaba. yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim. ne yapılacak şimdi transferimi etkileyecek sanırım

Genellikle bir ay doğum kontrol yapıyla kurtuluyorlar bu tarz kistlerden ama sizin doktorunuz nasıl bir yol izleyecek bakalım. Acele edip telaş etmeyin arkadaşım çünkü kistler de tutunmayı olumsuz etkiliyor

oh çok şükür kalp atışınıda duyarsınız inşallah

bizde 8+3 olduk bu hafta bulantılarım iyice arttı hiç yemek falan yiyemiyorum 2,5 kilo verdim birazda endişeliyim yemek yiyemiyorum diye ama doktorum korkma dedi

ben transferden önceki gün meryem suresi okudum, transferden sonrada yasin falan okudum belirli sayılarda okumadım, annem bunların dışından fetih suresi de okudu sürekli
aklıma ya negatif olursa geliyodu ama ben hep susturdum o sesleri hep pozitifmiş gibi davrandım pozitif olduğunu ögrenmeden öncede sürekli pozitifmis gibi göbegimi sevdim

Genellikle bir ay doğum kontrol yapıyla kurtuluyorlar bu tarz kistlerden ama sizin doktorunuz nasıl bir yol izleyecek bakalım. Acele edip telaş etmeyin arkadaşım çünkü kistler de tutunmayı olumsuz etkiliyor
tabi tabi kistten kurtulmadan transfer yapılmaz herhalde. biraz gecikecek benim işler galiba ama olsun geç olsunda güç olmasın diyelim artık. sizin durumunuz nedir?

Slm kizlar bugun doktora gittim transfer provasi yapildi...hic zorlanmadan yaptilar...ilk denemede cok zorlanilmisti ya ben cok kastım kendimi ya da rabbim nasip etmeyince olmadi bilemiyorum...rahminde darlik var falan demislerdi ama bugun cok kolay bi sekilde girdi katater...sonuc olarak ocak ayindaki reglimin 3.gunu gitcem transfer hazirliklarina baslanacak...sadece folik asit kullanicam bu süreçte...

tabi tabi kistten kurtulmadan transfer yapılmaz herhalde. biraz gecikecek benim işler galiba ama olsun geç olsunda güç olmasın diyelim artık. sizin durumunuz nedir?
Aynen öyle hayırlısı diyip susmak zorunda kalıyor insan. Benim blastokist transferim oldu ayın 14unde bugün 4. Gün kah oldu diyorum kah olmadı diyorum gerçekten bu tedavinin her süreci ayrı stres

Çok sevindim cnm belkide ilkinde kendini çok kastığındanda zorluk yaşamış olabilirsin inşallah bu sefer olacak

Cevabın için çok teşekkür ederim..inşallah bizde güzel sonuç alırız.

Merhabalar az önce idrar testi yaptım va çok silik ikinci çizgi çıktı sevinsem mi ne yapsam bilemedim daha 4. Gunum dayanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…