Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

hakkında hayırlısı olsun canım.Allah gönlündekini ömrüne hayırlı eylesin...

insalah hayırlı haberler alırsın canım dualarım senınle

Ben adet olmadan başladım. Adet olmamak icin cok erken estorfeme başladım canım..

canım senin transferin benden onceydı 6. haftada olmuyo musun? ben mi yanlış hesaplıyorum?

Merhabalar ben de cuma günü transfer oldum. Bugün 3. Günüm heyecanla bi karamsar bi umutlu geçiriyorum günlerimi. Erken doğumla ikizlerimi kaybettim o kadar istiyorum ki bi an once olmasını. Rabbim herkesin duasını kabul etsin insaallah

hiç karamsar olma canım Allah büyük herşeyin bi vakti zamanı var. olumsuz düşünüp kendini yorma boş yere . inşallah sağlıkla huzurla kucağına almak ta nasip olur.

hiç karamsar olma canım Allah büyük herşeyin bi vakti zamanı var. olumsuz düşünüp kendini yorma boş yere . inşallah sağlıkla huzurla kucağına almak ta nasip olur.
Önceden yaşadığım için benzer belirtiler zaman zaman oldu diyorum bi an işte insan kötü ihtimalleri de düşünüyor. Sizin de hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…