Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Tekistegimbebegim hayirli olsun canim bu arada insallah degerin artar iki gun sonra tekrarlarsin koyulasir.
dogrudur canım çok fazla bilgim yoktu bildigim kadariyla arkadaşa soyledim
Blast transferi 6.gun kabuktan cikmaya basliyo 7-8.gunlerde yarlesmeye basliyo hcg salhilamaya basliyo iki embriyo transfer edildiyse bide ikisi tuttuysa cikiveriyo boylee. İnsallah bizim testlerimiz de boyle olurr

Ya sorma benimde bulantılar felaket.. turşu yediğim zamanlar rahatlıyorum yada ülkerin nanelim şekerini al oda çok iyi oluyor.. bende kilo veriyorum bizim gibi mide bulantısı olanlar kilo veriyorlar genelde..

Sadece namazlardan sonra içimden gelirse dua ediyordum.. benim transfer günü ve sonrası ne negatif ne de pozitif hiç bir his yoktu koştum, yürüdüm, yukarı uzandım, aşağı eğildim herseyi yapmama rağmen bebeğim benimleydi... kafamdan tamamen atmıştım sanki hiç tüpe başlamamışım hiç transfer olmamışım gibi geçti günlerim.. veee 7.gün testim pozitif çıktı minik mucizemin haberini aldım:))

Sana tavsiyem; kendini kasma rahat ol, içinden geliyorsa dua et, içinden ne geliyorsa yap, vücudunu serbest bırak.. olucak Allah'ın izniyle...

transfere göre değil de sat a göre belirlenmiyo mu? benim sat 10 kasım buna göre de 5. haftayı bitirmiş 6. haftadan 3 gün almış oluyorum diye hesaplıyorum ben hep. kafam karıştı
Transfere göre hesaplamadı kız zaten benim gittiğim merkez adetsiz transfer yapıyor.. kasımda adet olmadım.. transfere göre sat tarihimi buldu ona göre hesapladı yani :)) senin aklın karışmasın doktorun ne diyorsa ona göre hesaplamaya devam :)))

İnşallah canım. Ne güzel bunu başarabilmişsin inşallah bende başarabilirim.

Bende bu durumdayım suan 6.günüm ve pembe leke haricinde hiç belirtim yok umut oldunuz bana

Bende bu durumdayım suan 6.günüm ve pembe leke haricinde hiç belirtim yok umut oldunuz bana
Blast mı transfer olmuştunuz? Blast ve dondurulmuş olduysa test yaparsanız çıkar.. ama ben erken gebelik testi yapmış 7.gün sabah.. ogün akşama doğru da kan vermiştim.. erken gebelik testi alıp bakabilirsiniz:))

Benim 3.gun embriyosuydu birinci kaliteymis. Doktorlar umutlu konuşmuştu ama pembe leke haricinde belirtim olmayınca korkuyorum cok

Herkeste kasık ağrısı olmuş bende öyle şeyler yok o yüzden umutsuzluğa kapılıyorum

Benim 3.gun embriyosuydu birinci kaliteymis. Doktorlar umutlu konuşmuştu ama pembe leke haricinde belirtim olmayınca korkuyorum cok
Ozaman erken test yapma gününü bekle canım.. Inşallah o leke yerleşmenin habercisidir.. bende de kasık batması olmuştu ama uzun sürmedi herkeste olacak diye bişey yok. Moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…