- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.261
tamam o zaman biraz daha bekleyeceksin 1 yıl kadar yaşın büyük olsa başlardın hemen tadaviye ama yaşın küçük olduğu için bekleyeceksin mecburen. kürler yapabilirsin meselaKulanıyorum cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam o zaman biraz daha bekleyeceksin 1 yıl kadar yaşın büyük olsa başlardın hemen tadaviye ama yaşın küçük olduğu için bekleyeceksin mecburen. kürler yapabilirsin meselaKulanıyorum cnm
Hı anladımtamam o zaman biraz daha bekleyeceksin 1 yıl kadar yaşın büyük olsa başlardın hemen tadaviye ama yaşın küçük olduğu için bekleyeceksin mecburen. kürler yapabilirsin mesela
anladım canım bende ankaradayımBen hataylıyım boluya evlendim şuan boludayım cnm
Merhaba arkadaşlar,bende sizin gibi rahim dinlendirme aşamasındayım.Kısmetse Çarşamba günü Antalya ıvf de embriyo(1) transferi yapılacak.ne olur mübarek günde benim içinde dua eder misiniz? Bu benim 2.denemem olacak
insalah hayırlı haberler alırsın canım dualarım senınleMerhaba arkadaşlar,bende sizin gibi rahim dinlendirme aşamasındayım.Kısmetse Çarşamba günü Antalya ıvf de embriyo(1) transferi yapılacak.ne olur mübarek günde benim içinde dua eder misiniz? Bu benim 2.denemem olacak
ınşallah canım bizlerede umut olursunuzİnşallah güzel haberler veririm sizlere @tugce0640
Hoşgeldin canım.. hemen ekliyorum senide 1.sayfayaMerhaba arkadaşlar,bende sizin gibi rahim dinlendirme aşamasındayım.Kısmetse Çarşamba günü Antalya ıvf de embriyo(1) transferi yapılacak.ne olur mübarek günde benim içinde dua eder misiniz? Bu benim 2.denemem olacak
Ben adet olmadan başladım. Adet olmamak icin cok erken estorfeme başladım canım..Kızlar transfer tedavisine adetin kaçıncı günü başladınız. Bugün öğleden sonra adet oldum yarın illa gel diyo doktorum.cuma boş günüm işten izin almak istemiyorum. Yani 2,5 gün çok mu geç oluyo ki anlamadım.
Ayy evet canım ben gittim çok şükür gördük 3mm kesemizin boyutu.. bugün tam 5.haftaya girdik çok şükür.. 26 aralıkta da kalp atışını duyucaz Allah nasip ederse inşallah.. senin nasıl gidiyor? Kaçıncı haftadasın?
Merhaba. Sali gunu transferim insallah.
Ayy evet canım ben gittim çok şükür gördük 3mm kesemizin boyutu.. bugün tam 5.haftaya girdik çok şükür.. 26 aralıkta da kalp atışını duyucaz Allah nasip ederse inşallah.. senin nasıl gidiyor? Kaçıncı haftadasın?
Merhabalar ben de cuma günü transfer oldum. Bugün 3. Günüm heyecanla bi karamsar bi umutlu geçiriyorum günlerimi. Erken doğumla ikizlerimi kaybettim o kadar istiyorum ki bi an once olmasını. Rabbim herkesin duasını kabul etsin insaallah
Önceden yaşadığım için benzer belirtiler zaman zaman oldu diyorum bi an işte insan kötü ihtimalleri de düşünüyor. Sizin de hayırlı uğurlu olsun inşallahhiç karamsar olma canım Allah büyük herşeyin bi vakti zamanı var. olumsuz düşünüp kendini yorma boş yere . inşallah sağlıkla huzurla kucağına almak ta nasip olur.