- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.301
Canım 4. Gün çok erken yumurta catlatma igneni ne zamn kullandin acebaMerhabalar az önce idrar testi yaptım va çok silik ikinci çizgi çıktı sevinsem mi ne yapsam bilemedim daha 4. Gunum dayanamadim
Canım idrara 8. Gün karışıyor diye biliyorum benÇatlama iğnesi kullanmadim dondurulmuş embriyo Blast transfer
insalah pozitiftir canım test dogrudurÇatlama iğnesi kullanmadim dondurulmuş embriyo Blast transfer
kirilmasin Canım belki doğrudur hemsirene sor istersen için rahat etsin git bi özel hastaneye kan ver 1 saatte sonucunu alirsinUmudum kırıldı tamamen bu dediğinizde
Resim atabilirmisin cnm bide biz bakalım eğer çizgi varsa hamilesindirMerhabalar az önce idrar testi yaptım va çok silik ikinci çizgi çıktı sevinsem mi ne yapsam bilemedim daha 4. Gunum dayanamadim
Eğer blastokist ise testte erken çıkıyor inşallah vardır ama hayalet gibide olsa ikinci çizgi gördüysen kesin hamilesin Allahın izniyleUmudum kırıldı tamamen bu dediğinizde
ee o zaman daBenbirdost nın da 5. haftası olmuyo 3 oluyo. benım daha 3 bile olmuyo.
Ayyy canım insallah yüklemeye çalıştım olmadı niyeyse daha önce çok test yaptım önceki tedavilerde bir kere bile çıkmadı çıkmadı diye atmıştım bi daha bi bakayım dedim silik çizgi çıkmış heveslenmemek elde değilEğer blastokist ise testte erken çıkıyor inşallah vardır ama hayalet gibide olsa ikinci çizgi gördüysen kesin hamilesin Allahın izniyle
InşallahTebrikler canım. Sağlıcakla kucağına al inşallah. Var gibi görünüyor
Ilactandir dedi başka arkadaşlar ama hcg yı artıracak bi ilaç kullanmıyorum bikac gün daha geçsin de kan vereyim insallah Allahım herkesin yüzünü güldürsün insallahTebrikler canım. Sağlıcakla kucağına al inşallah. Var gibi görünüyor
Hiç sanmıyorum. Çatlatma iğnesi dışındaki ilaçlar hcg salgılamaz. Doya doya yaşa sevincini. Bence var.Ilactandir dedi başka arkadaşlar ama hcg yı artıracak bi ilaç kullanmıyorum bikac gün daha geçsin de kan vereyim insallah Allahım herkesin yüzünü güldürsün insallah
Canım cizgi var hadi hayirlisi inslahEki Görüntüle 2216691
Pek net değil ama fotoda yine de bi fikir
Inşallah canimCanım cizgi var hadi hayirlisi inslah
Ahh canım hadi inşallah moralim yerine geldiHiç sanmıyorum. Çatlatma iğnesi dışındaki ilaçlar hcg salgılamaz. Doya doya yaşa sevincini. Bence var.
Tabii ya tadını çıkar. Bu anı yaşamak için yıllardır bekleyenler var. Tekrar tebrikler. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallahAhh canım hadi inşallah moralim yerine geldi
Çok haklısın cnm insan hevesleniyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun seni çok iyi anlıyorum ama senin tedavi serüvenin Allahın izniyle bitti başarıya ulaşmışsın Allahım tamamına erdirsin inşallah kafanı rahat tut kesinlikle hamilesinAyyy canım insallah yüklemeye çalıştım olmadı niyeyse daha önce çok test yaptım önceki tedavilerde bir kere bile çıkmadı çıkmadı diye atmıştım bi daha bi bakayım dedim silik çizgi çıkmış heveslenmemek elde değil