Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Yok sadece ben eşim baktırmadı bende çekiniyorum ona diyemiyorum sende baktır nerde baktırcağımızıda bilmiyorum
Canım bide eşinin doktora gitmesi gerekiyor eğer esindede sıkıntı yoksa olur inslahh 1 sene içinde bak ben tam 5 senedir uğraşıyorum evladim olsun diye hemen pes etmemelisin

canım yaşın daha küçük hemde daha yeni evlisin doktora gitsen bile şuanda sana hiç bir tedavi önermez 1 yılı geçmen lazım eğer o zaman kadar olmazsa tabi
Çok doğru diyosunuz ama işte kayın valide giler torun diyo başka bir şey demiyo o yüzden benim kafam alak Bulak oldu olurmu olmazmı tedirgin içerisinde oluyorum

kızlar merhabalar öncelikle Rabbim hepimize tez zamanda bebek nasip etsin inşallah, bende 14 aylık evliyim henüz gebe kalamadım bu ay tedaviye başladık dün ben hsg çektrdim çok şükür tüplerim açıkmış, doktor rahmin üst kısmında az birşey içe doğru çöküklük var yani kalp rahim diyoruz buna dedi bunun içinde historoskopi istedi, benim sorum rahmi bu şekilde olan varmı ve historoskopi zor bir işlemmi bilgi verirseniz sevinirm.

Çok doğru diyosunuz ama işte kayın valide giler torun diyo başka bir şey demiyo o yüzden benim kafam alak Bulak oldu olurmu olmazmı tedirgin içerisinde oluyorum
herşey vakti geldiğinde olur tabi onlarda sabırsız oluyor ama elden gelen bişey yok malesef. dediğim gibi doktor bişey yapmaz şu süreçte ama sen folic asit alıp kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…