- 13 Aralık 2018
- 44
- 29
- 25
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.241
Yok sadece ben eşim baktırmadı bende çekiniyorum ona diyemiyorum sende baktır nerde baktırcağımızıda bilmiyorummerhaba canım henüz küçük ve daha yeni evlenmissin şükür sikintinda yokmuş eşinde gitti mi doktora aceba
Evet küçük evlendim hayat işte mecbur bıraktımerhaba canım henüz küçük ve daha yeni evlenmissin şükür sikintinda yokmuş eşinde gitti mi doktora aceba
Allahım sağlıklı sihatlı kucağınıza almak nasip etsin inşallah istiyen herkeze veriri rabim inşallah bana da herkeze
Sadece torun kimse yardımcı olmuyomerhaba canım henüz küçük ve daha yeni evlenmissin şükür sikintinda yokmuş eşinde gitti mi doktora aceba
Yok ama sanırım olmuyo altı aylık evliyim 19 yaşındayım beş aydır deniyoruz olmuyo doktora gittim herşey normal dedi bir yumurtan çatlamaış dedi ve ne yapacağımı da bilmiyoruminşallah
bende senin gibi küçük evlenmiştim aramızda aslında çokta yaş farkı yok bende 23 yasindayimEvet küçük evlendim hayat işte mecbur bıraktı
Canım bide eşinin doktora gitmesi gerekiyor eğer esindede sıkıntı yoksa olur inslahh 1 sene içinde bak ben tam 5 senedir uğraşıyorum evladim olsun diye hemen pes etmemelisinYok sadece ben eşim baktırmadı bende çekiniyorum ona diyemiyorum sende baktır nerde baktırcağımızıda bilmiyorum
Aaa küçükmüşsün daha cnmbende senin gibi küçük evlenmiştim aramızda aslında çokta yaş farkı yok bende 23 yasindayim
Hı doğru söylüyorsun canmCanım bide eşinin doktora gitmesi gerekiyor eğer esindede sıkıntı yoksa olur inslahh 1 sene içinde bak ben tam 5 senedir uğraşıyorum evladim olsun diye hemen pes etmemelisin
canım yaşın daha küçük hemde daha yeni evlisin doktora gitsen bile şuanda sana hiç bir tedavi önermez 1 yılı geçmen lazım eğer o zaman kadar olmazsa tabiBana cvp yazarmısınız
evet yakın yaşlarımızAaa küçükmüşsün daha cnm
sen nerede oturuyorsun canımAaa küçükmüşsün daha cnm
Çok doğru diyosunuz ama işte kayın valide giler torun diyo başka bir şey demiyo o yüzden benim kafam alak Bulak oldu olurmu olmazmı tedirgin içerisinde oluyorumcanım yaşın daha küçük hemde daha yeni evlisin doktora gitsen bile şuanda sana hiç bir tedavi önermez 1 yılı geçmen lazım eğer o zaman kadar olmazsa tabi
Ben hataylıyım boluya evlendim şuan boludayım cnmsen nerede oturuyorsun canım
herşey vakti geldiğinde olur tabi onlarda sabırsız oluyor ama elden gelen bişey yok malesef. dediğim gibi doktor bişey yapmaz şu süreçte ama sen folic asit alıp kullanabilirsinÇok doğru diyosunuz ama işte kayın valide giler torun diyo başka bir şey demiyo o yüzden benim kafam alak Bulak oldu olurmu olmazmı tedirgin içerisinde oluyorum
O vitamin oluyo dimiherşey vakti geldiğinde olur tabi onlarda sabırsız oluyor ama elden gelen bişey yok malesef. dediğim gibi doktor bişey yapmaz şu süreçte ama sen folic asit alıp kullanabilirsin
Kulanıyorum cnmherşey vakti geldiğinde olur tabi onlarda sabırsız oluyor ama elden gelen bişey yok malesef. dediğim gibi doktor bişey yapmaz şu süreçte ama sen folic asit alıp kullanabilirsin
doktorlarda genelde gebelik düşünüldüğü zaman veriyorlar vücudu gebeliğe hazırlasın diye. iyi olur senin içindeO vitamin oluyo dimi
Evet verdi bana kullanıyorumdoktorlarda genelde gebelik düşünüldüğü zaman veriyorlar vücudu gebeliğe hazırlasın diye. iyi olur senin içinde