- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.221
hadi insalah abla allahım yardimcin olsun iyim bende benimde adetim 10 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorumSagol canim iyiyim dun doktora gittim ultrasonla muayene etti haftaya sali tekrar gitcem...rahmim geriye donukmus tersmis benim...transfer o yuzden de sikintili olmus..bakalim kontrol etcem darliga falan bakcam halletcez senin işin kolay dedi doktorum ...sen nasilsin
Korkma yap bence...beklemek daha zor...belki de surpriz olur sana...hic boyle gecikti mi daha öncehadi insalah abla allahım yardimcin olsun iyim bende benimde adetim 10 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum
yok abla 3 veya 4 gün gecikirdi arada olurdum sonra yarin yaparim belki eşimde evde olucakKorkma yap bence...beklemek daha zor...belki de surpriz olur sana...hic boyle gecikti mi daha önce
Canım böyle yaparak ancak kendine eziyet edersin yap bi test kafan rahatlasın belki strestende adet olamamış olabilirsin negatif çıkarsa üzülürüm diye kasma kendini adet olmamanın sebebi kesin bebek değilki testi yaptıktan sonra kafan rahatlar ve güzel güzel adetini olursun bizler tedavi gören insanlarız rahmine ve yumurtalıklarınada bu stresi yaşatma belkide sonuç güzel çıkar belkide hamilesindir eğer öyleyse bile bunu bian önce öğren ve varsa bebeğinede daha fazla bu stresi yaşatmayok abla 3 veya 4 gün gecikirdi arada olurdum sonra yarin yaparim belki eşimde evde olucak
bugün yapacağım canım testi bakalimCanım böyle yaparak ancak kendine eziyet edersin yap bi test kafan rahatlasın belki strestende adet olamamış olabilirsin negatif çıkarsa üzülürüm diye kasma kendini adet olmamanın sebebi kesin bebek değilki testi yaptıktan sonra kafan rahatlar ve güzel güzel adetini olursun bizler tedavi gören insanlarız rahmine ve yumurtalıklarınada bu stresi yaşatma belkide sonuç güzel çıkar belkide hamilesindir eğer öyleyse bile bunu bian önce öğren ve varsa bebeğinede daha fazla bu stresi yaşatma
Olsun canim kendini uzme...insallah bu sefer kalinlasacak ve transfer yapilacak...onemli olan transfer yapilmasi degil sonucun pozitif olmasiKızlar neyazıkki rahim istenilen kalınlığa ulaşamadı ve tedavim iptal oldu 10 güne kadar adet olacakmışım tekrar başlıcaz
Yumurta toplandiktan sonra hemen transfer yapılmıyor ve bi dahaki regli donemi bekleniyor transfer yapilmasi icin..boylece rahim dinlendiriliyorrahim dinlendirme olayı nedir tam olarak? Yani ilk tedavi olumsuz oluyor sonra beklediğin süreç için mi bu tabiri kullanıyoruz kendi aramızda ? yani o ilaçları vücuttan atmak için falan beklediğimiz süreç dimi?
Öylede cnm insan yıpranıyor yinede evimden eşimden uzak kardeşlerimin yanında kalıyorum böyle oldukça süreç uzuyor kimseye söylemediğimiz için çevreden niye bukadar uzun gittin neden gelmiyosun başta kaynanamlar olmak üzere söylesem bi dert söylemesem bi dert kimse seni anlamıyor herkese açıklama yapmaktan sıkıldım bunaldım rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllahOlsun canim kendini uzme...insallah bu sefer kalinlasacak ve transfer yapilacak...onemli olan transfer yapilmasi degil sonucun pozitif olmasibenim hersey yolundaydi ama.bak sonuc negatif oldu..gec olsun da guzel olsun insallah
Dediklerinde haklisin canim insallah en kisa zamanda kavusursun bebegineÖylede cnm insan yıpranıyor yinede evimden eşimden uzak kardeşlerimin yanında kalıyorum böyle oldukça süreç uzuyor kimseye söylemediğimiz için çevreden niye bukadar uzun gittin neden gelmiyosun başta kaynanamlar olmak üzere söylesem bi dert söylemesem bi dert kimse seni anlamıyor herkese açıklama yapmaktan sıkıldım bunaldım rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza bende bebek isteyenlerdenim bende bilmiyorum bir şey arkadaşlar inşallah hepimizin sorunları biter çözülür hepimiz içimizi ferah tutalım hepinizi seviyorum gerçekte sizi dinlemek çok iyi geliyo banaAma hazırda zaten dondurulmuş embriyoların var ki yeniden yumurta gelişse ne yapacak? Ayy ben hiç bişey bilmiyorum kendimi cahil gibi hissettim
Sorunu tam olarak anlamadım canım benim..Bana cvp yazarmısınız
Ben altı aylık evliyim 19 yaşındayım sizler benden daha tecrübelisiniz hamile kalmam için ne yapmam lazım doktora gittim hormonlarıma baktırdım çok önemli bir şeyin yok dedi bir tane yumurtan çatlamamış dedi bunu anlıyamadım bir sene içerisinde hamile kalmasan tedeviye başlarız dedi bana yardımcı olurmusunuz teşekkürlerSorunu tam olarak anlamadım canım benim..
merhaba canım henüz küçük ve daha yeni evlenmissin şükür sikintinda yokmuş eşinde gitti mi doktora acebaBen altı aylık evliyim 19 yaşındayım sizler benden daha tecrübelisiniz hamile kalmam için ne yapmam lazım doktora gittim hormonlarıma baktırdım çok önemli bir şeyin yok dedi bir tane yumurtan çatlamamış dedi bunu anlıyamadım bir sene içerisinde hamile kalmasan tedeviye başlarız dedi bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Allahım sağlıklı sihatlı kucağınıza almak nasip etsin inşallah istiyen herkeze veriri rabim inşallah bana da herkezeTeşekkür ederim canım :) sende mi rahim dinlendirmedesin?