- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.201
gozunaydin canimkızlar sonucum pozitiffffffffffffff
gozunaydin canim
abla nasılsınRabbim yardimcin olsun canim...gec olsun da pozitif olsun...
nar alıp suyunu sık günce 1 bardak iç 2 hafta boyunca. Zaten 4-5 büyük nar alınca 4 gün falan içebiliyorsun tadıda gayet güzel. ve hurma ye bol bol, birde bitkisel dene bakalım ne olacak. İnşaallah işe yarar .Offff kızlar moralim çok bozuk rahmim bi türlü kalınlaşmıyor doktorum bu ay tedavi iptal olabilir dedi daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi ama şimdi kaç kutu bitirdim 6 mlde kaldı ilerlemiyor ekstra olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda ikinci kutusuna başladım tık yok napıcam ben yaaa çok çaresizim
Tmm cnm bide öyle yapıyım bakalım ne olacaknar alıp suyunu sık günce 1 bardak iç 2 hafta boyunca. Zaten 4-5 büyük nar alınca 4 gün falan içebiliyorsun tadıda gayet güzel. ve hurma ye bol bol, birde bitkisel dene bakalım ne olacak. İnşaallah işe yarar .
hurma çekirdeklerini çıkarıp arasına cevizi koyup yiyebilirsin hem daha lezzetli oluyor hem daha sağlıklı oluyor.Tmm cnm bide öyle yapıyım bakalım ne olacak
Aaa hiç duymamıştım cnm tmm inşallah teşekkür ederim ❤hurma çekirdeklerini çıkarıp arasına cevizi koyup yiyebilirsin hem daha lezzetli oluyor hem daha sağlıklı oluyor.
Maşallah cnm rabbim tamamına erdirsin ❤kızlar bende bahçecide tüp bebek tedavisi oldum. rahim dinlendirme uygulandı banada çok şükür sonucum pozitif :)
ibrahim saraçoğlu amcamızın tarifleri :) rahim kalınlaşması için :) Umarım en kısa zamanda kalınlaşır bir an önce transferini olursun :)Aaa hiç duymamıştım cnm tmm inşallah teşekkür ederim ❤
Ayy canım benim ya üzüldüm şimdiCanım pek iyi değilim bugündü test günüm ve kimyasal gebelik oldu maalesef .
Canım kalınlaşması için sumak yiyorlarmış bi dene istersen..Offff kızlar moralim çok bozuk rahmim bi türlü kalınlaşmıyor doktorum bu ay tedavi iptal olabilir dedi daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi ama şimdi kaç kutu bitirdim 6 mlde kaldı ilerlemiyor ekstra olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda ikinci kutusuna başladım tık yok napıcam ben yaaa çok çaresizim
Tmm inşallah cnm bi deneyimCanım kalınlaşması için sumak yiyorlarmış bi dene istersen..
perkur ve S seymadagdev hayırlı olsun kuzularr :)) belirtilerinizi ve beslenme şeklinizi yazar mısınız? Ilk sayfaya kaydediyorum.. sonuç bekleyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla..
Sagol canim iyiyim dun doktora gittim ultrasonla muayene etti haftaya sali tekrar gitcem...rahmim geriye donukmus tersmis benim...transfer o yuzden de sikintili olmus..bakalim kontrol etcem darliga falan bakcam halletcez senin işin kolay dedi doktorum ...sen nasilsinabla nasılsın